Stanbul

Stanbul

Son dakika stanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 stanbul haberi bulunmuştur. Tüm stanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
İstanbul Avcılar seçim sonuçları 2023! Avcılar Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
İstanbul Avcılar seçim sonuçları 2023! Avcılar Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı İstanbul Avcılar seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında olacak. İstanbul ilçelerinden olan Avcılar'da seçim sonuçları çıkacka milletvekili sayılarını da doğrudan etkilecek. Avcılar'da hangi parti kazandı, Avcılar'da partilerin oy oranları da 14 Mayıs akşamı en çok merak edilen sorulardan olacak. İşte 2023 Avcılar seçim sonuçları ve partilen aldıkları oy oranları...
12.05.2023 Seçim
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı Olası İstanbul depremine karşı eğitim-öğretim kurumları özelinde yapılan yenileme ve güçlendirme çalışmalarına dair İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan bilgilendirme açıklaması geldi. Yerlikaya, kentte 1999 öncesinde inşa edilen okullara ilişkin, ''İstanbul'umuzdaki 1223 okulumuz yeniden yapıldı ve güçlendirildi. 128 okulumuzla ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor." dedi.
21.02.2023 Gündem
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesinden gelen 476 öğrenci ders başı yaptı
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesinden gelen 476 öğrenci ders başı yaptı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, deprem bölgesinden gelen 476 öğrencinin bugün ders başı yaptığını duyurdu.
20.02.2023 Eğitim
İstanbul'da kamu personeline kar izni
İstanbul'da kamu personeline kar izni İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle idari izin kararı alındı. Vali Yerlikaya kararı sosyal medya hesabından açıkladı.
7.02.2023 Gündem
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat verip uyardı! 'Trafiğe çıkmayın'
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat verip uyardı! 'Trafiğe çıkmayın' Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yeni bir uyarıda bulundu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından saat verip uyardı, "19.00'dan sonra lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" dedi.
7.02.2023 Gündem
İstanbul 8 ayda 10 milyondan fazla yabancı turist ağırladı
İstanbul 8 ayda 10 milyondan fazla yabancı turist ağırladı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kente ağustosta 1 milyon 665 bin 983 yabancı turistin geldiğini, yılın 8 aylık bölümünde şehre gelen yabancı turist sayısının 10 milyon 180 bin 789 olduğunu duyurdu.
24.09.2022 Ekonomi
Vali Yerlikaya'dan İstanbul'daki mesleki teknik liselerine tebrik
Vali Yerlikaya'dan İstanbul'daki mesleki teknik liselerine tebrik İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Liselere Geçiş Sistemi (LGS), kapsamında yapılan merkezi sınavın tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yüksek puanlı öğrencileri bünyesine katan mesleki teknik liselerini tebrik etti. Vali Yerlikaya'nın paylaşımında tercihlerde tarihi bir başarı elde eden Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de yer aldı.
27.07.2022 Gündem
İstanbul Valiliği’nden Ayasofya Belgeseli!
İstanbul Valiliği’nden Ayasofya Belgeseli! İstanbul Valiliği tarafından Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin ibadete açılışının 2. yılı için ‘Geçmişten Geleceğe Miras: Ayasofya’ adıyla belgesel hazırlandı.
24.07.2022 Kültür Sanat
İstanbul Valisi Yerlikaya: Gelin bu pazar günü Atatürk Havalimanı'na fidanlar dikelim
İstanbul Valisi Yerlikaya: Gelin bu pazar günü Atatürk Havalimanı'na fidanlar dikelim İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul'un Fethi törenleri için çağrı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 29 Mayıs'ta temeli atılacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne İstanbulluları davet eden Yerlikaya, "Sevgili İstanbullular millet bahçeleri sadece bu günümüz için değil geleceğimiz için çocuklarımız için nefes olacak gelin bu pazar günü Atatürk Havalimanı'na fidanlar dikelim" mesajı yayınladı.
