Gazete Vatan Logo

İstanbul Avcılar seçim sonuçları 2023! Avcılar Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı

İstanbul Avcılar seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında olacak. İstanbul ilçelerinden olan Avcılar'da seçim sonuçları çıkacka milletvekili sayılarını da doğrudan etkilecek. Avcılar'da hangi parti kazandı, Avcılar'da partilerin oy oranları da 14 Mayıs akşamı en çok merak edilen sorulardan olacak. İşte 2023 Avcılar seçim sonuçları ve partilen aldıkları oy oranları...

İstanbul Avcılar seçim sonuçları 2023! Avcılar Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı

Avcılar seçim sonuçları 2023 İstanbul'da yapılacak 14 Mayıs genel seçim sonuçlarının yanısıra Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında merak edilen detaylardan olacak. Avcılar'da ittifak partilerin oy oranları gazete vatan seçim 2023 sayfasında canlı olarak yayınlanacak. YSK'nın seçim yasaklarının kalkacağı saat 21:00'dan sonra açılan sandık sayısı ve oy oranları anlık olarak ekrana gelecek.

İSTANBUL AVCILAR SEÇİM SONUÇLARI 2023 - CANLI OY ORANI

İstanbul Avcılar seçim sonuçları gazetevatan.com adresinde olacak. Sandık bilgilerinin yanısıra açılan sandık sayısı, Cumhurbaşkanı oy sayılarık da paralel olarak belli olacak. Avcılar İstanbul 3. bölgede yer alıyor. İstanbul 3. bölge seçim sonuçları belli olduğunda Avcılar seçim sonuçları da aktarılacak.

AVCILAR SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

STANBUL AVCILAR OY ORANI

İstanbul Avcılar ilçesindeki toplam seçmen sayısı: 302.286

Kullanılan oy: 263.164

Geçerli oy: 258.785