Savaş Başladı

Savaş Başladı

Son dakika savaş başladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş başladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş başladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Başladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş başladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.792 savaş başladı haberi bulunmuştur. Tüm savaş başladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti fanları birbirine girdi! RTÜK cezası sonrası sosyal medyada savaş başladı!
Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti fanları birbirine girdi! RTÜK cezası sonrası sosyal medyada savaş başladı! Kızılcık Şerbeti dizisine "Kadına şiddet" gerekçesiyle verilen 5 kez yayın durdurma ve 1,5 milyon TL'lik cezanın yankıları sürüyor. Aynı gün yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları da bu cezaya tepki göstermişti. Ancak rakip iki dizinin izleyenleri bu kez sosyal medyada birbirine girdi.
14.04.2023 Televizyon
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının üzerinden bir yıl geçti. 24 Şubat 2022'de sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ilk patlamaların duyulmasıyla, İkinci Dünya Savaşı sonrası Avrupa topraklarında görülen en büyük savaş başladı.
24.02.2023 Dünya
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü?
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 15 Kasım Salı akşamı yayınlanan 26’ncı bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine yine ne yaptı, ne etti kendini Korman malikanesine sokmayı başardı. Türkan ile Mine arasında büyük savaş başladı. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde...
16.11.2022 Magazin
İngiltere'nin en gizemli olayında yeni gelişme! Cinayetin ardından Lord Lucan sırra kadem basmıştı...
İngiltere'nin en gizemli olayında yeni gelişme! Cinayetin ardından Lord Lucan sırra kadem basmıştı... 1974 yılında yaşanan cinayet olayı İngiltere'nin en gizemli olaylarından biri haline dönüşmüştü. Olay Richard John Bingham, yani 7.Earl of Lucan ya da Lord Lucan'ın ortadan kaybolmasıydı. 1974 yılında Lord Lucan'ın çocuk bakıcısı öldürülmüş, kendisi de bu cinayetten suçlanmış ve sırra kadem basmıştı. Peki Lord Lucan'a ne oldu? Olayın üzerinden geçen yılların ardından yaşanan yeni bir gelişme davanın seyrini değiştirecek nitelikte.
7.11.2022 Dünya
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk'te açıkladı: Asgari ücret ve memur maaşlarının artışı enflasyon altında olmayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk'te açıkladı: Asgari ücret ve memur maaşlarının artışı enflasyon altında olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk'te, Türkiye'nin ekonomideki yol haritası, enflasyon, asgari ücret ve memur maaşlarındaki artışla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Sert frene basmıyoruz, artış hızının azalması lazım" diyen Bakan Nebati, "Aralık ayında enflasyonun baz etkisiyle azalmasını göreceğiz" ifadelerini kullandı. Bakan Nebati, asgari ücret ve memur maaşlarının artışıyla ilgili olarak ise "Enflasyon altında artış olmayacak" dedi.
7.10.2022 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Şimdi temel hedefimiz Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Şimdi temel hedefimiz Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Savaşın bitmesini istemeyen taraflar da var. Şimdilik masadan uzaklaştırıldık ancak umudumuzu kaybetmedik, çalışıyoruz. Şimdi temel hedefimiz Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek" dedi.
24.09.2022 Siyaset
Biri İcardi'nin diğeri Maxi Gomez'in peşine düşmüştü! İkisi de olmadı yıldız golcü için savaş başladı
Biri İcardi'nin diğeri Maxi Gomez'in peşine düşmüştü! İkisi de olmadı yıldız golcü için savaş başladı İcardi ve Belotti gibi golcülerle ilgilenen Galatasaray'ın forvet hattında henüz somut adım atamaması üzerine Erden Timur'un rotasını Fransa'ya kırdığı, Sarı Kırmızılı kulübün tecrübeli futbolcuyla masaya oturduğu bildirildi. Tıpkı ezeli rakibi gibi santrafor arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin aynı futbolcu için girişimlere başlaması iki kulüp arasında transfer savaşını başlatırken Başan Ali Koç'un Aulas'la temasa geçtiği belirtildi.
