Sözlü Sınav

Sözlü Sınav

Son dakika sözlü sınav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözlü sınav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözlü sınav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözlü Sınav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözlü sınav gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.290 sözlü sınav haberi bulunmuştur. Tüm sözlü sınav haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı.
31.08.2023 Çalışma Hayatı
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233?
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233? Öğretmen ek ataması olacak mı? Millî Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Adayların atama tercihleri, 2-6 Mayıs’ta alınacak ve atama sonuçları ise 8 Mayıs’ta duyurulacak. Öğretmenler, 1 Eylül’den itibaren okullarında görevlerine başlayacak. Peki, Ek atama olur mu?
18.04.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, öğretmen atamaları tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2023 Çalışma Hayatı
45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI SORGULAMA EKRANI! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı!
45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI SORGULAMA EKRANI! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyordu. 45 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları bugün açıklandı. Adaylar, e-Devlet Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Sonucu Sorgulama ekranı aracılığıyla sonuçları öğrenebiliyor.
18.04.2023 Çalışma Hayatı
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı.
18.04.2023 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, saat kaçta, ne zaman açıklanacak? ( e devlet sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu sorgulama)
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, saat kaçta, ne zaman açıklanacak? ( e devlet sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu sorgulama) Öğretmen atama mülakat sonuçları için heyecan dorukta. 45 bin Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? sorularına yanıt aranıyor. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları sona erince, gözler mülakat sonuçlarına çevrilmişti. 45 bin öğretmen atama mülakat sonuçları tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu. İşe öğretmen atama sonuçları 2023…
18.04.2023 Çalışma Hayatı
Mülakat yerleri açıklandı mı? MEB mülakat yerleri sorgulama! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler?
Mülakat yerleri açıklandı mı? MEB mülakat yerleri sorgulama! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler? Mülakat yerleri açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlik yerleri için araştırmalar devam ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik için başvuruda bulunan adaylar mülakatlarını nisan ayında gerçekleştirecek. MEB, "2023 Mart Sözleşmeli Öğretmen Atamalarına İlişkin Sözlü Sınav Yeri Bilgisi" başlıklı duyuruyla sınav yerlerinin açıklandığını ilan etti. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri, E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler? İşte MEB mülakat yerleri sorgulama…
5.04.2023 Memur
MEB resmen açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmenle ilgili flaş gelişme
MEB resmen açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmenle ilgili flaş gelişme Milli Eğitim Bakanlığınca, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı.
4.04.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmen kadrosuna yönelik mülakatlar nisan ayında gerçekleştirecek. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ise E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Sözlü mülakat yerleri sorgulanırken “Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek?” sorusuna yanıt aranıyor.
4.04.2023 Gündem
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 45 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi belli oldu. MEB bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan etti. Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: “45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı.” İfadelerini kullandı. Peki, 45 bin öğretmen ataması ön başvuru başladı mı, sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB 45 bin öğretmen atama takvimi…
24.03.2023 Çalışma Hayatı
MEB'den 45 bin öğretmen atama açıklaması! İşte kontenjanlar ve atama takvimi
MEB'den 45 bin öğretmen atama açıklaması! İşte kontenjanlar ve atama takvimi Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 45 bin yeni öğretmen atama müjdesinin ardından atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını bugün itibarıyla ilan ettiklerini duyurdu. Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.
24.03.2023 Gündem
POMEM yedek alımı! POMEM yedek kaça kadar gelir, yedekler nasıl çağrılır? 29. dönem POMEM yedek alımı ne zaman?
POMEM yedek alımı! POMEM yedek kaça kadar gelir, yedekler nasıl çağrılır? 29. dönem POMEM yedek alımı ne zaman? Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 29. dönem POMEM alımlarına ilişkin başvuru ve sınav süreci tamamlanmış gözler sonuçların açıklanmasına çevrilmişti. Lisans mezunu (8.160) erkek, (2.240) kadın, önlisans mezunu (800) erkek, (1.800) kadın olmak üzere toplam (13.000) öğrenci alımı için sözlü sınav süreci tamamlandı ve sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından POMEM yedek alımına ilişkin araştırmalar hızlandı. Peki, POMEM yedek kaça kadar gelir, yedekler nasıl çağrılır? 29. dönem POMEM yedek alımı ne zaman? POMEM yedek alımı nasıl oluyor?
15.03.2023 Personel Alımı
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
Darphane işçi alımı 2023! Darphane personel alımı başvuruları ne zaman, işçi alımı şartları neler? Aşçı, matbaa işçisi, güvenlik, temizlik görevlisi alımı kuraları ne zaman?
Darphane işçi alımı 2023! Darphane personel alımı başvuruları ne zaman, işçi alımı şartları neler? Aşçı, matbaa işçisi, güvenlik, temizlik görevlisi alımı kuraları ne zaman? Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi işçi alımı yapılacak. Peki, Darphane işçi alımı başvurusu ne zaman, Darphane işçi alımı şartları neler?
16.01.2023 Personel Alımı
BOTAŞ personel alımı 2023! İŞKUR BOTAŞ 261 personel alımı başvuruları ne zaman, personel alımı başvuru şartları neler?
BOTAŞ personel alımı 2023! İŞKUR BOTAŞ 261 personel alımı başvuruları ne zaman, personel alımı başvuru şartları neler? BOTAŞ 261 personel alımı yapacak. BOTAŞ personel alımı ilanına göre farklı branşlarda 261 personel, BOTAŞ bünyesinde istihdam edilecek. Peki, BOTAŞ personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak, BOTAŞ personel alımı şartları neler, hangi kadrolara alım yapılacak?
12.01.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet 6200 personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek?
Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet 6200 personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek? Diyanet İşleri Başkanlığı Taşra Teşkilatında münhal bulunan 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sırası esas alınarak ilan edilen boş pozisyonların üç katı kadar aday arasından Başkanlıkça yapılacak sözlü sınav sonucuna göre Diyanet Akademisine aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alınacak. Peki, Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet 6200 personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek?
6.01.2023 Personel Alımı
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları!
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 100 daimi işçi istihdam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 30 Aralık olarak belirlendi. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD işçi alımı başvuru şartları ne? İşkur TCDD işçi alımı ilanı!
27.12.2022 Personel Alımı
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak!
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, giriş sınavı (sözlü sınav yöntemi) ile savunma sanayii uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 2023 yılı Ocak ayında başlıyor. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
26.12.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 1.468 sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, eski hükümlü (TMY statüsünde) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular, 26 -30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı şartları ve ilanın detayları!
26.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sözlü Sınav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözlü sınav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.