Mine

Mine

Son dakika mine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mine gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.662 mine haberi bulunmuştur. Tüm mine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede Doğu Karadeniz'de göç olgusuna yönelik çalışmalara yapan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Mine Gözübüyük Tamer, Doğu Karadeniz'de kırsaldan kentlere doğru göç hareketliliğinin artması, bölgede demografik yapının değişmesine neden olduğunu vurguladı. Tamer, "Kültürel kimliğin ve yerel değerlerin kaybı söz konusu olabilir" dedi.
1.04.2024 Gündem
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir?
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir? Suat Güney yakalandı mı, Suat Güney kimdir? Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Yaşam
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama Oyuncu Emine Ün 2012'de nikâh masasına oturduğu iş insanı Tolga Karakaş ile 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Etiler'de görüntülenen Emine Ün'e, "ikilinin mesajlarının ifşa olması" yönünde magazin basınına yansıyan haberler soruldu.
14.02.2024 Magazin
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
'Rahim ağzı kanseri, 30-44 yaş grubunda artış gösterdi'
'Rahim ağzı kanseri, 30-44 yaş grubunda artış gösterdi' Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Mine Dağgez, "Rahim ağzı kanseri, dünyada kadınlarda en sık görülen jinekolojik kanser. Bu hastalık daha çok genç kadınlarda, üreme çağındaki kadınlarda görülebilen bir hastalık. Son yıllarda da özellikle 30-44 yaş grubunda artış görülen bir hastalık" dedi.
22.01.2024 Vatan TV
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması İzmir'in Aliağa ilçesinde söküm işlemleri planlanan 'Raymond Croze' gemisinin yüksek miktarda asbest taşıdığı iddiası tartışmaya neden oldu. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, "Geminin röntgeni olan ve asbest ile tehlikeli maddelerin olup olmadığını ölçen Tehlikeli Madde Envanteri (IHM) raporunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor" derken, söküm işlemlerini yapmaya hazırlanan firmanın İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Aydın, gemide iddia edilenin çok altında asbest olduğunu söyledi.
27.12.2023 Gündem
Tasarım Parkı iki özel sergiye ev sahipliği yapacak
Tasarım Parkı iki özel sergiye ev sahipliği yapacak Rozita Kasuto ve Umut Demirgüç’ün “Her Telden Masallar” sergisi 2 Aralık-15 Aralık tarihleri arasında, James Thurman’ın kişisel solo sergisi olan “Thurmanite® ve Ötesi” ise 16 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında Tasarım Parkı’nda ziyaret edilebilecek.
1.12.2023 Kültür Sanat
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü oyuncu tanınmamak için her şeyi yaptı ama başaramadı
Ünlü oyuncu tanınmamak için her şeyi yaptı ama başaramadı Mine Tugay önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yüzündeki şişlik dikkat çekti.
25.11.2023 Magazin
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
MEB'de yeni dönem! Kayıtlar artık otomatik olacak, öğretmen seçiminin önüne geçilecek
MEB'de yeni dönem! Kayıtlar artık otomatik olacak, öğretmen seçiminin önüne geçilecek Okula kayıt sürecinde birçok velinin başvurduğu ‘adres taşıma’, sınıf ve öğretmen seçimi, karşılığında da ‘bağış’ adı altında para istenmesi üzerine MEB harekete geçti. Buna göre, kayıtlar artık otomatik yapılacak. Kararı destekleyen de var, çözüm olmayacağını söyleyen de.
26.09.2023 Eğitim
AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den sivil anayasa çağrısı
AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den sivil anayasa çağrısı AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Hangi parti olursa olsun, Türkiye'nin sivil ve demokratik anayasa yapma gibi bir ödevi vardır. Bütün siyasi partilere bu, sorumluluktur. Milletimizin beklentisi bu yöndedir" dedi.
5.09.2023 Gündem
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor Okulla ilk kez tanışacak ya da yeni bir kademeye geçecek olan öğrenciler için bugün okul zili çalıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ise 11 Eylül pazartesi günü başlayacak. MEB, bu yıl dijital bağımlılığın önüne geçmek için okullarda cep telefonu kısıtlaması uygulayacak. Uzmanlar da odaklanmayı olumsuz etkileyen cep kullanımı kısıtlamasından yana.
4.09.2023 Eğitim
Sıcak havalarda zehire dönüşen gıdalar! 'Ölümlere yol açabilir'
Sıcak havalarda zehire dönüşen gıdalar! 'Ölümlere yol açabilir' Sıcak havaların etkisiyle gıda zehirlenmelerinin artabileceğine dikkat çeken Uzman Diyetisyen Mine Özkazanç Akren, “Besinlerle ilgili işlemlerde yapılacak küçük bir ihmal, onu tüketen insanların sağlığını bozarak, gıda kaynaklı hastalıklara ve ölümlere yol açabilir” dedi.
4.08.2023 Sağlık
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.