24.08.2022 Galatasaray
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti...
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti... Rus ordusunun Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra Türkiye'ye gelen Ukraynalılardan biri de Viktoriia Lulka. Genç kadın savaşın başladığı gece patlamayla yataktan fırladıkları anı ve Rusya'da yaşayan kayınpederinin o dakikalardaki sözlerini unutamadığını söylüyor. Eşini Ukrayna'da bırakarak yola çıkmak zorunda kalan Lulka, Timur adlı 5 aylık bebeğiyle İstanbul'a gelirken yolda yaşadıkları dehşeti de anlattı.
18.05.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan NATO açıklaması: 100 binden fazla amerikan askeri...
ABD Başkanı Biden'dan NATO açıklaması: 100 binden fazla amerikan askeri... ABD Başkanı Joe Biden, Polonya'nın başkenti Varşova'ya yaptığı ziyarette Ukrayna krizine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamalarında Rusya Devlet Başkanı Putin’e seslenen Biden, “Hiçbir şekilde Rusya, NATO’nun müttefiklerinden herhangi birine zarar vermeyi aklından bile geçirmesin çünkü NATO topraklarının her bir karışını korumak gibi asil bir görevimiz var NATO olarak." ifadelerini kullandı.
26.03.2022 Dünya
Rusya korkunç görüntüleri paylaştı! Bakanlık duyurdu: 'AVM, roketatar sistemlerinin deposuydu’
Rusya korkunç görüntüleri paylaştı! Bakanlık duyurdu: 'AVM, roketatar sistemlerinin deposuydu’ Rusya Savunma Bakanlığı, önceki gün Ukrayna'nın başkenti Kiev'de vurduğu ve 8 kişinin hayatını kaybettiği alışveriş merkezinin vurulma anlarına dair görüntüleri yayınladı. Rusya Savunma Bakanlığı, alışveriş merkezinin roketatar sistemleri için depo olarak kullanıldığını ve bu nedenle vurulduğunu öne sürdü.
22.03.2022 Dünya
Rusya: Balistik füzeler ile Ukrayna'daki askeri hedefler vuruldu
Rusya: Balistik füzeler ile Ukrayna'daki askeri hedefler vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusuna ait stratejik noktaların Hazar Denizi ve Karadeniz'den ateşlenen balistik füzeler ile vurulduğunu duyurdu.
20.03.2022 Dünya
'Rusya kardeş kanı akıtmaz' dedi, çatışmanın içinde kaldı
'Rusya kardeş kanı akıtmaz' dedi, çatışmanın içinde kaldı Antalya'da yaşayan Ukraynalı Olena Boboşko (45), oğlunun ülkesinde Rusya'ya karşı savaştığını belirterek, "Oğlum savaş öncesi 'Anne, Rusya bize saldırmaz. Kardeş kanı akıtmaz' demişti. Hemen arkasından savaş başladı ve Rusya bombardıman yaptı" dedi.
9.03.2022 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu: Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine karşıyız
Bakan Çavuşoğlu: Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine karşıyız Resmi ziyareti kapsamında Azerbaycan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu, “Bölgesel konuları da değerlendirdik. Özellikle Ukrayna’daki gelişmeleri endişeyle izliyoruz. Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine biz prensip olarak herkes gibi karşıyız. Haksız ve hukuksuz bu saldırının bir an önce sona ermesini istiyoruz. Bu konuda da çabalarımızı artırarak devam ediyoruz” dedi.
5.03.2022 Siyaset
Ukrayna dehşet anlarını paylaştı! Rus helikopter alev topuna döndü
Ukrayna dehşet anlarını paylaştı! Rus helikopter alev topuna döndü Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'ya ait bir helikopterin vurulduğu anları saniye saniye gösteren bir video paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Rus işgalciler işte böyle ölüyor. Bu sefer bir helikopterin içinde! Ukrayna ve direnişçilerine selam olsun! Hep beraber zafere!" ifadelerine yer verildi.
