Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!

Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Türkan, Derya ve Dönüş adlı kardeşlerin hikâyesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 8 Kasım Salı akşamı 25’inci bölümüyle yine çok konuşuldu. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen yapım, son bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!

Somer uğruna ölmeyi göze alan Mine Türkan'ın düşmanlığını kazandı.

NİHAT'IN MEKTUBU TÜRKAN'IN KALBİNİ YUMUŞATTI


Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Son bölümde Nihat'ın yazdığı mektubu okuyup Türkan'a götüren Sadık "Hadi evimize gidelim" dedi. Mektupta yazanların şaşkınlığını üzerinden atamayan Türkan "Gelmeyeceğim" dedi. Türkan'ın kalmak istemesine sinirlenen Sadık "Yazıklar olsun sana!" diyerek evi terk etti.

Türkan'ın kalmasıyla Rüçhan'ı ve Somer'i son derece mutlu etti.

SADIK VE NESRİN BURUN BURUNA


Türkan'dan gelen Sadık sinirli bir şekilde Nesrin'le konuşmaya başladı. Türkan'ın olan biteni yeni öğrendiğini sanan Sadık'a Türkan'ın her şeyi bildiğini anlatan Nesrin bir kere daha Sadık'ın gözünde suçlu oldu. Nesrin'in anneliğine laf söyleyen Sadık evi terk etmek için kapıya yöneldi. Sadık'ın gittiğini gören Nesrin "Bu kapıdan şimdi çıkarsan bir daha geri dönemezsin" dedi. Nesrin'in gözlerinin içine bakan Sadık kapıyı çekip gitti.

Sadık gittikten sonra Mesut'u sakinleştirmeye çalışan Nesrin'e bir darbe de Derya'dan geldi. Yaşadıklarını ve omuzlarında duran yükü anlatan Nesrin iyice çaresiz kaldı.

Haberin Devamı

SOMER İLE TÜRKAN TEKRAR KONUŞMAYA ÇALIŞIYOR


Babası gittikten sonra odasına çıkan Türkan'ın yanına Somer geldi. Mine'nin nasıl bir insan olduğunu Nihat'ın ne güzel anlattığını söyleyen Somer, barışmak için yine bir şans istedi. Bunca yaşanandan sonra barışmanın o kadar kolay olmayacağını söyleyen Türkan Somer ile tekrar tartışmaya başladı.

Midesi bulandığı için lavaboya giden Türkan Somer ile tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutunu ayarlayamayan Somer önce Türkan'ın sevgisine laf söyledi daha sonra da Mine'nin sevgisini övdü. Duyduklarına iyice deliren Türkan banyodan çıkıp Somer'i iterek "Biz bir miyiz! O kadınla beni nasıl bir tutarsın! Koş o zaman Mine'ne" dedi. İki tarafında çok sinirli olduğu konuşmada Somer ise "Tamam yarın seni o doktora ben götüreceğim. Götürmeyen Somer'in Allah belasını versin!" dedi.

Somer odadan çıktıktan sonra Nesrin Türkan'ı aradı. Neler olup bittiğini soran Nesrin Türkan'ın duyguları altında boğuldu kaldı. Babası geldiğinde yaşananları anlatan Türkan, annesinin gelseydin evine demesiyle "Ben o eve daha önce geldim anne, olmadı. Babamın evine sığamadım. Beni bir tercih yapmak zorunda bırakmayın. Hangi tarafı seçsem öteki taraf kırıldı. Ben kendi yoluma bakarım. Bana bundan sonra ne koca evi ne baba evi olmaz. Geldiğimde gördük anne neler olduğunu. Sanki dünyanın en kötü felaketi bizim başımıza gelmiş gibi, sen kolu komşuya ne deriz diye kafanı yerden kaldıramadın. Babam desen eve geldiğim için kalp krizi geçirdi. Beni artık bir bırakın" dedi.

Haberin Devamı

MİNE KENDİNE GELDİ


Kendine gelen Mine yoğun bakımdan çıkıp normal odaya alındı. Sağlık durumu iyi olan Mine'nin yanına polisler geldi ve ifadesini almak istedi. Aklında bin bir türlü oyun olan Mine tansiyonum düştü diyerek ifade için vakit kazandı. Polisler çıkar çıkmaz hasta bakıcılardan Türkan'ı arayıp buraya çağırmalarını istedi.

