Torrent

Torrent

Son dakika torrent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torrent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torrent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torrent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torrent gelişmeleri de dahil olmak üzere 534 torrent haberi bulunmuştur. Tüm torrent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaha, Ziyech, Ndombele dedi ve açıkladı: Karıştırmak için büyük bir çaba var
Zaha, Ziyech, Ndombele dedi ve açıkladı: Karıştırmak için büyük bir çaba var Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Domenec Torrent'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, rekorları altüst ettiği 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılıları şampiyonluğa taşımıştı. Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor. Öte yandan Buruk, Zaha, Ziyech, Ndombele ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
14.09.2023 Galatasaray
Ali Koç'tan çılgın transfer planı! Galatasaray milli yıldıza 'gidebilirsin' dedi
Ali Koç'tan çılgın transfer planı! Galatasaray milli yıldıza 'gidebilirsin' dedi Galatasaray'da Fatih Terim, Domenec Torrent, Okan Buruk gibi teknik adamlarla çalışmasına rağmen kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan 23 yaşındaki futbolcunun Lig 1 kulübünün teklifini kabul ettiği ortaya çıktı. Transferde Ali Koç detayının ortaya çıkması ise Sarı Kırmızılı cephede bir hayli dikkat çekti.
19.07.2023 Galatasaray
Galatasaray Torrent dosyasını kapattı alacak verecek kalmadı
Galatasaray Torrent dosyasını kapattı alacak verecek kalmadı 30 Haziran'a kadar borçsuzluk kağıdı almak için harekete geçen Galatasaray yönetimi Torrent'e olan 2.8 milyon euro'luk ödemeyi yaptı.
25.06.2023 Galatasaray
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı Galatasaray'ın sağ bekteki yıldızı Sacha Boey, So Foot'a yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Transferi hakkında da önemli ifadeler kullanan Boey, Arsenal'e gitmek istediğini söyledi.
19.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe!
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe! Burak Elmas döneminde Galatasaray'a getirilen Domenec Torrent ve Pulgar için Sarı Kırmızılı yönetim 3 milyon euro'luk tazminat ödeyecek.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Torrent taraftarların önüne attı Okan Buruk onu 20 milyon euro yaptı! Yıldız futbolcunun istatistikleri göz kamaştırdı
Torrent taraftarların önüne attı Okan Buruk onu 20 milyon euro yaptı! Yıldız futbolcunun istatistikleri göz kamaştırdı Süper Lig'in 33.haftasında Başakşehir'i İcardi'nin penaltı golüyle geçen Galatasaray'da büyük sevinç yaşanıyor. Fatih Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında 5 puan kaybeden Cimbom ezeli rakipleriyle olan puan farkını 5'e çıkarırken, 90 dakikanın ardından Vole kanalında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Serdar Ali Çelikler'in 'Yusuf Demir-Oosterwolde' değerlendirmesi ise bir hayli ilgi uyandırdı.
9.05.2023 Galatasaray
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da flaş transfer gelişmesi! 15 milyon euro'ya imza atıyor
Galatasaray'da flaş transfer gelişmesi! 15 milyon euro'ya imza atıyor Geçtiğimiz sezon Fatih Terim ve Torrent'le, bu sezon ise Okan Buruk'la birlikte çok iyi bir performans ortaya koyan yıldız futbolcunun Milan'la Leipzig arasında tercih yapacağı ortaya çıktı. Daha önce Galatasaray'dan Bruma'yı transfer eden Bundesliga ekibinin Sarı Kırmızılı oyuncu için 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı anlaşılırken, masadaki ikinci takımın Milan'ın olduğu anlaşıldı.
4.05.2023 Galatasaray
Jesus Brezilya'ya, Flamengo'ya haber gönderirken Torrent'le anlaşma...
Jesus Brezilya'ya, Flamengo'ya haber gönderirken Torrent'le anlaşma... Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan ve bu durumdan dolayı Brezilya basınına hem milli takım hem de Flamengo için sık sık haber gönderen Jorge Jesus'un bambaşka bir tercih yapacağı belirtilirken, görüşmeler devam ederken Portekizli teknik adamın karşısında Domenec Torrent'i görmesi resme bomba etkisi yarattı.
31.03.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten yıldız futbolcuya rest: Madem Fenerbahçe'yle görüşüyorsun o zaman sana güle güle
Dursun Özbek'ten yıldız futbolcuya rest: Madem Fenerbahçe'yle görüşüyorsun o zaman sana güle güle Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'le anlaşan, İspanyol teknik adamın isteğiyle 6 aylığına transfer edilen yıldız futbolcunun hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile görüşmesi Başkan Dursun Özbek'i bir hayli kızdırdı. Sarı Kırmızılı kulübün Süper Lig ekibine kiralık olarak gönderdiği genç yeteneği geri çağırdığı belirtilirken, bu gelişmelerin ardından Okan Buruk'un '1' numaralı sorunu hallettiği bildirildi.
