Gazete Vatan Logo

Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?

28 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelenler “Son deprem nerede oldu, az önce deprem mi oldu?” sorularına yanıt arıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi günlük deprem verilerini paylaşıyor. Ülkemizde küçük çaplı depremlerin yanında zaman zaman şiddetli depremler de yaşanabiliyor. En ufak bir sarsıntı hisseden vatandaşların deprem mi oldu, diye Kandilli ve AFAD’ın son deprem verilerinin yer aldığı listeyi inceliyor.

Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?

Depremler anlık AFAD ve Kandilli Rasathanesi sitesinden paylaşılıyor. Bugün İstanbul’da deprem mi oldu? sorularına yanıt aranıyor. İşte AFAD son depremler listesi ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi!

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor.

Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara güncel deprem haberleri vermeye devam ediyor.

 

 

Kandilli Rasathanesi’nin ve AFAD’ın web sitesini takip edip nerelerde deprem olduğunu öğrenebilirsiniz. Son 500 depreme kadar bugün ya da dün deprem oldu mu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’da bulabilirsiniz.