Gazze

Gazze

Son dakika gazze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazze gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.586 gazze haberi bulunmuştur. Tüm gazze haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Bakan Fidan Rus mevkidaşıyla görüştü
Bakan Fidan Rus mevkidaşıyla görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Serger Lavrov ile görüşme gerçekleştirdi.
26.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçti
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçtiBakan Fidan, Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne onur konuğu olarak davet edilmesi, ve kürsüde konuşma yaptığı sırada dakikalarca alkışlanmasına tepki göstererek, "Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir." açıklamasında bulundu.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisiİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yaptığı konuşmaya ve ayakta alkışlanmasına, yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi.
24.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandı
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandıİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuştu. Konuşması öncesi Kongre'de ayakta alkışlanan Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde çok sayıda Filistin destekçisi tarafından protesto edildi. Göstericiler, Başbakan Netanyahu ve savaş karşıtı pankart ve dövizler taşıdı.
24.07.2024Dünya
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
23.07.2024Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye Kıbrıs’tan vazgeçmez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye Kıbrıs’tan vazgeçmezTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi'nde "Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. Yılında Uluslararası Kıbrıs Sempozyumu"nda konuştu. Numan Kurtulmuş, 'Barış Harekatı özgürlük mücadelesidir. Türkiye olarak her zaman Kıbrıs halkının yanında olacağız.' ifadelerini kullandı.
23.07.2024Gündem
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap verecekler
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap vereceklerDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri sonuçsuz kalacaktır" açıklamasını yaptı.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğiz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğizKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in zulüm politikası teyit edilmiştir
Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in zulüm politikası teyit edilmiştirDışişleri Bakanlığı, Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail'in Filistinlilere işgal ve zulüm politikası uyguladığını hukuki olarak teyit ettiğini belirterek, İsrail'in Filistin topraklarındaki mevcudiyetini bir an önce sona erdirmesi ve yol açtığı zararı tazmin etmesi gerektiğini açıkladı.
19.07.2024Gündem
Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır
Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadırUluslararası Adalet Divanı, İsrail'in Filistin'i işgaline ilişkin danışma görüşünü açıkladı. Uluslararası Adalet Divanı'ndan yapılan açıklama "İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır" ifadeleri yer aldı.
19.07.2024Dünya
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Netenyahu ve katliam şebekesi er ya da geç yargılanacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Netenyahu ve katliam şebekesi er ya da geç yargılanacakİsrail'in Han Yunus'ta sivillere yaptığı saldırıya tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netenyahu ve katliam şebekesi, soykırım ve savaş suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır." dedi.
16.07.2024Gündem
Kabine bugün Beştepe'de toplanıyor! İşte masadaki konular
Kabine bugün Beştepe'de toplanıyor! İşte masadaki konularCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, ekonomideki son durum, terörle mücadele ve bölgesel gelişmelerin ele alınması bekleniyor.
16.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gazze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.