Son Dakika Deprem

Son Dakika Deprem

Son dakika son dakika deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.605 son dakika deprem haberi bulunmuştur. Tüm son dakika deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem mi oldu? 27 Şubat 2024 Salı Kandilli ve AFAD son depremler listesi
Deprem mi oldu? 27 Şubat 2024 Salı Kandilli ve AFAD son depremler listesi Son dakika deprem listesi, gün içinde yaşanan sarsıntıların ardından güncelleniyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ile "Az önce deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu?" soruları yanıt buldu. Açıklanan son verilere göre; 27 Şubat Salı bugün Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. İşte, 27 Şubat 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verileri...
27.02.2024 Gündem
Malatya son dakika deprem: 19 Şubat Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya son dakika deprem: 19 Şubat Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya son dakika deprem mi oldu? 19 Şubat 2024 Pazartesi günü AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Malatya'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki son deprem Malatya'nın hangi ilçesinde oldu? Sarsıntının merkez üssü neresi?
19.02.2024 Gündem
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Ocak Malatya depremi son dakika araştırılmaya başlandı. Merkez üssü Battalgazi olan son Malatya depremi büyüklüğü kaç büyüklüğünde?
25.01.2024 Gündem
Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi
Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Kale ilçesinde saat 15.41'de 4 büyüklüğünde deprem oldu.
21.01.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler AFAD'dan Ege Denizi'nde deprem olduğunu duyurdu. Saat 17.14'te Çeşme açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.01.2024 Gündem
Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
28.12.2023 Gündem
Deprem mi oldu? 23 Kasım Şanlıurfa deprem mi var? Saat 17:46'da Adıyaman'da...
Deprem mi oldu? 23 Kasım Şanlıurfa deprem mi var? Saat 17:46'da Adıyaman'da... Deprem mi oldu son dakika sorusunun yanıtı merak ediliyor. Deprem bölgesinde sarsıntılar devam ediyor 23 Kasım 2023 saat 17:46'da Adıyaman'ın Sincik ilçesi merkez üslü 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Şanlıurfa'da da hissedildi.
23.11.2023 Gündem
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.10.2023 Gündem
Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? 28 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelenler “Son deprem nerede oldu, az önce deprem mi oldu?” sorularına yanıt arıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi günlük deprem verilerini paylaşıyor. Ülkemizde küçük çaplı depremlerin yanında zaman zaman şiddetli depremler de yaşanabiliyor. En ufak bir sarsıntı hisseden vatandaşların deprem mi oldu, diye Kandilli ve AFAD’ın son deprem verilerinin yer aldığı listeyi inceliyor.
28.09.2023 Gündem
Balıkesir'de 4.1 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 4.1 büyüklüğünde deprem AFAD'ın son dakika deprem verilerine göre Balıkesir'in Susurluk ilçelinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Bursa, Bandırma gibi çevre il ve ilçelerden de hissedildi.
13.07.2023 Gündem
Son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu? 9 Mart AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık depremler listesi
Son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu? 9 Mart AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık depremler listesi Deprem ülkesi Türkiye'de yaşayan her vatandaş, son dakika deprem bilgisi araştırmasına devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye'nin her şehrinde meydana gelen depremleri listeliyor. En son depremin yaşadığı il veya ilçede olup olmadığını merak edenler Kandilli en son artçı depreme bakarak nerede, kaç şiddetinde olduğunu kontrol ediyor. Peki 9 Mart (bugün) deprem mi oldu? İşte AFAD ve Kandilli anlık deprem listeleri...
9.03.2023 Gündem
Japon uzman açıkladı! Yeni deprem uyarısı yapıldı
Japon uzman açıkladı! Yeni deprem uyarısı yapıldı "Türkiye'deki deprem dünyanın en büyük kara depremlerinden biri" Yaşadığımız deprem felaketini bu sözlerle açıklayan Japon Profesör Toda Shinji bu büyüklükteki depremlerin bin yılda bir görülebileceğini söyledi.
11.02.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.12.2022 Gündem
İzmir son dakika depremi! İzmir’de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli rasathanesi son depremler listesi!
İzmir son dakika depremi! İzmir’de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli rasathanesi son depremler listesi! İzmir son dakika depremi… AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Merkez üssü İzmir'in Gaziemir ilçesi olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar büyük korku yaşadı. İşte AFAD ve Kandilli rasathanesi son depremler listesi…
26.11.2022 Gündem
Deprem neden birçok şehirde hissedildi? İşte sebebi
Deprem neden birçok şehirde hissedildi? İşte sebebi Düzce Gölyaka'da sabaha karşı 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Zonguldak gibi birçok çevre illerde de hissedildi. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fadime Sertçelik depremin neden birçok ilde hissedildiğini açıkladı.
