Ria

Ria

Son dakika ria haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ria ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ria haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ria

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ria gelişmeleri de dahil olmak üzere 773 ria haberi bulunmuştur. Tüm ria haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Adet sancısını vitamin ve mineral eksikliği etkiliyor
Adet sancısını vitamin ve mineral eksikliği etkiliyor Kadınların yüzde 90’ının yaşamı boyunca en az bir kez karşılaştığı ve bazen 2-3 gün kadar süren adet ağrıları hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Cihan Deniz Keleş, gündelik hayatı sekteye uğratabilen bu ağrılara karşı egzersiz, sıcak su uygulaması ve yeterli uyku tavsiyesinde bulundu.
2.06.2023 Sağlık
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz
Rusya'dan Erdoğan'ın 'Suriye' teklifine yanıt: Olumlu bakıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e yaptığı 'Suriye' teklifine Moskova'dan ilk yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, üçlü mekanizma teklifine olumlu baktıklarını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Ertesi gün hapları fiyatları 2022! Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi
Ertesi gün hapları fiyatları 2022! Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi Ertesi gün hapları bir tür acil doğum kontrolü olarak bilinir. Korunmasız cinsel ilişki sonrası doğum kontrol yöntemi olarak hamileliği önlemek için kullanılır. Ertesi gün hapları, yerleşmiş bir gebeliği sona erdirmez, ama yumurtlamayı geciktirerek önlemeye yardımcı bir yöntemdir. Ancak rutin kullanım için uygun değildir, pek çok yan etkisi bulunur. Peki, Ertesi gün hapı nedir? Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertesi gün hapı yan etkileri ne? Ertesi gün hapı isimleri ne? Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı fiyat listesi!
4.12.2022 Sağlık
Rusya'da büyük yangın: 13 kişi hayatını kaybetti
Rusya'da büyük yangın: 13 kişi hayatını kaybetti Rusya'nın Kostroma kentinde yer alan bir kafede çıkan yangında en az 5 kişi yaralandı, 13 kişi ise hayatını kaybetti. Kentten gelen görüntülerde alevlerin geniş alana yayıldığı ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalede bulunduğu görüldü.
5.11.2022 Dünya
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
Rusya'da okulda silahlı saldırı
Rusya'da okulda silahlı saldırı Rusya'da bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
26.09.2022 Dünya
Rusya'nın yeni silahı roketatar taşıyan robot köpek sosyal medyada viral oldu!
Rusya'nın yeni silahı roketatar taşıyan robot köpek sosyal medyada viral oldu! Ukrayna ile 24 Şubat tarihinden beri savaş halinde olan Rusya'nın 'ARMY2022' silah fuarında tanıttığı robot köpek sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Rusya'nın ürettiği silah taşıma ve ateşleme özelliklerine sahip robot köpeğin Çin'de satılan 'ev robotlarına' benzediği öne sürülüyor.
17.08.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
Rusya'dan 'tahıl koridoru' mesajı: 'Görüşmeye hazırız'
Rusya'dan 'tahıl koridoru' mesajı: 'Görüşmeye hazırız' Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Türkiye ve Ukrayna ile tahıl konusunda görüşmeye hazırız." açıklamasında bulundu.
8.07.2022 Dünya
Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertesi gün hapı markaları neler? Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı 2022 güncel fiyatları!
Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertesi gün hapı markaları neler? Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı 2022 güncel fiyatları! Ertesi gün hapı fiyatı ilaç fiyatlarında gelen zamların ardından sosyal medyada gündem oldu. İlaç fiyatlarında yapılan değişikliğin ardından geçerli olan fiyatlar Avro değeri ile çarpılarak hesaplanıyor. İlaç fiyatlarına gelen zamlardan ertesi gün hapı da etkilendi. Peki, Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertes, Norlevo, Postpill One, Ella ertesi gün hapı 2022 fiyatları ne kadar oldu? Ertesi gün hapı markaları neler? Ertesi gün hapı 2022 fiyatları!
21.11.2022 Sağlık
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi... Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 32’inci gününe girerken, Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak Türkiye’de yapılacağı duyuruldu. Rusya’nın Ukrayna’nın Çernobil bölgesine gerçekleştirdiği saldırıların ardından 31 noktada yangın çıkarken, bölgedeki radyasyon seviyesinde artış gözlemlendiği ifade edildi. Öte yandan Ukrayna askeri istihbarat şefi Rusya'nın yeni hedefini açıkladı. İşte Ukrayna savaşından dakika dakika son gelişmeler...
27.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı Ukrayna'yı işgali sebebiyle sosyal medya devlerinin yaptırım kararı aldığı Rusya da şirketlere misilleme yapıyor. Rusya'da, sosyal medya sitesi Twitter ve Facebook'a erişim yasaklandı.
4.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar...
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar... Ukrayna - Rusya savaşının 7'nci gününden son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna müzakerelerinde Rus heyetine başkanlık eden Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinskiy, Ukrayna heyetinin Kiev'den yola çıktığını ve toplantı yerine yarın sabah varacağını belirtti. Kiev Belediye Başkanı "Rus birlikleri başkent Kiev'e daha yakın" açıklamasında bulunurken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise Putin'i "savaş suçlusu" olarak tanımlayarak BM'ye çağrıda bulundu. Harkiv bir kez daha füzelerin hedefi oldu. Ukrayna savaşın başından beri 2 bin sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. Rus annelere çağrı yapan Ukrayna, esir askerlerin annelerinin Kiev'e gelmeleri durumunda serbest bırakılacaklarını duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Zelenski'nin güvenlik garantileri isteğine ilişkin görüşmeye hazır olduklarını söyledi. Öte yandan Rusya Ukrayna işgali sırasında ne kadar kayıp verdiğini ilk kez açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Savaş çıkaracak hamle, art arda patlama sesleri geldi. Donbas'taki Pionersky köyü çevresindeki çatışmalarda iki taraf da birbirlerinin kayıpları olduğunu ileri sürdü. Gece yarısı Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te arka arkaya patlamalar yaşanırken, Rus paralı asker grubu Wagner'in Donbas'ta olduğu iddia edildi. 'Sahte bayrak operasyonu' uyarısında bulunan NATO, Rusya’nın Ukrayna sınırına son yılların en büyük askeri birliğini konuşlandırdığını duyurdu.
20.02.2022 Dünya
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ria ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ria haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.