Rüştü

Rüştü

Son dakika rüştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.568 rüştü haberi bulunmuştur. Tüm rüştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı!
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı! Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Magazin
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali!
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali! Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Onur Atilla verdiği kilolarla adeta değişime uğradı. Oldukça zayıfladığı gözlemlenen Atilla’nın son hali beğeni toplarken, nasıl zayıfladığı ve kaç kilo verdiği merak konusu oldu. Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, Onur Atilla kaç kilo verdi, mide ameliyatı mı oldu?
17.10.2023 Magazin
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay Bolu'da C.I., satın aldığı eve aracılık eden emlakçı M.F.E.'yi (56) bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan C.I., "Ev aldım, bana evimi göstermiyor" dedi.
17.10.2023 Yaşam
Güldür Güldür'ün İbrahim'i değişimiyle şaşırttı! Oyuncu Rüştü Onur Atilla verdiği kilolarla gündemde
Güldür Güldür'ün İbrahim'i değişimiyle şaşırttı! Oyuncu Rüştü Onur Atilla verdiği kilolarla gündemde Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Rüştü Onur Atilla değişimi ile ağızları açık bıraktı. Evli ve iki çocuk babası olan oyuncu Rüştü Onur Atilla'yı verdiği kilolarla hayranlarını şoke etti, görenler tanımakta zorlandı. İşte Güldür Güldür Show'un İbrahim'i Rüştü Onur Atilla'nın son hali…
17.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Menderes mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Menderes mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradeyi ve milletin tercihlerini yok sayan 27 Mayıs darbesinin ardından Adnan Menderes ve arkadaşlarının haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edilmeleri tarihe kara bir leke olarak geçmiştir" dedi.
17.09.2023 Gündem
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
Emniyet'te görev değişikliği! Bakan Yerlikaya yeni atamaları açıkladı
Emniyet'te görev değişikliği! Bakan Yerlikaya yeni atamaları açıkladı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara ve İzmir’in de içinde bulunduğu 24 ilin emniyet müdürleri merkeze çekildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya atamalara ilişkin paylaşımda bulundu.
2.08.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan İsveç'e sert tepki: Aşağılık saldırıyı bir kez daha kınıyoruz
Bakan Fidan'dan İsveç'e sert tepki: Aşağılık saldırıyı bir kez daha kınıyoruz Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç'te gerçekleştirilen çirkin provokasyona ve İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi.
4.07.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten '27 Mayıs' mesajı
AK Parti'li Çelik'ten '27 Mayıs' mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "27 Mayıs darbesi, Türkiye’de millet iradesine karşı bütün kötülüklerin kapısını açmıştır" dedi.
27.05.2023 Gündem
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği oto yıkamacıda silahlı saldırıda öldü
Arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği oto yıkamacıda silahlı saldırıda öldü İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir oto yıkama dükkanına tabancayla açılan ateşte arkadaşlarıyla sohbet etmeye giden Mehmet Servan Bayram (32) öldü, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden 6’sı adliyeye sevk edildi.
26.04.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır'
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır' Rüştü Reçber’in kendisi gibi futbolcu oğlu Burak Reçber, İngiltere’nin Queens Park Rangers takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Magazin
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Şampiy10
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi. 
13.04.2023 Gündem
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök!
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök! Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden olan ve yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Aras Bulut İynemli, yakın arkadaşı Tezay için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.
27.02.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü TBMM Genel Kurulunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliği "devamsızlık" gerekçesiyle düşürüldü. Güzel'in vekilliği 330 oyla düşürüldü.
22.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rüştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.