Mine'nin hastaneye çağırdığını öğrenen Türkan Somer ile birlikte hastanenin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Türkan hastaneye gelip Mine'nin yanına girince Mine eteğindeki taşları dökmeye başladı. Somer ile birlikte olup olmadığını merak eden Mine, Türkan'a ne kadar gurursuz olduğunu söyledi. Artık Mine'nin oyunlarına kanmayan Türkan "Gurursuzluk demişken Nihat bir mektup bırakmış. Senin nasıl iğrenç oyunlar oynadığını, beni nasıl haber yaptırdığını, Kiraz'ı kullanarak eve nasıl yerleşmeye çalıştığını..." derken Mine sözünü "Somer biliyor mu" diyerek böldü. Arsız Mine bütün bunları Rüçhan'ında bildiğini söyleyerek "Karşılığında Somer'e söylememesini istedim. O da benden annene gidip bebeği ve ilişkimizi anlatmamı istedi. Ne büyük tesadüf ki annen gerçekleri öğrendikten sonra hastalanıp bir köşede sessizce kaldı" dedi. Duyduklarına çok sinirlenen Türkan Mine'ye vicdan, merhamet nasihatleri vermeye başladı.

Odayı terk etmek için ayağa kalkan Türkan'ı Mine tehdit etmeye başladı. Somer'in baş şüpheli Türkan'ın da azmettirici olarak yargılandığını vurgulayan Mine "Seninle iş birliği yaparsak depresyondaydım atladım diyeceğim. Eğer dediklerimi yapmazsan Türkan kurtul şundan dedi ve beni de Somer itti derim" dedi. Duyduklarını sindiremeyen Türkan "Ne istiyorsun" deyince Mine "O evden gideceksin! Somer sadece benim kızıma babalık yapacak. Sen de o karnındakinden kurtulacaksın." dedi.

Haberin Devamı

Mine'nin yanından çıktıktan sonra Somer'e öfke püsküren Türkan "Hadi doktora gidiyoruz. Söz verdin ya kendi ellerimle götüreceğim diye. Bu yükü birlikte çekeceğiz" dedi.

Bebeğini aldırmak için doktorun odasına giren Türkan, kürtaj işleminin gerçekleşeceği sandalyeyi görünce nutku tutuldu. Tam bebeğin alınmasına engel olmak için Somer odaya girecekken Türkan içeriden çıktı. İki tarafta gözlerinde yaşlarla birbirlerine baktı. Somer "Yapmadım de!" demesiyle Türkan "Kıyamadım bebeğimize" dedi.

BEBEK SOMER İLE TÜRKAN'IN BARIŞMASINA VESİLE OLDU


Bebeğini aldıramayan Türkan eve giderken Somer'e hastanede Mine ile konuştuklarını anlattı. Türkan'a cesaret veren Somer "Hiçbir şey yapamaz! Adalet er ya da geç yerini bulur. Biz yeter ki el ele olalım, hep birlikte olalım" dedi.

İlk tanıştıkları yere giden Türkan ile Somer el ele oturup içinde yaşadıkları bütün duyguları konuşmaya başladılar. Güveni kırılan Türkan Somer'e bir daha nasıl güveneceğini sorguladı. Büyük sözler veren Somer ileriye dönük planlarını ve çocuklarıyla yaşayacağı anıları anlatarak Türkan'ın kalbini kazanmaya çalıştı.

Bir anda masadan kalkan Türkan iskeleye doğru yürüdü. Ardından gelen Somer Türkan'ı öpmeye başladı. Bir anda Somer'i iten Türkan "Onu da böyle öptün dimi?" dedi. Kendini savunmaya çalışan Somer "Ben bir kadını öpmedim. Ben zehirli bir dikeni öptüm. Ben sende nefes buldum Türkan" diyerek tekrar öpüşmeye başladılar.

TÜRKAN'DAN DERYA'YA TOKAT


Dönüş ve Derya ablalarıyla yüzleşmek için yanına gittiler. Laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşan Derya ablasına ağır sözler söylemeye başladı. Duyduklarını sindiremeyen Türkan Derya'ya tokat attı. Derya ve Dönüş şaşkınlık içinde arkalarını dönüp giderken Türkan yaptığından pişman oldu. Derya giderken ablasına "Babam senin yüzünden evi terk etti" dedi.

MİNE'NİN TEHDİTLERİ BİTMİYOR


Mine'yi ziyarete giden Rüçhan direkt konuya girdi. Ne istediğini sorunca Mine "Şirketin % 25'inin, yazlık, zeytinlik ve son model bir araç" dedi. Duydukları karşısında şok olan Rüçhan "Oldu başka!" diyerek tepki verdi. Konuşmalarında gayet ciddi olduğunu söyleyen Mine "Bir de tektaş istiyorum. O Türkan'ı evden yollayacaksın, yoksa ifademi nasıl vereceğimi biliyorsun" diyerek tehditlerini sürdürdü.

