Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek

Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek

1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin iftar yemeğine gelen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, eski öğrencisi Okan Buruk'a destek verdi.

Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek

Galatasaray ailesini buluşturan iftardan Teknik Direktör Okan Buruk’a tam destek çıktı. 1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin (GAYİAD) önceki gün düzenlediği iftara sarı-kırmızılı camia geniş katılım göstermişti. Özellikle de geceye katılan kulübün efsane ismi Fatih Terim’in, Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’la yan yana oturması dikkat çekmişti.

"BU SENE HER AY BİZİM"

Başkan Dursun Aydın Özbek, “Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin geleneksel iftarında yine buradayız. Galatasaray camiası burada toplanıyor, görüşme fırsatı buluyor. Bu organizasyondan dolayı sevgili İbrahim Başkana teşekkür ediyorum. Buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Yaşadığımız deprem sonrasında yaraları sarmaya çalışsak da bu acılar kalıcı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan tekrar rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifa diliyorum. Bu mukaddes ayda insanlar hem kendilerini dinliyorlar hem de bu ayın güzelliklerini birlikte paylaşıyorlar. Dolayısıyla iftarda buluşmak da ayrı bir zevk. Burada tüm Galatasaraylılarla keyifli bir akşam olacağını düşünüyorum. Bu sene her ay bizim. Mayıslar da bizim. İnşallah haziranlar da bizim olacak.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“DEPREMİN ACILARI HALA YÜREĞİMİZDE”

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ise, “Maalesef buruk bir Ramazan Ayı yaşıyoruz. 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük depremin acıları hala yüreğimizde. Ramazan Ayı kutsal bir ay. Bu ay insanların rahmet, merhamet duygularının zirve yaptığı, yardımlaşmanın ön plana çıktığı bir ay. Bugün biz de burada GSYİAD Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü’nün Değerli Başkanı ve yöneticileri, camiamızla bir arada böyle güzel ve anlamlı gecede bir araya geliyoruz. GSYİAD’ın yıllardır yaptığı birleştirici, başkanımızın sevgi iklimine, birlik beraberlik vurgusuna hizmet eden bir organizasyonda bir aradayız.” diye konuştu.

ELMAS NEDEN YOKTU?

GSYİAD iftarına katılmayan eski başkan Burak Elmas ise konuyla ilgili Sports Digitale’ye konuştu. Elmas “Pazartesi günü Başkan beni Whatsapp mesajı ile iftara davet etti. Başka bir iftar davetine sözüm olduğu için GSYİAD’ın iftarına katılmadım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEK"

Galatasaray’ın sezon başında Pisa’ya kiraladığı Olimpiu Morutan’ın geleceğiyle ilgili menajeri Ioan Becali’den açıklama geldi. Becali, tecrübeli futbolcunun son durumu için şu ifadeleri kullandı: “Morutan, büyük ihtimalle İtalya’da kalacak, Türkiye’ye geri dönmeyecek. İtalyan kulüpleri, Morutan’a ilgi duyuyor. Ancak öncelik Pisa’da. Satın alma opsiyonunu kullanmazsa diğer kulüplerle transfer görüşmeleri yapacağız.”

ZANIOLO 11'DE

Ara transfer döneminde takıma katılan Nicolo Zaniolo'nun, ilk 11'de ne zaman sahaya çıkacağı merak konusuydu. Geldiği günden sonra hazırlık maçlarında sonradan oyuna dahil olan, ligde ise Kasımpaşa ve Konyaspor karşılaşmalarında süre bulan İtalyan süperstar, Karabağ ile oynanan maçta 11'de yer aldı. 23 yaşındaki futbolcunun, bu kez de Adana Demirspor mücadelesinde ilk kez resmi bir maçta 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

 55 GÜN SONRA MERTENS

Dizindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Dries Mertens, Sarı-Kırmızılı formasına kavuşmak için gün sayıyor... Son iki idmanın tamamında takımla birlikte çalışan Belçikalı futbolcunun durumu iyiye gidiyor. Sakatlığını tamamen atlatan 35 yaşındaki futbolcunun, forma giyebilecek hale geldiği öğrenildi. Bu doğrultuda Okan Buruk'un şans vermesi halinde Mertens'in formasına kavuşması bekleniyor.

"OKAN HOCA BAŞARILI"

Milliyetin haberine göre; Uzun aradan sonra Galatasaray’ın bir etkinliğine katılan Fatih Terim’e salonda ilgi çok büyüktü. Sarı-kırmızılı kulübün efsane hocasından iftarda şu anki çalıştırıcısı Okan Buruk’a destek geldi. Terim’in masadaki sohbette eski öğrencisine destek verdiği belirtildi. Okan hocayı başarılı bulduğunu söyleyen Fatih Terim’in futbol ekonomisi üzerine de değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi.

Fatih Terimden eski öğrencisi Okan Buruka destek