Kraliçe

Kraliçe

Son dakika KRALİÇE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KRALİÇE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KRALİÇE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kraliçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kraliçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.709 kraliçe haberi bulunmuştur. Tüm kraliçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Tevhid bayrağı nedir, Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu?
Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Tevhid bayrağı nedir, Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu? Suudi Arabistan’ın Miss Asia 2024 isimli güzellik yarışmasına gönderdiği Rumi Al-Qahtani'nin vücuda sardığı bayrak sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların ardından “Suudi Arabistan güzeli kaçıncı oldu?” sorusuna yanıt ararken Suudi Arabistan bayrağı ile tevhid bayrağı aynı mı, Suudi Arabistan bayrağında ne yazıyor? Sorusunun yanıtı da gündem oldu. Peki, Tevhid bayrağı nedir?
22.02.2024 Gündem
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları...
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları... Malakit taşı adını İngilizce bir kelime olan Malachite sözcüğünden alır. Genelde malahit olarak da bilinir fakat gerçekte taşın ismi malakit olmaktadır.
9.02.2024 Yaşam
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
Covid'i bilen astrolog zodyaktaki en manipülatif burçları açıkladı: Bu burçlar hem kurban hem katil!
Covid'i bilen astrolog zodyaktaki en manipülatif burçları açıkladı: Bu burçlar hem kurban hem katil! Nicaloas Aujula.. Covid'i bilen isim olarak adını tüm dünyaya duyuran ve geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü isimlerle ilgili yaptığı tahminlerle tanınan Nicolas Aujula, Kraliçe Elizabeth'in ölümünü de doğru tahmin etmişti. Ünlü medyum, bu kez en manipülatif burçları açıkladı.
28.12.2023 Astroloji
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın'
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın' Survivor'da 3 kez yarışan Nagihan Karadere programın yeni sezonunda da yer alacak. Nagihan Karadere, 1 Ocak'ta başlaması beklenen yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" diyen Nagihan'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
12.12.2023 Magazin
Ayça Varlıer Broadway’de başrol!
Ayça Varlıer Broadway’de başrol! Ayça Varlıer, Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da rol alıyor. Oyuncu, Triad Theater’da sahnelenen müzikalde Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırıyor.
20.11.2023 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Falda Karınca Görmek Ne Demek? Kahve Falında Karınca Nasıl Yorumlanır?
Falda Karınca Görmek Ne Demek? Kahve Falında Karınca Nasıl Yorumlanır? Falda karınca görmek huzur anlamına gelir. Özellikle fal sahibinin sıkıntı ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulabileceği üzerine delalet eder. Ancak bunu gerçekleştirmesi için kişinin çok çalışması gerektiğini anlatan bir yorumdur. Önüne bazı fırsatların çıkacağı bu fırsatları doğru değerlendirilmesi gerektiğine yönelik uyarı niteliği taşır. Başka fal yorumcularına göre ise kişinin kendi hayatında bazı ufak tefek değişiklikler yapabileceği yönünde yorulur.
3.08.2023 Gündem
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti!
14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti! Rusya'da 14 yıl önce otobüs durağında beklerken Vladimir Cheskidov tarafından kaçırılan Ekaterina isimli kadın, anlattıklarıyla herkesin kanını dondurdu. Korkunç evden kaçmayı başaran genç kadın, polislere Cheskidov'un kendisine 1000'den fazla kez tecavüz ettiğini ve evinde ölmüş insan kalıntıları olduğunu aktardı. Olayın ardından polis, sapkın adamın evine baskın düzenledi ve gördükleri karşısında şoke oldu.
2.08.2023 Dünya
Megan Fox sörf dersi veriyor!
Megan Fox sörf dersi veriyor! 'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' rolüyle ünlenen, dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, deniz kenarında verdiği iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.08.2023 Magazin
Arıların kraliçesi: 200 TL’den satılıyor
Arıların kraliçesi: 200 TL’den satılıyor Türkiye’de bal üretiminin en fazla yapıldığı il olan Ordu’da ana arı üretimi devam ediyor. Bu yıl hava muhalefeti nedeniyle üretim düşerken, bir ana arı ise 200 TL’den satılıyor.
5.07.2023 Ekonomi
Melisa Aslı Pamuk ve arkadaşları tatilde! Plajda neşeli anlar
Melisa Aslı Pamuk ve arkadaşları tatilde! Plajda neşeli anlar Oyuncu Melisa Aslı Pamuk sezonu Çeşme'de açtı. Önceki gün plajda görüntülenen eski kraliçe kusursuz fiziğiyle dikkat çekti. Ünlü isim arkadaşlarıyla plajı kahkahaya boğdu.
5.07.2023 Magazin
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği  Arıların çoğalma içgüdüsüyle kovanı terk edip ağaçlarda, apartmanlarda toplanmaları tedirginlik yarattı. ‘Oğul verme’ adı verilen dönem için İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Dikmen, "Mayıs ve Haziran boyunca arıların sayılarının arttığı ve bunun neticesinde oğul verme gibi davranışlar sergilediklerini görebiliriz. İstanbul’da bunu görmek biraz şaşırtıcı çünkü normalde şehir içlerinde pek arıcılık yapılmıyor. Hala kırsalda bu işi yapan insanlar olabiliyor. Oğul verme dönemlerinde oradan kaçıp, çeşitli evlerin bahçelerine, çatılarına, ağaçlara kümelenmiş oğullar şeklinde toplanabiliyorlar" dedi.   
8.06.2023 Gündem
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.
8.06.2023 Magazin
Deniz yeni bir hayata başlıyor!
Deniz yeni bir hayata başlıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Kraliçe'nin 11. bölüm fragmanı yayınlandı.
5.06.2023 Magazin
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 24 Mayıs Çarşamba akşamı 9. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin son bölümüne Deniz'in intikamı damga vurdu. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
Beyonce'den şoke eden sipariş! '110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu'
Beyonce'den şoke eden sipariş! '110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu' ‘Kraliçe Arı’ lakaplı pop yıldızı Beyonce, 7 yıl aranın ardından son albümü ‘Renaissance’ ile aynı adı taşıyan dünya turnesine devam ediyor. Beyonce, İskoçya'nın Murrayfield kentindeki konserinden önce 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu sipariş etmesiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcının ödediği ücret dikkat çekti.
23.05.2023 Magazin
Kraliçe'nin 10. bölüm fragmanına Deniz'in intikamı damga vuruyor!
Kraliçe'nin 10. bölüm fragmanına Deniz'in intikamı damga vuruyor! Deniz, Ateş için önemli olan bir gecede Gaye ile ilgili planını devreye sokuyor!
22.05.2023 Televizyon
Devletten aldığı destekle yılda 5 bin kraliçe arı üretiyor: Tanesi 300 lira
Devletten aldığı destekle yılda 5 bin kraliçe arı üretiyor: Tanesi 300 lira Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde devletten yüzde 70 hibe ile alarak yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi yapan Aydın Payar, tanesini 300 liradan ülke geneline satıyor.
22.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kraliçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kraliçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.