23.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da hocalık yaptı Fenerbahçe'nin yıldızını unutamadı! 'Trossard'ın yerine onu transfer edelim'
Galatasaray'da hocalık yaptı Fenerbahçe'nin yıldızını unutamadı! 'Trossard'ın yerine onu transfer edelim' Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında oynanan Giresunspor maçından sonra Burak Elmas yönetimi Fatih Terim'in görevine son vermişti. Terim'den sonra Domenec Torrent'le anlaşan Sarı Kırmızılılarda antrenörlük yapan Ricard Segarra'nın Fenerbahçe'nin yıldızını istediği öğrenilirken, İspanyol hocanın İngiliz yöneticilere 'Trossard'ın yerini rahat rahat doldurur' raporunu verdiği bildirildi.
17.03.2023 Fenerbahçe
42 maçta 0 gol 0 asist! Galatasaray'da iki yerli futbolcuya güle güle
42 maçta 0 gol 0 asist! Galatasaray'da iki yerli futbolcuya güle güle Geçtiğimiz sezon özellikle Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan, Torrent döneminde ise durumu idare eden iki yerli futbolcunun önümüzdeki sezon Sarı Kırmızılı formayı giymeyeceği ortaya çıktı. Kiralık olarak gönderilen iki ismin bonservisleriyle satılacağı öğrenilirken, Okan Buruk'un da bu ayrılıklara onay verdiği belirtildi.
14.03.2023 Galatasaray
Pep'in Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı: Barcelona maçından sonra arayıp söyledi
Pep'in Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı: Barcelona maçından sonra arayıp söyledi Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in görevden ayrılmasından sonra Burak Elmas'ın onayıyla Galatasaray'a imza atan ve çok da parlak bir dönem geçirmeyen Domenec Torrent özel açıklamalarda bulundu. Barcelona maçından sonra Pep Guardiola ile konuştuklarını söyleyen Torrent, İspanyol teknik adamın en çok beğendiği oyuncuyu duyurdu.
9.03.2023 Galatasaray
Domenec Torrent'in en büyük transfer kıyağıydı! 2.Galatasaray dönemi başlıyor
Domenec Torrent'in en büyük transfer kıyağıydı! 2.Galatasaray dönemi başlıyor Geçtiğimiz sezon Domenec Torrent'in Galatasaray'a getirdiği tecrübeli futbolcunun sezon sonunda bir kez daha Sarı Kırmızılı yöneticilerle masaya oturacağı ortaya çıktı. Barcelona ile sözleşmesinin sonuna gelen ve düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma imza atmak isteyen futbolcunun Cimbom'a göz kırptığı belirtilirken, resmi görüşmelerin Haziran ayında başlayacağı bildirildi.
26.02.2023 Galatasaray
Kulisleri sallayan Arda Turan iddiası! Yıldızlar topluluğunun başına geçiyor
Kulisleri sallayan Arda Turan iddiası! Yıldızlar topluluğunun başına geçiyor 2022'nin Eylül ayında futbol kariyerine son veren ve teknik direktörlük kariyeri için ilk adımlarını atan Arda Turan hakkında ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. Kariyerinde Atletico Madrid ve Barcelona gibi devlerde forma giyen Arda'nın yeni adresinin belli olduğu aktarılırken, 36 yaşındaki eski futbolcunun yıldızlar topluluğunun başına geçeceği bildirildi.
17.02.2023 Galatasaray
Geçen sene çok tepki topladı Okan Buruk'la yıldızlaştı! 4 milyon euro'luk teklif
Geçen sene çok tepki topladı Okan Buruk'la yıldızlaştı! 4 milyon euro'luk teklif Geçen sezon Fatih Terim'in transfer ettirdiği tecrübeli orta sahanın gösterdiği performans Sarı Kırmızılı camiada bir hayli eleştiri konusu olmuştu. Torrent döneminde 10 numara gibi oynayan milli futbolcunun Okan Buruk'la kendisine gelmesi Avrupa'nın bazı kulüplerini harekete geçirirken, hemen hemen her maç 12-13 km'leri bulan orta sahaya Cremonese'den teklif gelmesi yönetim cephesinde sevinç yarattı.
