Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü?

Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 15 Kasım Salı akşamı yayınlanan 26’ncı bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine yine ne yaptı, ne etti kendini Korman malikanesine sokmayı başardı. Türkan ile Mine arasında büyük savaş başladı. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü?

Hırslarına yenik düşen Mine Türkan'ın bebeğini öldürmek için elinden geleni yaptı. Türkan'a zor zamanında kimsenin yanında olmayacağını söyleyen Mine'nin ahı tuttu.

TÜRKAN MİNE'YE MEYDAN OKUYOR


Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Somer ve Türkan'ın ceza almaması için ifadesiyle tehdit eden Mine Türkan'dan ahlak dersi aldı. Mine'nin iftiralarına göz yummayan Türkan hem kendinin hem de Somer'in arkasında sonuna kadar duracağını söyledi.

Türkan'a yalvarmasına rağmen planına uymayan Rüçhan ne yapacağını şaşırdı. Türkan'ı ikna edemeyen Rüçhan soluğu Somer'in yanında aldı ve ikna etmek için elinden geleni yaptı.

RÜÇHAN MİNE'NİN SUYUNA GİDİYOR


Türkan ile tartıştıktan sonra odasına çekilen Mine, Ayla'dan Kiraz'ı getirmesini istedi. Türkan'ın odasından Kiraz'ı alan Ayla annesine teslim etti.

Rüçhan Mine'nin odasına girip bebeğe bakmasına yardımcı oldu. Mine'nin sinirini almaya çalışan Rüçhan Türkan'ı evden göndereceğine söz verdi. Karşılığında ise Mine'den dürüstçe ifade vermesini istedi.

Haberin Devamı

TÜRKAN'DAN SOMER'E TAM DESTEK


Bahçede oturan Türkan'ın yanına Somer geldi. Yaşadıkları hakkında konuşmaya başladılar. Türkan'ın desteğini her saniye hisseden Somer bu konuda Türkan'a teşekkür etti. Kendine güvenilmesi isteyen Somer Türkan'dan "Bak Somer ben seninle olmayı seçtim. Bunun için ailemi karşıma aldım. Güven hemen halledilecek bir şey değil. Bu biraz da senin elinde" cevabını aldı.

Taze anne ve baba adayı Türkan ile Somer bebeklerinin kalp atışlarını dinlemek için hastaneden randevu aldılar.

DERYA YENİ AŞKA YELKEN AÇIYOR


Üniversiteyi kazanan Derya okula başladığı ilk günler kendinden çok farklı gördüğü biriyle tanıştı. Aralarındaki diyalog ilk başlarda oldukça enteresandı. Sohbetleri ilerledikçe Derya tanıştığı kişinin okulda hoca olduğunu anladı. Öğretim görevlisi olarak çalışan kişiye ilgisi artmaya başladı.

NESRİN BÜTÜN KAPILARI KAPATIYOR


Doktor kontrolüne giden Türkan ve Somer bebeklerinin ilk kalp atışlarını duydular. Çok heyecanlanan Somer ile Türkan sevinçlerini paylaşmak için Nesrin'in yanına gitti. Torununun ultrason görüntüsünü gösteren Türkan Nesrin'in gönlünü yumuşatamadı. İçeri girmek için bir yeşil ışık bekleyen Türkan'ın yüzüne kapıyı kapattı.

Haberin Devamı

SEVİLAY VE ÖZER RÜÇHAN'A YAKALANDI


Şirkete giden Rüçhan tam Özer'in odasına gidecekti ki personellerin sorduğu soruları yanıtlamaya başladı. Sekreterin gelmesini bekleyen Sevilay, sekreter gelince "Özer Bey müsait mi" diye sordu. Sevilay'ın sesini duyan Rüçhan, Sevilay'ı Özer'in odasına girerken gördü. Rüçhan tam Özer'in odasına girecekti ki başka bir personel Rüçhan'ı aşağıya çağırdı.