TÜRKAN BABASIYLA KONUŞMAYA GİTTİ

Türkan yüzünden ailesinin düştüğü duruma çok üzülen Türkan dayanamayıp babasının yanına konuşmaya gitti. Türkan'ın gelmesine hem şaşıran hem de iyi ki geldin diyerek tepki veren Sadık Türkan ile konuşmaya başladı. Türkan'a öfke kusan Sadık çok sinirliydi. Kendini savunan ve olayları anlatmaya çalışan Türkan babasına içini döktü. Türkan'ı sakince dinleyen Sadık Türkan'ın sözleri bittiğinde "Çık, yıkıl karşımdan! Benim artık Türkan diye bir kızım yok! Cenazeme bile gelme" dedi.

Türkan'ın Sadık'ın yanından çıkmasıyla içeri giren Fatih gereksiz konuşmaya başladı. Türkan'ın olayını anlatıp kendi kızını sorunca Sadık çılgına döndü. Tamam ben sana kim olduğunu söyleyeceğim diyen Sadık Fatih'i dövmeye başladı.

TÜRKAN'A KAPILAR KAPANDI


Babasına kendini anlatamayan Türkan bir de annesiyle konuşmayı denedi. Somer ile tam kapının önüne geldiklerinde annesini gördü. Somer'i gören Nesrin kapıyı Türkan'ın yüzüne kapattı.

RÜÇHAN TÜRKAN'IN AYAKLARINA KAPANIYOR


Türkan'ın odasına giden Rüçhan Mine ile görüştüğünü söyledi. Mine'nin tehditlerini anlatan Rüçhan Türkan'dan beklediği yanıtı alamayınca çok şaşırdı. Türkan'ın sert ve ayakları yere basan tavrı içten içe Rüçhan'ı korkutmaya başladı. Çaresiz kalan Rüçhan Somer'i kaybetme korkusuyla Türkan'ın ayaklarına kapandı. Planını Türkan'a anlatıp mahkeme bitene kadar numara yapmasını isteyen Rüçhan yine Türkan'dan olumsuz yanıt aldı.

SOMER AVUKAT İLE KONUŞUYOR


Durum değerlendirmesi için avukat ile konuşan Somer Mine'nin sinsi oyunları karşısında çaresiz kaldı. En kötü senaryoyu anlatan avukat Somer ile Türkan'ın tutuklanabileceğini söyledi.

TÜRKAN'DAN SOMER'E BÜYÜK ADIM


Avukat ile konuştuktan sonra aklı karışan Somer Türkan'a kaçmayı tekli etti. Korkakların kaçacağını söyleyen Türkan gerekirse hapishanede çocuğunu doğuracağını söyledi. Sözleriyle Somer'e güç veren Türkan "Hem çocuğumuza anlatacağımız bir anımız olur" diyerek Somer'in gönlüne su serpmeye çalıştı.

SEVİLAY GERÇEKLERİ ÖZER'İN YÜZÜNE VURUYOR


Sevilay'a sürpriz yapıp evine giden Özer, Türkan ile Somer'den konuşurken konu kendilerine döndü. Sevilay'ın habersiz terk edişini hatırlayan Özer Sevilay'ı sinirlendirdi. Kötü günleri hatırlayan Sevilay "Benden evli olduğunu sakladın. Öğrendiğimde ise çok geçti. Boşanacağım dedin ve beni avukatın ile görüştürdün, onu da yapamadın. Bir gün Mustafa anneden önce baba deyince anladım ki çocuğu tek büyütemeyeceğim. İşte o gün seni aradım gelmedin. Bir gün Mustafa çok hastalandı ve yine seni aradım Somer'in doğum günü diye gelmedin. İşte o gün gittim" dedi. Sözlerini bitiren Sevilay birazdan Mustafa gelecek diyerek Özer'i evden uğurladı.

Özer'in annesini evinden çıktığını gören Mustafa sabah kahvaltısına elinde bir tepsi börek ile Korman evine gitti. Böreği masaya koyup annesinin yaptığını söyleyen Mustafa göz dağı verdi.

MİNE KÜRKÇÜ DÜKKANINA GERİ DÖNÜYOR


Sabah kahvaltısından sonra Türkan ile Somer bebekleri hakkında konuştular. Somer Türkan'ın karnını severken içeri bir anda Mine girdi. Kendinden emin bir şekilde Türkan'ın karşısına çıkan Mine Türkan'ın kararlı tavrını görünce ne yapacağını şaşırdı.

Bu akşam da Mine'nin sinsi oyunları ve tehditleri hepimizi şaşırtsa da artık yavaş yavaş alışıyoruz. Fakat ne olursa olsun hiç kimse Türkan'dan böyle bir duruş beklemiyordu. Aşkına sahip çıkan Türkan'ı belli ki ilerleyen zamanda çok zor günler bekliyor. Üç Kız Kardeş 25. bölümü izlemek isteyenler için aşağıya link bırakıyorum.

ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!