23.11.2022 Gündem
Düzce'deki depreme ilişkin açıklama! 'Halk sokaklarda, araçlarda sabahlayacağız'
Düzce'deki depreme ilişkin açıklama! 'Halk sokaklarda, araçlarda sabahlayacağız' AFAD, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde, 6.81 derinliğinde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi. Depremin derinliği 6.8 kilometre olarak açıklandı.
23.11.2022 Gündem
İzmir Gaziemir'de 3,1 büyüklüğünde deprem
İzmir Gaziemir'de 3,1 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. İzmir'in Gaziemir ilçesinde saat 8:17'de 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.11.2022 Gündem
İzmir’de deprem mi oldu 18 Kasım? İzmir son dakika deprem 18 kasım kaç şiddetinde, saat kaçta oldu?
İzmir’de deprem mi oldu 18 Kasım? İzmir son dakika deprem 18 kasım kaç şiddetinde, saat kaçta oldu? İzmir'de az önce deprem mi oldu? sorusuna sabah saatlerinde sarsıntı yaşayan İzmirliler tarafından yanıt aranmaya başlandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, İzmir'in Gaziemir ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04.09'daki depremin derinliği 8, 24 km olarak ölçüldü. İşte İzmir son dakika deprem haberleri…
18.11.2022 Gündem
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den de açıklamalar geldi. Deprem nedeniyle 3 kişi yaralandı, bir cami minaresi yıkıldı. Bakan Soylu 20 binada hasar oluştuğunu söyledi. Öte yandan depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı.
4.11.2022 Gündem
Son dakika deprem uyarısı! ‘50 bin kişilik nüfus tehdit altında’ deyip açıkladı
Son dakika deprem uyarısı! ‘50 bin kişilik nüfus tehdit altında’ deyip açıkladı Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Uzman isim, tehdit altındaki ili açıklayıp uyardı, seferberlik çağrısında bulundu. Bahsi geçen bölgede 2 bin 920 binanın risk altında, 50 bin kişilik nüfusun deprem tehdidi ile karşı karşıya. İşte detaylar...
3.11.2022 Gündem
Tunceli’de deprem oldu! AFAD duyurdu
Tunceli’de deprem oldu! AFAD duyurdu Merkez üssü Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2022 Gündem
Son dakika... Ardahan'da deprem! Artçılar sürüyor
Son dakika... Ardahan'da deprem! Artçılar sürüyor Son dakika deprem... AFAD verilerine göre saat 17.08'de Ardahan'ın Göle ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5.3 olarak duyurdu. Deprem, Göle ilçe merkezi, Ardahan il merkezi ile Erzurum’un Oltu ve Horasan ilçelerinde de hissedildi. Öte yandan bölgede peş peşe depremler meydana geldi.
27.09.2022 Gündem
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Deprem 45 il, 110 ilçeyi vuracak! İstanbul, İzmir, Ankara için kritik uyarı! 7 ve üzeri...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! Deprem 45 il, 110 ilçeyi vuracak! İstanbul, İzmir, Ankara için kritik uyarı! 7 ve üzeri... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları peş peşe geldi. Uzman isimlerden beklenen büyük deprem ile ilgili kirik uyarılar yapıldı. Türkiye’de art arda yaşanan depremler, ülkede hangi bölgelerin risk taşıdığının merak edilmesine neden oluyor. Uzmanlar büyük şiddette depremlerin yaklaştığını belirtip endişelendiren açıklamalarda bulunurken, İstanbul, Ankara dahil 45 il ve 110 ilçede büyük sarsıntılar olması bekleniyor. İstanbul depremi ne zaman olacak? Deprem olacak mı? Deprem kaç büyüklüğünde olacak? Depremler hangi illerde, ne zaman olur? soruları cevabını buldu. İşte beklenen büyük deprem ile ilgili merak edilen son dakika tüm detaylar...
25.07.2022 Gündem
Van depremi sonrası 'büyük deprem' açıklaması! 'Bölge yükseliyor' dedi ve haberi verdi
Van depremi sonrası 'büyük deprem' açıklaması! 'Bölge yükseliyor' dedi ve haberi verdi AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Van'ın Tuşba ilçesinde saat 21.35'te 5.0 büyüklüğünde çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin 18.89 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. Deprem sonrası peş peşe açıklamalar geldi. Van depreminin büyük bir depremin habercisi olup olmadığı merak ediliyor. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. İşte haberin detayları...
12.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.