Sensibile

Sensibile

Son dakika sensibile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sensibile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sensibile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sensibile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sensibile gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 sensibile haberi bulunmuştur. Tüm sensibile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra hem kulüp içerisinde hem de teknik heyette yeniliğe giden Burak Elmas, Torrent'le birlikte Luis Campos'u danışman olarak göreve getirmişti. Campos'un kefil olduğu Burak Elmas'ın ise onayladığı Sportif Direktörün bu sefer PSG'le anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Galatasaray'dan 4 ayda 750 bin euro tazminat alıp giden ismin Fransız devinde görev alması Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
15.12.2022 Galatasaray
Galatasaray 'Yerli kalitesi' dedi Muslera'ya talip çıktı!
Galatasaray 'Yerli kalitesi' dedi Muslera'ya talip çıktı! Yerli futbolcu kalitesi konusunda sıkıntıları yaşayan ve buna göre kadro mühendisliği yaşayan Galatasaray'da Muslera'ya talip çıkması sarı kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.
26.06.2022 Galatasaray
Erden Timur'dan transfer için önemli açıklamalar! Kerem ve Marcao için net konuştu
Erden Timur'dan transfer için önemli açıklamalar! Kerem ve Marcao için net konuştu Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, "Hedeflerimizi seçim sürecinde de belirttik. Bunun için gece gündüz ne yapılması gerekiyorsa, fazlasıyla yapılacak" dedi. Ayrıca Timur, yeni transferler, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu hakkında konuştu.
23.06.2022 Galatasaray
Torrent ve Sensibile'nin gerçek tazminatları ortaya çıktı Galatasaray'da ortalık karıştı!
Torrent ve Sensibile'nin gerçek tazminatları ortaya çıktı Galatasaray'da ortalık karıştı! Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'i teknik direktör Sensibile'yi Sportif Direktör olarak göreve getiren Burak Elmas'ın iki isimle yaptığı sözleşme detayları ortaya çıktı. Dursun Özbek'in Sensibile ve Torrent'e toplamda 2,5 milyon euro tazminat vereceği öğrenilirken, İspanyol hocanın indirime gitmemesi sarı kırmızılı yönetimi oldukça terletiyor.
21.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi! Yollar ayrıldı
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi! Yollar ayrıldı Son dakika Galatasaray haberi. Galatasaray, Burak Elmas döneminde göreve başlayan sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu açıklamadan dakikalar sonra, kulübün resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla futbol direktörlüğüne Cenk Ergün'ün getirildiği duyuruldu.  
20.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesinden özel madde çıktı 5 dakikada yollar ayrıldı
Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesinden özel madde çıktı 5 dakikada yollar ayrıldı Burak Elmas döneminde göreve getirilen, fakat yaşanan kaos ortamı sebebiyle kulüp içerisinde çok da çalışma fırsatı bulamayan tecrübeli futbol adamının görevine son verildiği ortaya çıktı. Dursun Özbek başkanlığında yeniden yapılanmaya giden Galatasaray'da Erden Timur'un Sportif AŞ'de kolları sıvadığı bildirildi.
18.06.2022 Galatasaray
FLAŞ GELİŞME! Galatasaray'da 2 ayrılık birden! Dursun Özbek çok hızlı başladı
FLAŞ GELİŞME! Galatasaray'da 2 ayrılık birden! Dursun Özbek çok hızlı başladı Galatasaray'ın 39.başkanı olan Dursun Özbek koltuğuna oturur oturmaz iki radikal kararın altına imza attı. Özbek sarı kırmızılı kulüpte görev alan iki ismin görevine son verirken Sportif AŞ'de Cenk Ergün hamlesinin gecikmemesi dikkat çekti. İşte Cimbom'da yaşanan sıcak gelişmeler...
13.06.2022 Galatasaray
6 ay önce Burak Elmas anlaşmıştı! Ali Koç'un yeni Sportif Direktör bombası Jesus'u da şaşırttı
6 ay önce Burak Elmas anlaşmıştı! Ali Koç'un yeni Sportif Direktör bombası Jesus'u da şaşırttı 6 ay önce Burak Elmas'ın prensip anlaşmasına varmasına rağmen son anda vazgeçtiği ve Sensibile ile el sıkıştığı ünlü Sportif Direktörle Ali Koç'un masaya oturduğu ortaya çıktı. Emre Belözoğlu'ndan sonra o koltuğu boş bırakan Koç'un sürpriz bir şekilde atağa geçtiği öğrenilirken Portekiz basını sarı lacivertli yönetimin 46 yaşındaki futbol adamıyla dirsek teması halinde olduğunu bildirdi.
10.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da flaş ayrılık dünya devi PSG ile anlaştı! 'Gitmek beni üzüyor..'
