Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu

Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu

Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...

Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu

Deniz, Ateş'ten kurtulmaya çalıştıkça Ateş, Deniz'in önüne daha da çok engeller çıkarıyor.

ATEŞ HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Zeynep ile kapıda konuşurken başka kadınlarında olduğunu kabul eden Ateş, geçmişte kaldığını söylerken konuşulanlara Deniz şahit oldu.

Mahir'in yanına giden Deniz, Ateş'ten tek kuruş almadan sadece çocuğunun velayetiyle boşanma protokolü hazırladı.

Ali ile sahilde dertleşen Ateş, bir an da hayatının değişmesinden kaynaklı hata olduğunu söyleyip, hangi erkek olursa olsun aynı hataya düşeceğini söyledi.

DENİZ BOŞANMA HAZIRLIKLARINDA

Ertesi sabah Ateş'e boşanma protokolünü veren Deniz, anlaşmalı boşanmaya çalışırken Ateş işi yokuşa sürdü. Protokolü yırtan Ateş ve Deniz arasında savaş başladı. Ateş, Deniz gider gitmez bankayı arayıp Deniz'in hesaplarını dondurdu.

DENİZ'İN YENİ PROJESİ

Ateş'in marka haline gelmesindeki en büyük etken kendisinin olduğunu düşünen Deniz, Ali ve Zeynep'i de bahçeye çağırıp çiftlik hakkındaki projesinden bahsetti. Zeynep ile konuşmayan Deniz, Ali'ye planları anlatıp işe koyuldular.

Haberin Devamı

Seraya gidip bahçeyi faaliyete geçirmek için alışveriş yapan Deniz, kartlarından ödeme alamayınca Ateş'i arayıp ucuz numaralarla kendisini bezdiremeyeceğini söyledi.

 

ATEŞ VE DENİZ EL ELE

Yüzü oldukları markanın lansman gecesine katılan Ateş ve Deniz geceye el ele girdi. Gece boyunca gergin anlar yaşayan Deniz ve Ateş, Deniz'in basına açıklama yapmak istemesiyle daha da gerildi.

Basının karşısına çıkan Deniz, Ateş ile birlikte medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşanacaklarını söyledi.

DENİZ'İN SAHTE EVRAKLARI ORTAYA ÇIKTI

Maddi durumu kötüye giden Deniz, bankaya kredi için daha önce başvuruda bulundu. Şubeye başka bir iş için giden Deniz, kredinin onaylandığını fakat kefil olarak Ateş'in gelip imza atması gerektiğini öğrendi. Tanınmış kişiliğini kullanan Deniz, görevliyi ikna ederek belgeleri alıp eve gitti.

Evde Ateş'in imzasını taklit eden Deniz belgeleri teslim etti. Ertesi gün Ateş'i arayan banka görevlisi birkaç imzanın eksik kaldığını söylemek için Ateş'i aradı. Ateş başta anlamasa da sonra şubeye gidip eksik kalan evrakları imzaladı.

Haberin Devamı

Deniz'in eline düştüğüne sevinen Ateş, soluğu Deniz'in yanında aldı. Krediyi alabileceğini söyleyen Ateş, taklitte imzanın bir suç olduğunun altını çizerek Deniz'in önüne tek bir şart koydu.

KRALİÇE 4. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.