Roket Saldırısı

Roket Saldırısı

Son dakika roket saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roket saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roket saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roket Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roket saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 391 roket saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm roket saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı Rusya, dün gece Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv ve güneyindeki Odessa kentlerini vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, iki kentte bazılarının durumu ağır olmak üzere 20 kişinin yaralandığını açıkladı.
17.01.2024 Dünya
Hamas, İsrail’e ait zırhlı araçları roketle imha etti
Hamas, İsrail’e ait zırhlı araçları roketle imha etti Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde İsrail’e ait zırhlı araçların roketle imha edildiği anlara ait görüntüleri yayınladı.
1.11.2023 Dünya
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
MSB duyurdu! Misliyle karşılık verildi
MSB duyurdu! Misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine düzenlenen roket saldırısı sonucu aralarında terör örgütü sözde yöneticilerinin de bulunduğu 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.06.2023 Gündem
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi - Ukrayna’nın Zaporijya kentindeki nükleer santrale yapılan roket saldırısı sonucu, Ukrayna enerji sistemi ve nükleer santral arasındaki son bağlantı da kesildi. Ayrıca başkent Kiev başta olmak üzere birçok kentte enerji tesisleri hedef alındı.
9.03.2023 Dünya
NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu, Stoltenberg ile görüştü
NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu, Stoltenberg ile görüştü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılan NATO Parlamenter Asamblesi (NATO-PA) 68'inci Genel Kurulu'na katılan Türk milletvekilleri, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi. NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadelenin, NATO Genel Sekreteri tarafından çok önemsendiğini ve destek aldığını söyledi.
23.11.2022 Siyaset
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Suriye'nin kuzeyinden atılan roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanın olmadığı bildirildi.
22.11.2022 Gündem
Bakan Akar'dan flaş F-16 ve S-400 açıklaması!
Bakan Akar'dan flaş F-16 ve S-400 açıklaması! Bakan Akar ABD’den F-16 alımı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar, "ABD ile askeri heyetler arasında görüşmemiz sürüyor. Güzel sonuçlar geldi. F-16’larla ilgili üçü Türkiye, biri ABD’de olmak üzere dört toplantı yapıldı. Bizim kafamızda da başka şeyler var." dedi. S-400'lerle ilgili de açıklama yapan Bakan Akar, "S-400 füze savunma sistemi yerinde, kullanılmaya hazır. Tehdit gelirse bunu kullanırız." ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
ABD'den Pençe Kılıç açıklaması: Türkiye terör tehdidiyle karşı karşıya ve kendini savunma hakkına sahip
ABD'den Pençe Kılıç açıklaması: Türkiye terör tehdidiyle karşı karşıya ve kendini savunma hakkına sahip ABD'den Pençe Kılıç operasyonuyla ilgili açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Türkiye'nin güneyinde meşru terör tehdidi sürüyor, kendisini savunma hakkı var." ifadelerine yer verildi.
22.11.2022 Gündem
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti. Milli Eğitim Bakanı Özer, ilçede tüm okulların bir hafta süreyle tatil edildiğini açıkladı.
21.11.2022 Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Polonya'yı S-300 füzesi vurdu! Stoltenberg: Kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair hiçbir gösterge yok
Polonya'yı S-300 füzesi vurdu! Stoltenberg: Kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair hiçbir gösterge yok Polonya'ya gündemiyle düzenlenen NATO toplantısının ardından NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg basına yaptığı açıklamada, "Bu olayla ilgili soruşturma sürüyor ve sonucunu beklememiz gerekiyor. Bunun kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair ve Rusya'nın NATO'ya karşı saldırgan askeri eylemler hazırladığına dair hiçbir göstergemiz yok. Ön analizimiz, olayın muhtemelen Ukrayna topraklarını Rus seyir füzesi saldırılarına karşı savunmak için fırlatılan bir Ukrayna hava savunma füzesinden kaynaklandığını gösteriyor" dedi.
16.11.2022 Dünya
Rusya’dan Zaporijya’ya roket saldırısı: 12 ölü, 49 yaralı
Rusya’dan Zaporijya’ya roket saldırısı: 12 ölü, 49 yaralı Ukrayna’nın Zaporijya kentinde sivil yerleşim yerine Rusya tarafından düzenlenen roket saldırısında 12 kişi hayatını kaybetti, 49 kişi de yaralandı.
9.10.2022 Yaşam
Zaho saldırısının emrini veren PKK'lı terörist tespit edildi
Zaho saldırısının emrini veren PKK'lı terörist tespit edildi Irak'ın kuzeyindeki Zaho bölgesinde 20 Temmuz'da piknik yapan 9 sivilin hayatını kaybettiği saldırıyı PKK terör örgütünün gerçekleştirdiği, saldırı emrini örgütün sözde Yürütme Konseyi Üyesi 'Amed Malazgirt' kod adlı Fehmi Atalay'ın verdiği tespit edildi.
6.08.2022 Gündem
Ukrayna’ya roket saldırısı: 15 ölü, 6 yaralı
Ukrayna’ya roket saldırısı: 15 ölü, 6 yaralı Ukrayna’nın Bakhmut bölgesinde beş katlı 2 bina Rusya’nın roket saldırısı sonucu yerle bir oldu. Saldırı sonucunda 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
11.07.2022 Dünya
Ukrayna'nın Odesa şehri resmen kabusa uyandı! Rusya'dan intikam saldırısı...
Ukrayna'nın Odesa şehri resmen kabusa uyandı! Rusya'dan intikam saldırısı... Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna'ya girmesiyle başlayan savaş ülkenin doğu bölgelerinde son sürat devam ediyor. Rusya bir yandan da Ukrayna şehirlerine füze saldırıları düzenliyor. Rusya'nın hedefi bu sefer Odesa oldu. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen füze saldırısında en az 17 kişinin öldüğü belirtiliyor. İşte bölgeden gelen ilk görüntüler...
1.07.2022 Dünya
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve...
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna tarafı cephedeki son durumu anlatan korkutucu bir açıklama yaptı. Ukrayna’nın yüksek rütbeli bir askeri yetkilisinin İngiliz basınına verdiği özel demece göre ülke savaşta çok kritik bir dönüm noktasında…
11.06.2022 Dünya
Türkiye harekete geçiyor! Suriye'nin kuzeyine operasyon, işte hedefteki o bölgeler...
Türkiye harekete geçiyor! Suriye'nin kuzeyine operasyon, işte hedefteki o bölgeler... Türkiye harekete geçiyor. Suriye'nin kuzeyine yeni operasyon geliyor. Hedefteki bölgeleri açıkladı. Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'nin kuzeyinde saldırı ve tacizlerini artırdı. Özellikle Tel Rıfat ilçesi, saldırıların kaynağı haline geldi. Cezalandırma atışları ile hedefler imha edildi. Yeni harekat, yine terör üslerine yönelik olacak. Hayata geçmeyen anlaşmalar karşısında, Türkiye meşru müdafaa hakkını kullanacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sinyalini verdiği yeni sınır ötesi harekatın hedefinde hangi bölge olacak? İşte son dakika haberinin detayları...
24.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Roket Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roket saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.