Şiddetli Yağış

Şiddetli Yağış

Son dakika şiddetli yağış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli yağış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli yağış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Yağış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli yağış gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.648 şiddetli yağış haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli yağış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve dolu hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü.
22.03.2024 Adana
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
İzmir'de sağanak; Dikili'de ev ve iş yerlerini su bastı, okullar tatil edildi
İzmir'de sağanak; Dikili'de ev ve iş yerlerini su bastı, okullar tatil edildi İzmir'in Dikili ilçesinde sağanak nedeniyle dere taştı, yollar su ile kaplandı. Birçok ev ve iş yerini su basarken, ilçede okullar tatildi.
16.01.2024 Gündem
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, yollar ve seralar suyla doldu.
9.01.2024 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Kar yağışları geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul için tarih vererek uyardı
Kar yağışları geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul için tarih vererek uyardı Son dakika uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Son açıklanan hava durumu raporuna göre yurdun birçok noktasında kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Havaların soğumasıyla kar yağışı etkisini göstermiş ve İstanbul'u ne zaman etkisi altına alacağı merak edilmişti. MGM yaptığı açıklama ile son hava durumu tahminin açıkladı.
6.12.2023 Gündem
Yağmur, fırtına İstanbul trafiğini felç etti! Yoğunluk yüzde 90'a ulaştı
Yağmur, fırtına İstanbul trafiğini felç etti! Yoğunluk yüzde 90'a ulaştı İstanbul'da etkili olan sağanak yağış trafik yoğunluğuna neden oldu. İBB haritasına göre saat 17.20 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 90 oldu. Trafik yoğunluğunun artması bekleniyor.
29.11.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu Havaların soğuması ve kar ve şiddetli yağışın etkili olması nedeniyle kar tatili haberleri gelmeye başladı. Zonguldak'ta devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildi. Öte yandan Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi.
27.11.2023 Gündem
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal  Yalova'nın Çınarcık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası taşan deniz, kara ile birleşti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri,nden birçoğu da iptal edildi.
26.11.2023 Gündem
Şiddetli yağış ve fırtına yurdu etkisi altına aldı! Sinop'tan acı haber geldi, İzmir'de deniz ve kara birleşti
Şiddetli yağış ve fırtına yurdu etkisi altına aldı! Sinop'tan acı haber geldi, İzmir'de deniz ve kara birleşti İzmir'de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu, 2 ilçede deniz taştı, yollar göle döndü. Sinop’un Erfelek ilçesindeki Meydan köyünde aşırı fırtına tahıl ambarını devirdi. Ambarın altında bulunan bir kişi yaşamını yitirdi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında fırtına nedeniyle savrulan teknesinde mahsur kalan Kemal Dere'yi (80), oğlu Denizcan Dere kurtardı. O anlar kameralara yansıdı.
26.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi İstanbul'da fırtına hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları (THY) bugün 105 seferini iptal etti. İstanbul Havalimanı'nda uçaklar inişte zor anlar yaşadı. 
19.11.2023 Gündem
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle Hereke Vapur İskelesi'ndeki yolcu aktarmasında kullanılan yüzer iskele yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Kötü hava şartları sebebiyle İzmit Körfezi'nde vapur seferleri iptal edildi.
19.11.2023 Gündem
Şile’de şiddetli yağış nedeniyle dere taştı
Şile’de şiddetli yağış nedeniyle dere taştı Sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Şile’de Yeşilçay Deresi taştı. Sular altında kalan yollar cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.11.2023 Vatan TV
İstanbul'da fırtına; ağaç otomobil üzerine devrildi
İstanbul'da fırtına; ağaç otomobil üzerine devrildi Ataköy'de şiddetli rüzgarın etkisiyle orta refüjdeki ağaç yoldan geçen otomobilin üstüne devrildi. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 
11.11.2023 Yaşam
Samsun'da eğitime 1 gün ara!
Samsun'da eğitime 1 gün ara! Samsun Valiliği, şiddetli yağış nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyurdu.
2.10.2023 Eğitim
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil 43 ilde alarm verildi, çok şiddetli olacak
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil 43 ilde alarm verildi, çok şiddetli olacak Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. Sıcaklıklar düşmeye başlıyor. İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava raporunu açıkladı. Hafta sonu birçok ilimizde kuvvetli yağış etkili olacak. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 4 ilçesini işaret ederek şiddetli yağış uyarısında bulundu. Öte yandan Meteoroloji, 43 ile sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti. İşte yurt genelinde hava durumu tahmini...
1.10.2023 Gündem
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor! Sıcaklıklar düşecek, çok sayıda ile uyarı
Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor! Sıcaklıklar düşecek, çok sayıda ile uyarı Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Kuvvetli sağanak yağış geliyor. Hava sıcaklıkları düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 4 Eylül 2023 Pazartesi günü, ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrederken Marmara Bölgesi, şiddetli yağış ve fırtınanın etkisi altında olacak. Yurdun büyük bölümünde yağış beklenirken özellikle Karadeniz Bölgesi sel riskine karşı uyarıldı. Marmara'da ise kuvvetli rüzgarın fırtınaya dönebileceği, bu nedenle ağaç düşmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara dikkat edilmesi gerektiğini kaydedildi.
4.09.2023 Yaşam
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle cuma namazı çıkışı yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Yağış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli yağış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.