Galatasaray'da flaş ayrılık dünya devi PSG ile anlaştı! 'Gitmek beni üzüyor..' Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Sportif AŞ'de yapılan Burak Elmas'ın önce Domenec Torrent ardından Luis Campos ve Sensibile ile anlaşması bir hayli dikkat çekmişti. 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da dünyaca ünlü Sportif Direktör Luis Campos'un PSG ile anlaşması Avrupa basınında da olay oldu.
4.06.2022 Galatasaray
L'Equipe yazdı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi!
L'Equipe yazdı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi! Fransa'nın prestijli gazetelerinden biri olan L'Equipe'in iddiasına göre Galatasaray, Dortmund'la yollarını ayıran tecrübeli orta saha Axel Witsel'in işini bitirmek üzere.
3.06.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde 7 isimle prensipte anlaştı! İlk ayrılık gerçekleşti: Florya'dan ayrıldı...
Galatasaray transferde 7 isimle prensipte anlaştı! İlk ayrılık gerçekleşti: Florya'dan ayrıldı... Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılarda sportif direktör Pasquale Sensibile ve Cenk Ergün, tam 7 futbolcuyla prensipte anlaştı ve 'Kimseye söz vermeyin, 11 Haziran'a kadar bizi bekleyin' şeklinde telkinde bulundu. Galatasaray'da ayrıca ilk ayrılık yaşandı ve başarılı isim dünya deviyle sözleşme imzaladı. İşte günün Galatasaray transfer haberleri...
2.06.2022 Galatasaray
Türkiye'den ayrıldı bir daha belini doğrultamadı! Onyekuru Süper Lig'e geri dönüyor
Türkiye'den ayrıldı bir daha belini doğrultamadı! Onyekuru Süper Lig'e geri dönüyor Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kariyer olarak sürekli geriye giden ve Olympiakos'ta da kendisinen beklenen çıkışı yapamayan Henry Onyekuru sarı kırmızılı kulübe geri dönme peşinde.
12.05.2022 Galatasaray
Halil Akbunar bombası! F.Bahçe, Beşiktaş derken dev kulüp transfer ediyor
Halil Akbunar bombası! F.Bahçe, Beşiktaş derken dev kulüp transfer ediyor Adı sık sık Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Göztepe'nin yıldız futbolcusu Halil Akbunar için Galatasaray devreye girdi.
11.05.2022 Fenerbahçe
Burak Elmas 'gençleştirme yasak' dedi! 35 milyon euro'luk 3 yıldız bedavaya G.Saray'a geliyor
Burak Elmas 'gençleştirme yasak' dedi! 35 milyon euro'luk 3 yıldız bedavaya G.Saray'a geliyor Sezon başında Fatih Terim'le birlikte gençleştirme operasyonuna giden ve Süper Lig'de resmen bozguna uğrayan Burak Elmas'ın transfer çalışmalarına devam ettiği ve başkanın Luis Campos ile Sensibile'ye tam yetki verdiği öğrenildi. Genelde tecrübeli yıldızlarla görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı yönetimin 3 futbolcuyu listeye aldığı bildirildi.
10.05.2022 Galatasaray
G.Saray'da FLAŞ GELİŞME! 11 Haziran'da seçim var ama Burak Elmas 3 transferi bitirmek üzere
G.Saray'da FLAŞ GELİŞME! 11 Haziran'da seçim var ama Burak Elmas 3 transferi bitirmek üzere 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Burak Elmas'ın transfer hamleleri sarı kırmızılı camiada şaşkınlık yaratıyor. Elmas daha önce göreve getirdiği Luis Campos ve Sensibile ile 3 yıldız futbolcunun işini bitirmek üzere.
7.05.2022 Galatasaray
Milan'ın efsanesi G.Saray'a geliyor! 6 takımda çalıştı hiçbirinde başarılı olamadı
Milan'ın efsanesi G.Saray'a geliyor! 6 takımda çalıştı hiçbirinde başarılı olamadı Domenec Torrent'le tazminat konusunda anlaşarak yollarını ayırmaya hazırlanan Burak Elmas'ın Sportif Direktör Sensibile'ye talimat verdiği ve Milan'ın efsane isimlerinden biri olan genç teknik direktörle görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
5.05.2022 Galatasaray
Torrent 'kulüpte bilgisayar bile yok' diyor Burak Elmas parayı Luis Campos'la Sensibile'ye basıyor
Torrent 'kulüpte bilgisayar bile yok' diyor Burak Elmas parayı Luis Campos'la Sensibile'ye basıyor Sivasspor mağlubiyetinden sonra çok sert açıklamalarda bulunan ve kulübün son durumunu gözler önüne seren Domenec Torrent "geldiğimizde Florya'da bilgisayar bile yoktu" ifadelerini kullandı. İşte Galatasaray - Sivasspor maçından sonra İspanyol teknik adamın olay yaratan sözleri...