5.03.2022 Dünya
Kiev sokakları siren sesleri ile inliyor! Patlama ihbarının ardından bölgeye intikal ettiler
Kiev sokakları siren sesleri ile inliyor! Patlama ihbarının ardından bölgeye intikal ettiler Rusya’nın operasyon düzenlediği Ukrayna’nın başkenti Kiev, siren sesleri ile inlerken, güvenlik güçlerinin yeni patlamanın olduğu ve çok sayıda yaralı olduğu ihbarının ardından bölgeye intikali kameralara yansıdı.
25.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Rusya adım adım Ukrayna'yı işgal ediyor! ‘Batı kandırıp yüzüstü bıraktı...’
Rusya adım adım Ukrayna'yı işgal ediyor! ‘Batı kandırıp yüzüstü bıraktı...’ Rusya - Ukrayna savaşı ikinci gününde devam ediyor. Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlatmasını değerlendiren uzmanlar, gelişmelerin yeni bir dünya düzenine gebe olduğuna dikkat çekti.
25.02.2022 Dünya
Türkiye boğazları kapatacak mı?
Türkiye boğazları kapatacak mı? Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, savaş hali nedeniyle Türkiye'den boğazları kapatmasını talep etmişti.Bodnar "Türk yönetimine sesleniyorum; Ukrayna'ya yardım ediniz. Çanakkale Boğazı'nın kapatılması için talepte bulunuyoruz" demişti. Peki Türkiye boğazları kapatacak mı?
25.02.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tehlikeli senaryo! Putin nerede duracak?
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tehlikeli senaryo! Putin nerede duracak? Rusya Lideri Vladimir Putin Batı’nın tüm yaptırım tehditlerine rağmen Ukrayna’ya savaş ilan etti. Peki Moskova’nın patronu gerçekte ne istiyor? Rusya’daki siyasi gözlemcilere göre Putin’in ne istediği, geçen pazartesi Donbas’ın bağımsızlığını tanıdığı konuşmasında gizli olduğu görüşünde. Buna göre Putin’in üç ana hedefi var. İş detaylar...
25.02.2022 Dünya
Biden'dan son dakika Rusya kararı! ABD askerleri harekete geçiyor
Biden'dan son dakika Rusya kararı! ABD askerleri harekete geçiyor Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası ABD'den dikkat çeken bir hamle geldi. ABD Başkanı Joe Biden, "Almanya’da konuşlandırmak için ek ABD askeri gücüne yetki veriyorum" dedi.
24.02.2022 Dünya
Rusya'ya büyük darbe! ABD, İngiltere resmen açıkladı, hepsi yasaklandı
Rusya'ya büyük darbe! ABD, İngiltere resmen açıkladı, hepsi yasaklandı Rusya'ya son dakika darbesi. ABD, İngiltere peş peşe açıkladı. Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekâtı sonrası Batı ülkelerinden Rusya'ya yönelik yaptırım açıklamaları gelmeye devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Rusya'nın dolar, euro ve yen cinsinden işlem yapmasının kısıtlanacağını açıkladı. Putin'in verdiği kararın sonuçlarına katlanacağını söyleyen Biden, ABD ve NATO'nun 5. Madde çerçevesinde taahhütlerine bağlı kalacağını belirtti. Öte yandan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar kapsamında Rus bankalarının Londra finansal siteminden çıkarılacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
NATO ve AB liderlerinden ortak ‘Rusya’ açıklaması
NATO ve AB liderlerinden ortak ‘Rusya’ açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO karargahında bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.
24.02.2022 Dünya
Pakistan Başbakanı İmran Khan, Putin’le görüştü
Pakistan Başbakanı İmran Khan, Putin’le görüştü Rusya Devlet Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Devlet Başkanı Vladimir Putin, Pakistan Başbakanı İmran Khan ile görüştü.
24.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Karadeniz'de Türk iş insanına ait gemi vuruldu
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Karadeniz'de Türk iş insanına ait gemi vuruldu Karadeniz'de Odessa'dan kalkarak Romanya'ya giden bir Türk gemisine bomba isabet ettiği bildirildi. Gemi hasar alırken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
24.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Başladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş başladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.