Burak Elmas

Burak Elmas

Son dakika Burak Elmas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Elmas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Elmas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Elmas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak elmas gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 burak elmas haberi bulunmuştur. Tüm burak elmas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Galatasaray'da Sacha Boey gerçekleri
Galatasaray'da Sacha Boey gerçekleri Rennes’den 1 milyon 150 bin euroya transfer edilen Sacha Boey’in 30 milyon euroya Bayern Münih’e satılmasında eski Başkan Burak Elmas’tan Okan Burak’a kadar birçok ismin büyük emeği var. Ancak belki de en büyük pay scout departmanın başındaki Emre Utkucan’a ait. İsimsiz Boey’i Rosier’in yerine öneren Utkucan’ın tespiti tarihi transferin ilk adımıydı.
28.01.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'de Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama geldi Fenerbahçe'de sakatlanan Edin Dzeko'nun son durumu belli oldu. Sarı-lacivertli kulüpten Boşnak golcünün sakatlığı ile ilgili açıklama geldi.
20.12.2023 Fenerbahçe
Burak Elmas dayanamadı, patladı! Olay Fatih Terim itirafı: Beyler, yiyin birbirinizi
Burak Elmas dayanamadı, patladı! Olay Fatih Terim itirafı: Beyler, yiyin birbirinizi Galatasaray'ın eski başkanlarından Burak Elmas'ın Youtube'da yaptığı açıklamaların ikinci bölümü yayınladı. Elmas, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile aralarında geçen konuşmayı da anlattı. İşte olay yaratacak Fatih Terim sözleri ve detaylar...
19.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe!
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe! Burak Elmas döneminde Galatasaray'a getirilen Domenec Torrent ve Pulgar için Sarı Kırmızılı yönetim 3 milyon euro'luk tazminat ödeyecek.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
'Bu mağlubiyet Okan Buruk'a, Sergio'ya değil Burak Elmas'a yazar'
'Bu mağlubiyet Okan Buruk'a, Sergio'ya değil Burak Elmas'a yazar' Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. İcardi'nin golüyle 1-0 öne geçen Sarı Kırmızılılar Saiss, Amir ve Aboubakar'ın gollerine engel olamazken, derbinin ardından Galatasaray camiasının Burak Elmas'a olan öfkesi büyük dikkat çekti.
30.04.2023 Galatasaray
Bu başarı Metin Öztürk'e yazar! Tek başına Okan Buruk dedi
Bu başarı Metin Öztürk'e yazar! Tek başına Okan Buruk dedi Burak Elmas'tan sonra başkanlık adaylığını açıklayan ve Okan Buruk'la özel bir görüşme yapan Metin Öztürk'ün daha sonra Dursun Özbek'in listesine girip genç teknik adamı Sarı Kırmızılı yönetime kabul ettirmesi Galatasaray camiasında oldukça takdir toplamıştı. Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Cimbom'da flaş gelişmeler yaşanırken, ünlü yorumcu Levent Tüzemen'in Okan Buruk hakkında kullandığı ifadeler bir hayli dikkat çekti.
13.04.2023 Galatasaray
Fatih Terim 6,5 milyon euro'ya transfer etmişti! Okan Buruk çıkış yolu buldu
Fatih Terim 6,5 milyon euro'ya transfer etmişti! Okan Buruk çıkış yolu buldu Burak Elmas-Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın sık sık gündemine gelmesine rağmen oyuncunun işini bitiremeyen Sarı Kırmızılı kulüp bu sefer bambaşka bir teklifle İtalyanların karşısına çıkıyor. İşte Okan Buruk'un 25 yaşındaki orta saha hakkında yaptığı o plan...
9.04.2023 Galatasaray
Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek
Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek 1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin iftar yemeğine gelen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, eski öğrencisi Okan Buruk'a destek verdi.
31.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek ve Burak Elmas yönetimleri ibra edildi
Galatasaray'da Dursun Özbek ve Burak Elmas yönetimleri ibra edildi Galatasaray'da 2022 yılında görev yapan Burak Elmas ve Dursun Özbek yönetimlerinin faaliyetleri mali ve idari yönden oy birliğiyle ibra edildi.
25.03.2023 Şampiy10
Galatasaray'da hocalık yaptı Fenerbahçe'nin yıldızını unutamadı! 'Trossard'ın yerine onu transfer edelim'
Galatasaray'da hocalık yaptı Fenerbahçe'nin yıldızını unutamadı! 'Trossard'ın yerine onu transfer edelim' Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında oynanan Giresunspor maçından sonra Burak Elmas yönetimi Fatih Terim'in görevine son vermişti. Terim'den sonra Domenec Torrent'le anlaşan Sarı Kırmızılılarda antrenörlük yapan Ricard Segarra'nın Fenerbahçe'nin yıldızını istediği öğrenilirken, İspanyol hocanın İngiliz yöneticilere 'Trossard'ın yerini rahat rahat doldurur' raporunu verdiği bildirildi.