HER GECENİN BİR SABAHI VAR


Ailesinin Türkan'a sırt dönmesiyle Türkan'ın motivasyonu iyice düştü. Yanında olmaya ve destek olmaya çalışan Somer "Her gecenin bir sabahı var. Bugünler de geçecek sevgilim" dedi. Türkan ile Somer'in odasını dinlemeye çalışan Mine bastonundan çıkan ses ile kendini ele verdi. Kapıyı açan Türkan'a durumu toparlamak için Kiraz'ın bezlerini almak için geldiğini söyleyen bir bahane uydurdu. Türkan ise ayağını kapı eşiğine koyarak Mine'nin içeri girmesini engelledi ve bezleri Ayla ile yollayacağını söyledi. Mine tam odasına gitmek için adım atacaktı ki yarın Kiraz'ın kırkı olduğunu Somer'e söyledi. Türkan ile göz göze gelen Somer Mine'ye "Bu konular anneme danışsan daha iyi olur" dedi. Mine ise yardım için Nesrin Hanım'ı arayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Odasına geçen Mine hemen Nesrin'i aradı. Kiraz'a daha önce sürdüğü pişik kremini soran Mine, Kiraz'ın yanına döndüğünü söyledi. Türkan bütün konuşmaları paralel telefondan dinledi. Nesrin telefonu kapatınca Türkan'ın telefonu dinlediğini bilen Mine Türkan'ı üzen laflar söylemeye başladı.

SADIK ZOR ANLAR YAŞIYOR


Nezahet, Sadık ile Nesrin'i barıştırmak için konuşmaya başladı. Nezahet'i yanlış anlayan Sadık yük olduğunu düşünüp Nezahet'in evini terk etti. Alkol miktarını kaçıran Sadık çarşıda yürürken fenalaştı. Fatih'in dükkanına yakın olduğu için Fatih koşarak abisinin yanına gitti. Kalacak yeri olmayan Sadık Fatih'in dükkanında kalmaya başladı.

Sabah saatlerinde evi arayan Sadık'ın telefonunu Nesrin açtı. Dönüş'ü isteyen Sadık, Dönüş'ten temiz birkaç kıyafet istedi. Telefonu kapatan Dönüş annesine Sadık'ın nerede kaldığını söylemedi.

Haberin Devamı

DÖNÜŞ İLE SERDAR'IN HAYALİ


Telefonda birbirlerini ne kadar özlediklerini anlatan Dönüş ile Serdar hayal kurmaya başladı. Hayalinde doktor olan Serdar. Dönüş'ün de yazar olduğunu ve bir kitap evinde imza günü düzenlediğini gördü. Kitabı imzalatmak için sıraya giren Serdar kendisine sıra geldiğinde evli olduklarını da söyledi.

TÜRKAN MİNE İLE SOMER'İ BASTI


Türkan uyuduktan sonra kafasını dinlemek için evin salonuna geçip müzik açan Somer'in yanına Mine geldi. Eski günlerden konuyu açan Mine, Londra'daki ilk tanışmalarından konuyu açtı. Somer'in olmadığını fark eden Türkan, Mine ile Somer'in konuşmalarını duydu. Tepkisini gösteren Türkan bir koşu odasına çıktı. Türkan peşinden koşan Somer'i odadan kovdu. Durumu yanlış anladığını söyleyen Somer Türkan'ın dudaklarına yapıştı.

MİNE'NİN OYUNLARI BİTMİYOR


40'ını çıkartmak için organizasyon düzenlenmesini isteyen Mine, Rüçhan ile birlikte planlama yaptılar. Bütün ev halkı ile keyifli anlar geçiren Mine eve fotoğrafçı çağırdı. Türkan'a nispet yapan Mine aile fotoğrafı çektirdi. Yaşananlara sinirlenen Türkan ise odayı terk etti.