28.05.2022 Siyaset
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Bir dönem resmen sona eriyor, 31 Mart'tan itibaren artık...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Bir dönem resmen sona eriyor, 31 Mart'tan itibaren artık... Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Bir dönem resmen sona eriyor. 31 Mart'tan itibaren otoyol ve köprülerde sadece HGS geçerli olacak. OGS cihazları ise artık kullanılmayacak. Şu ana kadar OGS kullanıcılarının yüzde 30'u hesaplarını değiştirdi. 800 bin kişinin daha bu süreçte geçiş yapması bekleniyor. Öte yandan Trafiğe kayıtlı araç sayısı, şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,3 artarak 24 milyon 328 bin 780'den 25 milyon 385 bin 84'e yükseldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya konuyla ilgili açıklama yaparak mega şehirde toplam araç sayısının 4 milyon 688 bin 22 olduğunu açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Ekonomi
Kuvvetli kar yağışı uyarısı! İstanbul Valisi saat verip duyurdu: Dikkatli olalım...
Kuvvetli kar yağışı uyarısı! İstanbul Valisi saat verip duyurdu: Dikkatli olalım... Kar yağışı etkisini iyice artırırken, İstanbul için uyarılar art arda geldi. Saat verildi, kuvvetli geliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da 12.00-00.00 saatleri arası Kuzey kesimleri yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli kar yağışları beklendiğini açıkladı. Meteoroloji ise son uyarısında, bugün ve yarın yoğun kar yağışı beklendiğini, pazartesi günü ise yağışın karla karışık yağmura döneceğini duyurdu.
19.03.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Vali Yerlikaya uyardı: Meteoroloji İstanbul için turuncu alarm verdi
İstanbullular dikkat! Vali Yerlikaya uyardı: Meteoroloji İstanbul için turuncu alarm verdi İstanbul'da etkili olan kar yağışıyla birlikte yeni bir uyarı geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Meteoroloji'nin 19 Mart için turuncu alarm verdiğini belirtti. Vali Yerlikaya paylaşımında "03.00-06.00 arası kar, 06.00-24.00 arası kuvvetli kar sağanakları ve kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" açıklamasında bulundu.
18.03.2022 Gündem
İstanbul'da 17 bin 894 personel karla mücadelede görev aldı
İstanbul'da 17 bin 894 personel karla mücadelede görev aldı İstanbul Valisi Yerlikaya, karla mücadelede 5 bin 190 araç ile 17 bin 894 personelin görev aldığını açıkladı. Mahsur kalan 8 bin 261 kişiye konaklama hizmeti verildiğini ifade etti.
26.01.2022 Gündem
Sağlık Ocakları açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri çalışma saatleri değişti mi?
Sağlık Ocakları açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri çalışma saatleri değişti mi? stanbul'da kar yağışının etkisi sürüyor. Kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilerken İstanbul Valiliği gece saatlerinden itibaren alınan önlemleri anbean duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar idari izinli sayılırken, özel araçlarıyla trafiğe çıkacak olanlar için de saat 13.00'e kadar trafiğe çıkma kısıtlaması bulunuyor. Kamu çalışanlarının izinli olması nedeniyle pek çok kişi bugün Sağlık Ocakları ile Aile Sağlığı Merkezlerinin çalışıp çalışmadığını araştırıyor. Peki, Sağlık Ocakları açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri çalışma saatleri değişti mi? İşte detaylar...
25.01.2022 Gündem
İstanbul'da mesaiye kar düzenlemesi!
İstanbul'da mesaiye kar düzenlemesi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kıymetli İstanbullular, Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgiye göre İstanbul’da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer; 15.30’da sona erecektir" dedi.
24.01.2022 Memur
İstanbul'da son dakika izin kararı! Valilik resmen duyurdu: Hamileler, maluller ve engelliler...