17.03.2023 Fenerbahçe
Pep'in Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı: Barcelona maçından sonra arayıp söyledi
Pep'in Galatasaray'da en beğendiği oyuncuyu açıkladı: Barcelona maçından sonra arayıp söyledi Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in görevden ayrılmasından sonra Burak Elmas'ın onayıyla Galatasaray'a imza atan ve çok da parlak bir dönem geçirmeyen Domenec Torrent özel açıklamalarda bulundu. Barcelona maçından sonra Pep Guardiola ile konuştuklarını söyleyen Torrent, İspanyol teknik adamın en çok beğendiği oyuncuyu duyurdu.
9.03.2023 Galatasaray
N'aptın Jesus! Burak Elmas'ın en iyi transferini istedi Ali Koç hemen harekete geçti
N'aptın Jesus! Burak Elmas'ın en iyi transferini istedi Ali Koç hemen harekete geçti Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve Samet Akaydın'la perdeyi açan Fenerbahçe'de orta saha arayışlarına devam edilirken, Jorge Jesus'un Sarı Lacivertli yönetimden talep ettiği oyuncu Galatasaray camiasında da şaşkınlık yarattı. Gustavo Henrique, Zajc, Bruma, Lemos gibi isimlere veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe'nin '1' numara hamlesi dikkat çekerken, Ali Koç'un Avrupa deviyle görüşmelere başladığı bildirildi.
18.01.2023 Galatasaray
Burak Elmas'tan Fenerbahçe'ye büyük şok! Arda Güler transferinin altından eski başkan çıktı
Burak Elmas'tan Fenerbahçe'ye büyük şok! Arda Güler transferinin altından eski başkan çıktı Sözleşmesinde 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan ve Jorge Jesus tarafından ikinci plana itilen Arda Güler transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan yıldız futbolcunun B.Dortmund, Napoli ve PSG tarafından istendiği öğrenilirken, Ali Koç'un da gelişmeleri anbean takip ettiği ve bu konuda Jorge Jesus'u uyardığı bildirildi.
12.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra hem kulüp içerisinde hem de teknik heyette yeniliğe giden Burak Elmas, Torrent'le birlikte Luis Campos'u danışman olarak göreve getirmişti. Campos'un kefil olduğu Burak Elmas'ın ise onayladığı Sportif Direktörün bu sefer PSG'le anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Galatasaray'dan 4 ayda 750 bin euro tazminat alıp giden ismin Fransız devinde görev alması Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
15.12.2022 Galatasaray
İranlı teknik direktör bile onu istemedi! Galatasaray'da büyük kriz
İranlı teknik direktör bile onu istemedi! Galatasaray'da büyük kriz Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in ısrar ettiği, Burak Elmas'ın ise kadroya kattığı tecrübeli futbolcunun kiralık olarak gittiği takımda da yokları oynaması Sarı Kırmızılı cephede can sıkıntısına neden oldu. Galatasaray'dan yıllık 800 bin euro maaş aldığı iddia edilen 25 yaşındaki oyuncunun Florya'ya geri döneceği öğrenilirken, milli orta sahanın Okan Buruk tarafından yeniden kiralanacağı bildirildi.
1.12.2022 Galatasaray
Transfere 150 milyon euro harcayan Avrupa devi Arda Güler'i neredeyse bedavaya kapatacak
Transfere 150 milyon euro harcayan Avrupa devi Arda Güler'i neredeyse bedavaya kapatacak Sadece Fenerbahçe'nin değil Avrupa'nın en yetenekli futbolcularından biri olan Stefan Kuntz tarafından milli takıma da alınan Arda Güler'de yaşanan flaş gelişme camiada bomba etkisi yarattı. Jorge Jesus'un göz bebeği olan 17'lik wonderkid için dünya devinin 'ön satış hakkı' talep ettiği öğrenilirken, yönetimin 'aceleye gerek yok' karşılığını verdiği bildirildi. Transferde geçtiğimiz sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos'un devrede olması ise büyük dikkat çekiyor.
28.11.2022 Fenerbahçe
Okan Buruk iyi ki göndermiş! 3.sınıf takımda bile sadece 1 golü var
Okan Buruk iyi ki göndermiş! 3.sınıf takımda bile sadece 1 golü var Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in istediği, Burak Elmas'ın transfer ettiği oyunculardan iki tanesinin kiralık olarak gittikleri kulüplerde de yokları oynaması Galatasaray'da derin bir üzüntü yarattı. Morutan ve Mostafa Mohamed'in performanslarından oldukça memnun kalan Erden Timur'un bonservis konusunda elinin kuvvetli olacağı bilinirken, Sportif AŞ'nin diğer iki futbolcuda ise bazı sıkıntılar yaşayacağı şimdiden netlik kazandı.