40 uçurma merasimi bittikten sonra Mine odasına geçip ilaçlarını içti. İlaçlarını içer içmez Kiraz'ı emzirmeye çalışan Mine'ye Türkan engel olmaya çalıştı. Bebeğe zararlı olacağını söylese de Mine Türkan'ı dinlemedi ve emzirmeye devam etti. Türkan ise vakit kaybetmeden durumu Somer'e anlattı. Duyduklarına çok sinirlenen Somer soluğu Mine'nin odasında aldı. Kiraz'ı annesinden ayıran Somer Mine'ye bir daha emzirmeyeceğini söyledi ve Kiraz'ı Türkan'a emanet etti.

Hırs yapan Mine daha önceden yaptığını tekrarlayıp yine Türkan'ın ıhlamuruna gizlice ilaç attı.

SOMER KİRAZ'I NÜFUSUNA ALDI


Somer babasına Kiraz'ı nüfusuna aldığının müjdesini verirken Mustafa'da olup bitene şahit oldu. Somer'in hareketini taktir eden Mustafa sinirlenip dışarı çıktı. Ne olduğunu anlayamayan Somer Mustafa'nın peşinden gitti. Neye sinirlendiğini anlamaya çalıştığı için Somer Mustafa ile dertleşmeye başladı.

Eve giden Mustafa Özer'i annesinin evinde gördü. Çılgına dönen Mustafa yine dertleşmek için Somer'i aradı. Baba katili olacağını ve ne yapması gerektiğini söyleyen Mustafa'ya Somer'den tam destek geldi. Ertesi gün Mustafa'nın babası ile konuşmak için Somer ile Mustafa buluşma sözü verdiler.

SOMER'DEN TÜRKAN'A SÜRPRİZ


İşyerinde Dönüş'e rastlayan Somer bir şekilde Dönüş'ü ikna edip Türkan'ın yanına götürdü. Türkan'ı almaya geldiğini ve dışarıda yemek yiyeceğini söyleyen Somer arabada oturan Dönüş'ü gösterdi.

Türkan Dönüş'ü gördüğüne çok sevindi. Dönüş ise yaşanılanları sindiremediğini ve yemeğe gitmek istemediğini söyledi. Babasının evi terk ettiğini söyleyen Dönüş, ablası ve eniştesine hayatından uzak durmalarını söyledi.

MİNE SÖZLERİYLE TÜRKAN'I ZEHİRLEDİ


Her fırsatta soluğu Türkan'ın odasında alan Mine Türkan'a Somer ile geçmişlerini anlatmaya başladı. Türkan'ın mahremine dik uzatan Mine, Türkan ile Somer'in ilk sevişmelerini hatırlattı. Somer'in çok sarhoş olduğunu ve Türkan'ı kendisi sandığını söyleyen Mine, Türkan'ı dolduruşa getirdi.

Somer ile yıldönümlerini kutlamak için hazırlanan Türkan duyduklarından sonra Somer'i evden kovdu.

TÜRKAN BEBEĞİNİ KAYBEDİYOR


Mine'nin ilaç attığı ıhlamuru içen Türkan'ın kanaması başladı. Bir anda yere yığılan Türkan'ın odasına pusuya yatan Mine girdi. Yere düşmüş Türkan'ı gören Mine, telefonuna ulaşamasın diye tekme ile uzağa fırlattı.

Yerde sürünerek telefona ulaşan Türkan önce Somer'i aradı. Türkan'ın aradığını gören Somer telefonu açmadı. Türkan daha sonra babası Sadık'ı aradı. Türkan'a sinirli olan Sadık telefonun çaldığını gördüğü halde açmadı. Türkan en son çare olarak Nesrin'i ev telefonundan aradı. Telefonu açan Nesrin Türkan'ın sesini duyunca telefonu yüzüne kapattı.

Kanaması çoğalan Türkan halsiz düştü ve baygınlık geçirdi.

 

Mine'nin kötülükleri dur durak bilmezken sonunda amacına ulaştı mı? Türkan bebeğini mi kaybetti? Mine'nin ahı bu sefer tuttu. Üç Kız Kardeş 26. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