Rus Ordusu

Rus Ordusu

Son dakika Rus ordusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rus ordusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rus ordusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Ordusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus ordusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 rus ordusu haberi bulunmuştur. Tüm rus ordusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Wagner isyanı bitti kriz bitmedi! Rus ordusu karıştı: General Armageddon kayıp...
Wagner isyanı bitti kriz bitmedi! Rus ordusu karıştı: General Armageddon kayıp... Wagner isyanı Rusya'yı ve Rus ordusunu derinden sarsarken ABD'li istihbarat yetkililerin Rus generallerin de Prigojin’i desteklemiş olabileceğine dair işaretler olduğunu söylemesi olaya farklı bir boyut kazandırırken New York Times gazetesi çok çarpıcı bir iddiaya sayfalarında yer verdi.
28.06.2023 Dünya
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı: 20'den fazla kasaba geri alındı
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı: 20'den fazla kasaba geri alındı Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Harkiv ve Donetsk bölgelerinde 20den fazla kasabanın Rus birliklerinden geri alındığını duyurdu. Ukrayna Güvenlik Servisi (SSU) ise Rus birliklerinin kaçtığını ifade ederek, geride bırakılan teçhizatların fotoğraflarını paylaştı.
12.09.2022 Dünya
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak...
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak... Ukrayna ile Rusya savaşında dört ay geride kaldı ve kritik bir eşik aşıldı. 100 günün sonunda şehirleri harabeye dönen, binlerce asker ve sayısız sivil ölümüyle sarsılan Ukrayna’nın karşısında şimdi cevaplaması çok zor bir soru daha belirdi…
4.06.2022 Dünya
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Rus ordusuna büyük darbe! '200'den fazla kayıp'
Rus ordusuna büyük darbe! '200'den fazla kayıp' Ukrayna birlikleri, Rusların işgali yönettiği Harkov bölgesindeki Izyum’da bir Rus karargahını vurduğunu duyurdu.
3.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bilanço ağırlaşıyor, vahşetin fotoğrafı ortaya çıktı
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bilanço ağırlaşıyor, vahşetin fotoğrafı ortaya çıktı Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 44. güne girildi. Rus milletvekili Finlandiya'nın mayısın ilk haftasında NATO üyeliğine başvuru yapacağı iddiaları üzerine sert konuştu ve 'Finlandiya bu hamlesi ile ülkelerinin yok edilmesini güvence altına alır' dedi. Ukrayna'nın doğusunda bulunan Donetsk bölgesine bağlı Kramatorsk şehrinin tren istasyonuna Rus güçler tarafından düzenlenen füze saldırısında can kaybının 50'ye yükseldiği açıklandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kramatorsk kentinde uluslararası insan hakları ve insani hukuku ağır ihlal eden saldırının ''kabul edilemez'' olduğunu belirterek, faillerinin sorumlu tutulması çağrısı yaptı.
8.04.2022 Dünya
Rus ordusunu engellemek için patlatılan köprü görüntülendi!
Rus ordusunu engellemek için patlatılan köprü görüntülendi! Ukrayna’nın Kiev bölgesinde yer alan ve Rus ordusunun başkent Kiev’e ilerleyişini engellemek için geçtiğimiz haftalarda patlatılan Irpin Köprüsü görüntülendi.
4.04.2022 Dünya
Buch'da dünyayı dehşete düşüren katliam! Zelenskiy vahşetin yaşandığı bölgede: Burada yaşananlar savaş suçu, Rusya için kötü olacak
Buch'da dünyayı dehşete düşüren katliam! Zelenskiy vahşetin yaşandığı bölgede: Burada yaşananlar savaş suçu, Rusya için kötü olacak Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki saldırılarında 40. güne girildi. Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın sivillere yönelik saldırılarının ortaya çıkmasının ardından dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Kiev'den ayrılan Zelenskiy bugün Bucha'yı ziyaret etti. Zelenski burada yaptığı açıklamada yaşananların 'savaş suçu' olduğunu belirterek, sorumluları bulmadan Ukrayna'nın rahat etmeyeceğini belirtti. Zelenski açıklamasında barış müzakerelerine de değinerek "Rusya ile müzakere çok zor, görüşme sürecinin uzaması Rusya için daha kötü olacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı Bucha'da Rus ordusunun sivilleri öldürdüğüne ilişkin iddiaları yalanlarken Kremlin Sözcüsü Peskov ise “Rusya, Bucha'daki insanların ölümüne sebep olduğu yönündeki iddiaları reddediyor” açıklaması yaptı. Rus ordusunun Harkov'a saldırısında çok sayıda sivil ve çocuk yaralandı.
4.04.2022 Dünya
Rus ordusu Ukrayna’nın kuzey bölgelerinden çekiliyor
Rus ordusu Ukrayna’nın kuzey bölgelerinden çekiliyor Rus ordusunun, Ukrayna’nın kuzeyinde bulunan Çernihiv ve Kiev bölgesinden çekilmeye başladığı belirtildi.