31.01.2023 Galatasaray
'45 milyon TL mi? İmzayı atmazsan atma biz yeni kalecimizi bulduk!' Ali Koç Torrent'in prensini bitirdi
'45 milyon TL mi? İmzayı atmazsan atma biz yeni kalecimizi bulduk!' Ali Koç Torrent'in prensini bitirdi Altay Bayındır'la defalarca masaya oturmasına rağmen milli eldivenle anlaşamayan ve oyuncunun 45 milyon TL'lik maaşını yüksek bulan Fenerbahçe kaleci arayışlarına koyulurken, Ali Koç'un ikili ilişkilerini iyi tuttuğu Barcelona'nın kapısını çaldığı bildirildi. Devre arasında mutlaka takıma iyi bir file bekçisi almak isteyen Sarı Lacivertli yönetimin Torrent'i referans alarak tanıdık bir isimle görüşmelere başladığı anlaşılırken, La Liga devinin de bu transfere onay verdiği belirtildi.
22.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'a transfer yasağının altından Torreira çıktı! Rest çekmişti ama...
Galatasaray'a transfer yasağının altından Torreira çıktı! Rest çekmişti ama... Torrent, Babel, Feghouli ve Elabdellaoui'nin hakedişlerini ödemediği gerekçesiyle FIFA'dan transfer yasağı aldığı iddia edilen Galatasaray'da gerçekler ortaya çıktı.
14.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra hem kulüp içerisinde hem de teknik heyette yeniliğe giden Burak Elmas, Torrent'le birlikte Luis Campos'u danışman olarak göreve getirmişti. Campos'un kefil olduğu Burak Elmas'ın ise onayladığı Sportif Direktörün bu sefer PSG'le anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Galatasaray'dan 4 ayda 750 bin euro tazminat alıp giden ismin Fransız devinde görev alması Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
15.12.2022 Galatasaray
Torrent'ten Galatasaray'a transfer kıyağı! Taraftarlar yıldız futbolcunun gittiğine çok üzülmüştü
Torrent'ten Galatasaray'a transfer kıyağı! Taraftarlar yıldız futbolcunun gittiğine çok üzülmüştü Her ne kadar Ocak ayı için transfer çalışmalarına tam gaz devam etse de sezonun sonunu da enine boyuna düşünen Galatasaray yönetimi aradığı '1' numarayı buldu. Muslera'nın 36 yaşına gelmesi, Okan Kocuk'un sabırları taşırması üzerine kaleye kalitesi tartışılmayacak bir isim almak isteyen Sarı Kırmızılıların Torrent'in prensine imza attıracağı bildirildi.
9.12.2022 Galatasaray
Kendi gelmedi ama golcüsüne izin verdi! De Zerbi'den Okan Buruk'a transfer kıyağı
Kendi gelmedi ama golcüsüne izin verdi! De Zerbi'den Okan Buruk'a transfer kıyağı Domenec Torrent'le yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'ın gündemine gelen, fakat Premier Lig'e gitmeyi tercih eden De Zerbi'den Sarı Kırmızılı kulübe büyük bir transfer kıyağı geldi. 43 yaşındaki İtalyan teknik adam Okan Buruk'un istediği forvetin gidişine onay verirken, Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur'un görüşmelere başladığı bildirildi.
30.11.2022 Galatasaray
Dünya Kupası'ndaki Muslera'ya ikinci şok! Önce Uruguay şimdi de Galatasaray'da bir dönem sona eriyor
Dünya Kupası'ndaki Muslera'ya ikinci şok! Önce Uruguay şimdi de Galatasaray'da bir dönem sona eriyor Dünya Kupası H Grubu ilk maçında Güney Kore ile 0-0 berabere kalan Uruguay kritik Portekiz maçına hazırlanırken, Muslera'nın 12 yıl sonra formasını Sergio Rochet'e kaptırması özellikle Galatasaray cephesinde şok etkisi yaratmıştı. 36 yaşındaki tecrübeli eldivenin alternatifini arayan Sarı Kırmızılı yönetimin Torrent'in '1' numarasını gözüne kestirdiği öğrenilirken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
27.11.2022 Galatasaray
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.11.2022 Fenerbahçe
Domenec Torrent'ten olay Galatasaray sözleri: Büyük bir hataydı
Domenec Torrent'ten olay Galatasaray sözleri: Büyük bir hataydı Galatasaray'da geçen sezon Fatih Terim'in yerine göreve gelen ve sezon sonu yollar ayrılan Domenec Torrent, ayrılığının ardından sessizliğini bozdu. İspanyol teknik adam, Galatasaray ve Türk futbolu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
5.11.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Torrent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torrent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.