25.11.2022 Galatasaray
Harry Kane'in yerine Fenerbahçe'nin yıldızı! Tottenham 10 numarayı wonderkid'e verecek
Harry Kane'in yerine Fenerbahçe'nin yıldızı! Tottenham 10 numarayı wonderkid'e verecek Geçtiğimiz sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan ve yeni yönetimin gelişinden sonra PSG'le anlaşmaya varan Luis Campos'un Fenerbahçe'nin süper starının peşine düştüğü öğrenilirken, Fransız devi haricinde Napoli ve Harry Kane'i Real Madrid'e göndermeye hazırlanan Tottenham'ın da milli yetenek için kolları sıvadığı bildirildi.
24.11.2022 Fenerbahçe
Geçen sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yaptı Luis Campos Fenerbahçe'nin yıldızını kimselere bırakmadı
Geçen sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yaptı Luis Campos Fenerbahçe'nin yıldızını kimselere bırakmadı Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in gönderilmesinden sonra Burak Elmas'ın isteğiyle İstanbul'a gelen ve Galatasaray'da danışmanlık yapan Luis Campos'un Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düşmesi Sarı Lacivertli kulüpte bomba etkisi yarattı. Hali hazırda PSG'in Sportif Direktörlüğünü yapan Campos'un Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundururken, Fransız devinin 'Geleceğin Messi'sini' bitirmek için harekete geçtiği bildirildi.
17.11.2022 Fenerbahçe
TRT Spor Spikerinden Fatih Terim bombası! 'Hoca teklif aldı, 5 yıl...'
TRT Spor Spikerinden Fatih Terim bombası! 'Hoca teklif aldı, 5 yıl...' En son Galatasaray'da görev alan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Giresunspor mağlubiyetinden sonra Burak Elmas tarafından görevine son verilen Fatih Terim'in bazı kulüplerden teklif aldığı ortaya çıktı. TRT Spor Spikeri Veli Yiğit, başarılı teknik adam hakkında çok özel açıklamalarda bulunurken, Yiğit'in 'Fatih Terim kitap yazıyor' sözleri ise bir hayli dikkat çekti.
9.11.2022 Galatasaray
Torrent'in kenarda unuttuğu oyuncuydu! Galatasaray-Beşiktaş derbisinde büyük sürpriz! İlk 11'de oynayacak
Torrent'in kenarda unuttuğu oyuncuydu! Galatasaray-Beşiktaş derbisinde büyük sürpriz! İlk 11'de oynayacak Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in verdiği rapora göre hareket eden Burak Elmas'ın bitirdiği transferlerden biri olan genç futbolcunun Galatasaray - Beşiktaş maçında ilk 11'de oynama şansının bir hayli yüksek olması Sarı Kırmızılı camiada oldukça dikkat çekti. Son haftalarda oyuna sonradan giren ve takıma hava katan futbolcunun topsuz koşuları alkış toplarken, Okan Buruk'un da öğrencisi için harekete geçtiği bildirildi.
2.11.2022 Galatasaray
7-0'lık galibiyet sonrası Galatasaray'da ayrılık! Burak Elmas döneminde transfer edilen 5. oyuncu da gönderiliyor...
7-0'lık galibiyet sonrası Galatasaray'da ayrılık! Burak Elmas döneminde transfer edilen 5. oyuncu da gönderiliyor... Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'nda Galatasaray'ın Kastamonuspor'u kendi sahasında 7-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından operasyonun ilk adımı atıldı. Teknik direktör Okan Buruk'un gözünde kredisini tüketen yıldız oyuncu ile yollar ayrılacak. Sarı kırmızılı ekipte böylece Burak Elmas döneminde transfer edilen 5. oyuncu gönderilmiş olacak.
20.10.2022 Galatasaray
İnanılmaz transfer hikayesi! Yıldız futbolcuyu 1 M.€'ya bıraktı 15 M.€'luk mektup yolladı
İnanılmaz transfer hikayesi! Yıldız futbolcuyu 1 M.€'ya bıraktı 15 M.€'luk mektup yolladı Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in verdiği transfer raporuna göre hareket eden ve Fransızlara masaya oturup 23 yaşındaki futbolcuyu 1 milyon euro'ya renklerine bağlayan Burak Elmas'ın bu hamlesi camiada bomba etkisi yaratırken, aradan geçen 1 yıllık süreç içerisinde oyuncunun piyasa değerinin 15 milyon euro'lara kadar çıkması Dursun Özbek-Erden Timur yönetiminin elini güçlendirdi.
19.10.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Burak Elmas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak elmas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.