1.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşından son haberler... Zelenski dünyaya duyurdu: İşte tarihin akışını değiştiren hata!
Ukrayna-Rusya savaşından son haberler... Zelenski dünyaya duyurdu: İşte tarihin akışını değiştiren hata! Ukrayna-Rusya savaşında 36. güne girildi. İstanbul'daki tarihi zirveden sonrada savaş bölgesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski tarihin seyrini değiştirebilecek bir hataya imza atıldığını duyurdu. Beyaz Saray, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rus ordusuna dair aldıkları istihbaratı açıkladı. Polonya ile Rusya arasındaki diplomatik gerilim tırmanıyor. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia yeni toplantının tarihini açıklarken İngiltere'den çok konuşulacak bir iddia geldi. İngiliz Elektronik İstihbarat Kurumu (GCHQ) Rus ordusunun içinde bulunduğu durumu açıkladı. GCHQ Başkanı Jeremy Fleming, 'Rus askerleri kendi uçaklarını düşürdü ve emirlere uymayı reddetti' dedi
31.03.2022 Dünya
Mikolayiv'de valilik binasına isabet eden füzenin görüntüleri ortaya çıktı
Mikolayiv'de valilik binasına isabet eden füzenin görüntüleri ortaya çıktı Rus ordusunun sabah saatlerinde vurduğu Mikolayiv valilik binasını hedef alan füzeye ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
29.03.2022 Haber
Kiev'e ilerleyen devasa Rus konvoyunu 30 kişilik gizli ekip durdurdu!
Kiev'e ilerleyen devasa Rus konvoyunu 30 kişilik gizli ekip durdurdu! Ukrayna-Rusya savaşı 33'ncü gününde tüm şiddetiyle devam ediyor. Tüm dünyanın gözü ülkemizde gerçekleşecek müzakere görüşmelerinde. Rusya’nın bir türlü Kiev’i ele geçirememesi de hâlâ savaşın en çok konuşulan konularından. Durumun arkasında yatan sebeplerden biri ise yeni belli oldu. İşte Kiev’in cesur savunucuları ve ilginç hikâyeleri...
28.03.2022 Dünya
Ukrayna'ya saldıran Rusya ABD’nin hatasına düştü! Ülke dağılma tehlikesi ile karşı karşıya...
Ukrayna'ya saldıran Rusya ABD’nin hatasına düştü! Ülke dağılma tehlikesi ile karşı karşıya... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu, verdiği ağır kayıplar ve kaybettiği komutanlarla büyük şok yaşadı. Rus ordusuyla aynı silahları kullanan ve benzer taktikleri uygulayan Ukrayna ordusu, Rusların hedeflenen sürede, hedeflenen bölgeleri ele geçirmesini zorlaştırıyor.
25.03.2022 Dünya
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Dünyanın en büyük ve en güçlü ordularından birine sahip Rusya, Ukrayna savaşında nerede hata yapıyor?
Dünyanın en büyük ve en güçlü ordularından birine sahip Rusya, Ukrayna savaşında nerede hata yapıyor? Ukrayna-Rusya savaşında 26'ncı güne girildi. Rusya, dünyadaki en büyük ve en güçlü ordulardan birine sahip, buna rağmen Ukrayna'da bugüne kadar istediği ilerlemeyi sağlayamadı. Batılı birçok askeri uzman, Rusya'nın sahadaki performansı karşısında yaşadığı şaşkınlığı gizlemiyor.
21.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
Rusların günlerdir geçemediği bölge! Ukraynalı komutanlar açıkladı: İşte Kiev'in en büyük avantajı...
Rusların günlerdir geçemediği bölge! Ukraynalı komutanlar açıkladı: İşte Kiev'in en büyük avantajı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Başkent Kiev'i savunan iki general çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rus topçusunu şehirden uzak tutmak için büyük çaba harcadıklarını belirten komutanlar, Kiev'in arazi yapısının kendilerine avantaj sağladığını söylüyor.
15.03.2022 Dünya
Rus ordusu Ukrayna'da şoke oldu! İşte Rusya'nın 'ölü asker' oyunu...
Rus ordusu Ukrayna'da şoke oldu! İşte Rusya'nın 'ölü asker' oyunu... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Özgür Avrupa Radyosu'ndan (RFE) çok konuşulacak bir iddia geldi. RFE, savaşta ölen Rus askerlerinin Belarus'ta tutulduğunu ve buradaki doktorlara gizlilik anlaşmaları imzalatıldığını öne sürdü.
14.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rus Ordusu’nun kayıplarını açıkladı
Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rus Ordusu’nun kayıplarını açıkladı Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarının 15. gününde Rus Ordusu’nun kayıplarını açıkladı.
10.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
Rus ordusunun Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor!
Rus ordusunun Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor! Rus ordusunun Ukrayna’nın iki kritik şehri Harkov ve Mıkolayiv'e saldırıları devam ediyor.
7.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Ordusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus ordusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.