Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, yollar ve seralar suyla doldu.
9.01.2024 Gündem
Sel, su baskınları ve heyelanların zarar verdiği Giresun'un Duroğlu Beldesi havadan görüntülendi
Sel, su baskınları ve heyelanların zarar verdiği Giresun'un Duroğlu Beldesi havadan görüntülendi Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde gece etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında sel, heyelan ve su baskınları yaşandı. Sel, su baskınları ve heyelanların zarar verdiği belde merkezi havadan görüntülendi.
23.06.2023 Vatan TV
Ordu Valiliğinden şiddetli yağış uyarısı
Ordu Valiliğinden şiddetli yağış uyarısı Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları yaşanabileceğine dikkat çekildi.
26.12.2019 Yaşam
Kocaeli'de yağmur su baskınlarına neden oldu
Kocaeli'de yağmur su baskınlarına neden oldu Kocaeli'de yağmur yağışı su baskınlarına neden oldu. Kartepe'de iş yerlerini, evlerin zemin katlarını ve alt geçitleri su basarken, suyla kaplı yollarda araçlar güçlükle ilerledi.
22.08.2017 Yaşam
ABD'de su baskınları: En az 11 ölü
ABD'de su baskınları: En az 11 ölü ABD'nin ortalarında ve güneydoğusunda etkili olan su baskınlarında şu ana kadar en az 11 kişi hayatını kaybetti. Zararın maliyetininin 1 milyar doları geçtiği bildirildi
5.05.2017 Dünya