Sultangazi

Sultangazi

Son dakika sultangazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sultangazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sultangazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sultangazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sultangazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.597 sultangazi haberi bulunmuştur. Tüm sultangazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Vatan TV
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen Mahzen-25 Operasyonu'nda 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmayan çatışmada pompalı tüfeklerle kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmayan çatışmada pompalı tüfeklerle kurşun yağdırdılar İstanbul Sultangazi'de husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
2.04.2024 Gündem
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi?
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi? 31 Mart 2024 Pazar Mahalli İdareler Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy sayımına geçildikten ve seçim yasağı kalktıktan sonra ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'un 39 ilçe seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024 SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR… 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları, il il seçim sonuçları, ilçe ilçe oy sonuçları, canlı seçim sonuçları ve son dakika seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının ve seçim yasaklarını kaldırması ile anlık seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm Türkiye il genel seçim sonuçları YSK verileri gelmeye başladıkça sandık sonuçları blog üzerinden anbean görülebiliyor. İşte Seçim sonuçları canlı yayın linki…
31.03.2024 Gündem
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde?
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi bitti. Sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Yüksek Seçim Kurulu'nun verilerine göre İstanbul'un hangi ilçesinde kim önde merak edilmeye başlandı. 39 ilçeye sahip İstanbul'da büyükşehirde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB seçiminde kim önde götürüyor?
31.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları İstanbul'un 39 ilçesinin 24'ünde AK Parti, CHP ilçede 14'ünde CHP birinci oldu. MHP ise İstanbul'da ilk kez bir belediye kazandı. Peki, 2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı?
21.03.2024 Gündem
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetle ilgili düzenleme yaptıklarını da ifade ederek, "Özellikle ana dal uzmanlığının ardından yan dal uzmanlığını kazandıktan hemen sonra başlayabilmeyi ve devamında olan mecburi hizmetle ilgili sorumluluk taşımamayı, bu mecburi hizmetin kaldırıldığı bir düzenleme önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Meclis açıldığında gündeme gelmiş olur." diye konuştu.
16.03.2024 Gündem
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar Sultangazi'de uzun namlulu silah ve tabancayla bir iş hanını basan 4 şüpheli hanın bekçisine bir tekstil firmasının patronunu sordu. Bekçi Bülent Y. patronun olmadığını söyleyince şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.
5.03.2024 Gündem
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi Sultangazi'de, trafik kazası ihbarına giden itfaiye aracı, emniyet şeridini kullanan araçlar yüzünden ilerleyemedi. O anlar, itfaiyenin araç kamerasına yansıdı.
4.03.2024 Gündem
Hayır yemeği yapanlara silahlı saldırı gerçekleştirildi
Hayır yemeği yapanlara silahlı saldırı gerçekleştirildi Sultangazi'de motosikletle gelen iki kişi, hayır yemeği yapanlara silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, şüpheliler vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
2.03.2024 Gündem
Sultangazi  Esentepe Mahallesi'nde doğal gaz hattında patlama meydana geldi
Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde doğal gaz hattında patlama meydana geldi Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
2.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gazze hakkındaki konuşmaları üzerinden kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sultangazi Mitingi’nde yanıt verdi. Kurum, "Gazze konusunda en son konuşacak olanlar İsrail’e tek bir cümle tepki vermeyenler, milletin destek mitinglerine katılmayanlar; sıraya girmişler bize saldırıyorlar. Bunların başını da Özgür Özel çekiyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Tuzla Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Yıkım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kurum, "İnsanımızın hayatını huzura, refaha ve güvene kavuşturacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızdan bir yenisini daha başlatmak için buradayız. Hep birlikte 5187 kentsel dönüşüm konutunun bir kısmının temellerini atacak, bir kısmının ise yıkım törenlerini yapacağız." dedi.
9.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sultangazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sultangazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.