Fatih Terim

Fatih Terim

Son dakika Fatih Terim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Terim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Terim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Terim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih terim gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.014 fatih terim haberi bulunmuştur. Tüm fatih terim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydın'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muahbiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken Fenerbahçe yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Şampiy10
Süper Kupayı en çok hangi takım kazandı? Süper Kupayı hangi takım kaç kez kazandı?
Süper Kupayı en çok hangi takım kazandı? Süper Kupayı hangi takım kaç kez kazandı? Süper Kupa finalinde Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21:30'da başlayacak mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan olacak. Türk futbolunun en büyüklerini bir araya getiren Süper Kupa 1966 yılından bu yana düzenleniyor. En çok kazanan Teknik Direktör Fatih Terim olurken onu Özkan Özyazıcı takip ediyor. Futbolseverler, Süper Kupayı en çok kazanan takımı merak ederken, "Süper Kupayı hangi takım kaç kazandı?" sorusuna da yanıt arıyor.
7.04.2024 Şampiy10
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
TFF Süper Lig'de 33'üncü haftanın programını açıkladı
TFF Süper Lig'de 33'üncü haftanın programını açıkladı Süper Lig'de 33'üncü haftanın programı belli oldu.
28.03.2024 Süper Lig
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı! Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19, özel maçta karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk'ün yaptığı Fenerbahçe U19, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Terim'in sarı - lacivertli bir futbolcuyu beğendiği ve takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.03.2024 Fenerbahçe
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor
10 yıllık evlilik bitiyor! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor ÜNLÜ teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırıyor.
26.03.2024 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.03.2024 İddaa
Galatasaray'ı yıkan ayrılık! Okan Buruk'u istemedi, Muslera 'baba'sının yanına gidiyor
Galatasaray'ı yıkan ayrılık! Okan Buruk'u istemedi, Muslera 'baba'sının yanına gidiyor Süper Lig'de şampiyonluk hedefine odaklanan Galatasaray'da yıldız isme Fatih Terim talip oldu. Sözleşmesi sona erecek sarı-kırmızılı futbolcunun geleceği merak ediliyor.
14.03.2024 Galatasaray
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Fatih Terim neye uğradığını şaşırdı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı takımını yaktı
Fatih Terim neye uğradığını şaşırdı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı takımını yaktı Yunanistan Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Panathinaikos ile son sırada yer alan Kifisia arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
26.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli eski yıldız Fatih Terim'i coşturdu! Samatta maçın önüne geçti, olay yaratan penaltı
Fenerbahçeli eski yıldız Fatih Terim'i coşturdu! Samatta maçın önüne geçti, olay yaratan penaltı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı PAOK'la karşı karşıya geldi. Nefes kesen ve penaltı atışlarına giden maçta eski Fenerbahçeli futbolcunun kaçırdığı penaltı sonrası Panathinaikos finale yükseldi.
22.02.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.02.2024 İddaa
Fatih Terim'in Panathinaikos macerası bitiyor! Yeni takımı belli oldu
Fatih Terim'in Panathinaikos macerası bitiyor! Yeni takımı belli oldu Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in takımdan ayrılması gündeme geldi. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan deneyimli hoca, taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Yunan ekibinden ayrılacağı konuşulan Fatih Terim'in yeni takımı hakkında flaş bir geliişme yaşandı. İşte detaylar...
20.02.2024 Galatasaray
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı
Fatih Terim izledi! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.
15.02.2024 Süper Lig
Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı hangi kanalda?
Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-RAMS Başakşehir maçı hangi kanalda? Galatasaray RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçı sarı-kırmızılılar 2-1 kazanmıştı. Peki, Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, detaylar…
10.02.2024 Futbol
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Yunan basını Fatih Terim'i bombaladı: Kendini kaybetti, saçma görünüyor
Yunan basını Fatih Terim'i bombaladı: Kendini kaybetti, saçma görünüyor Panathinaikos kariyerine galibiyetlerle başlayan Fatih Terim, son haftalarda önce kupada Atromitos'a ardından da derbide PAOK'a mağlup olmasının ardından Yunanistan basınında ağır eleştirilere maruz kaldı. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Terim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih terim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.