1.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da FLAŞ GELİŞME! 2 ayrılık daha kesinleşti! Biri İspanya'ya diğeri İtalya'ya gitti
Galatasaray'da FLAŞ GELİŞME! 2 ayrılık daha kesinleşti! Biri İspanya'ya diğeri İtalya'ya gitti Burak Elmas'ın seçim kararı almasından sonra eşyalarını toplayan iki futbol yöneticisi İstanbul'dan ayrılıyor... Galatasaray'la ilişkisini kesen iki ismin bir tanesi La Liga ekiplerinden Celta Vigo'yla anlaştığı, diğerinin ise İtalya'ya geri döndüğü ortaya çıktı.
26.04.2022 Galatasaray
Galatasaray teknik direktörü Torrent'in Burak Elmas şaşkınlığı! Yeni kriz kapıda...
Galatasaray teknik direktörü Torrent'in Burak Elmas şaşkınlığı! Yeni kriz kapıda... G.Saray’da Elmas ile yönetiminin ibra edilmemesi ve seçim kararı alınması Florya’da büyük yankı uyandırdı. Torrent’e pazartesi günkü antrenmanda olağan mali genel kurulda yaşanan gelişme aktarılıp “Burak Elmas ibra edilmedi. Kulüp seçime gidiyor. Başkan görevinden ayrılıyor” bilgisi verildiği, İspanyol çalıştırıcının ise “Nasıl yani? Peki neden?” diyerek şaşkınlığını gizleyemediği ortaya çıktı.
31.03.2022 Şampiy10
Canlı yayında açıkladı! Galatasaray'da iki ayrılık Torrent'in ardından...
Canlı yayında açıkladı! Galatasaray'da iki ayrılık Torrent'in ardından... Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Burak Elmas'ın ibra edilmeme durumu ve başkan adaylarını enine boyuna aktaran Dindar, sarı kırmızılı kulüpteki iki ayrılığı da resmen duyurdu.
28.03.2022 Galatasaray
Cicaldau, Nelsson, Kerem Aktürkoğlu hiçbiri değil! Galatasaray'ın 2 yıldızına 35 milyon euro
Cicaldau, Nelsson, Kerem Aktürkoğlu hiçbiri değil! Galatasaray'ın 2 yıldızına 35 milyon euro Domenec Torrent ve Sensibile ile kadro yapılanmasına giden Galatasaray'ın iki yıldız için toplamda 35 milyon euro'luk teklif aldığı ortaya çıktı. Nelsson - Cicaldau ve Kerem Aktürkoğlu için sıraya giren Avrupa devlerinin bambaşka 2 oyuncuyu gündemine aldıkları öğrenildi.
25.03.2022 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona maçı için kesenin ağzını açtı! Dikkat çeken sözler
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona maçı için kesenin ağzını açtı! Dikkat çeken sözler Galatasaray, kulüp tarihinin en kritik maçlarından birini bu akşam Barcelona ile oynayacak. Sarı-kırmızılı takımda ilk maçta alınan 0-0'lık skor tur için moral verirken Başkan Burak Elmas kesenin ağzını açtı Öte yandan Elmas idman öncesi dikkat çeken sözler sarf etti.
17.03.2022 Galatasaray
Yönetim bonservis bedeli belirlemiş ama... Kim bu parayı verecek?
Yönetim bonservis bedeli belirlemiş ama... Kim bu parayı verecek? Son oynanan Konyaspor maçında sadece 1 kez ikili mücadeleye giren Cicaldau için Galatasaray yönetimş 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
7.03.2022 Galatasaray
Torrent Guardiola'dan 'Geleceğin Neymar'ını' istedi Sensibile ve Campos onay verdi
Torrent Guardiola'dan 'Geleceğin Neymar'ını' istedi Sensibile ve Campos onay verdi Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve Pep Guardiola ile olan güçlü bağlarını kullanmak isteyen Domenec Torrent'in İspanyol teknik adamdan 'Geleceğin Neymar'ı' olarak gösterilen 18 yaşındaki yıldız futbolcuyu istediği ortaya çıktı.
2.03.2022 Galatasaray
Boştayken hiçbir Süper Lig devi alamamıştı! Halil Dervişoğlu'nun yerine kiralık olarak geliyor
Boştayken hiçbir Süper Lig devi alamamıştı! Halil Dervişoğlu'nun yerine kiralık olarak geliyor Diagne, Gomis, Halil Dervişoğlu, Mostafa Mohamed gibi golcüleri olmasına rağmen forvet hattına yatırım yapmayı düşünen Galatasaray'ın Brentford'dan kiralanan Halil'i gönderip yerine genç yeteneği kadrosuna katması bekleniyor.
1.03.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sensibile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sensibile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.