İstanbul'da son dakika izin kararı! Valilik resmen duyurdu: Hamileler, maluller ve engelliler... Yoğun kar yağışı sonrası İstanbul'da son dakika izin kararı. Valilik resmen duyurdu. 2 gün idari izin verildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; malûl ve engelliler ile hamile olanların, pazartesi salı günleri idari izinli sayılacağını duyurdu.
23.01.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Vali Yerlikaya’dan yoğun kar yağışı uyarısı
İstanbullular dikkat! Vali Yerlikaya’dan yoğun kar yağışı uyarısı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması. Tüm İstanbulluları ilgilendiriyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbulluları kar yağışı için uyardı.
22.01.2022 Gündem
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor!
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarıyıl tatiline giren öğrenciler için birbirinden renkli programlar hazırladı. 2021-2022 eğitim yılının ilk dönemini geride bırakan çocuklar, şehrin dört bir yanındaki etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Buz pistinden havuz keyfine, bisiklet eğitiminden konserlere kadar pek çok etkinlik, İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, İstanbul'da çocuk etkinlikleri nerede yapılacak? İstanbul'da yarıyıl etkinlikleri nerede? İşte İBB'den sömestr etkinlikleri!
22.01.2022 Eğitim
Atilla Tuna kimdir? İstanbul Filarmoni Derneği başkanı Atilla Tuna kaç yaşında, evli mi?
Atilla Tuna kimdir? İstanbul Filarmoni Derneği başkanı Atilla Tuna kaç yaşında, evli mi? İstanbul Filarmoni Derneği’nin yeni çıkacak müzik dergisi için editör olarak işe başlayan Dilacan Ö., Dernek Başkanı Atilla Tuna tarafından taciz edildiğini iddia etti. Söz konusu gelişmenin ardından Atilla Tuna kimdir, sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Atilla Tuna kimdir? İstanbul Filarmoni Derneği başkanı Atilla Tuna kaç yaşında, evli mi?
27.09.2021 Gündem
Bugün yağmur var mı? İstanbul'a yağmur yağacak mı? AKOM uyardı!
Bugün yağmur var mı? İstanbul'a yağmur yağacak mı? AKOM uyardı! İstanbul’da hafta boyunca etkili olan bunaltıcı yaz sıcakları, bu geceden itibaren yerini daha serin ve yağmurlu bir havaya bırakmaya hazırlanıyor. İBB, kuvvetli yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı tedbirlerini aldı. Vatandaşlar da dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
6.08.2021 Gündem
Robowars’a geri sayım başladı
Robowars’a geri sayım başladı Türkiye’de ilk kez mobil uygulama kontrollü robot yarıs¸masına geri sayım başladı. 18 Eylül’de gerçekles¸tirilecek Robowars.dev robotik yarıs¸masında 10 bin TL’lik ödül de sahibini bulacak.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’ 15 Haziran Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.
15.06.2021 Televizyon
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü?
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? Fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul'un fethinin 568. yılı kutlanıyor. Fatih Sultan Mehmet'in askeri dehası, kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un alınması en büyük askeri zaferlerden biri olarak tarihe geçti. Peki, İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? İstanbul nasıl alındı? İşte İstanbul’un gün gün fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2021 Gündem
Acunmedya Akademi ücreti ne kadar, eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun Medya Akademi’de hangi bölümler var?
Acunmedya Akademi ücreti ne kadar, eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun Medya Akademi’de hangi bölümler var? Acun medya akademi başvurusu ve ücreti günün en çok sorgulanan soruları arasına girdi. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden 'Acun Medya Akademi’nin kurulduğunu ve eğitim vermeye başlayacağı bilgisini paylamasının ardından eğitim ile ilgili aramalar da arttı. 7 Haziran’da Nis¸antas¸ı U¨niversitesi NeoTech Kampu¨su¨ Maslak I·stanbul’da egˆitime bas¸layacak Acunmedya Akademi eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun Medya Akademi eğitim ücreti ne kadar, hangi eğitimler verilecek?
24.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Stanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.