Öztrak

Öztrak

Son dakika ÖZTRAK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖZTRAK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖZTRAK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öztrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öztrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 öztrak haberi bulunmuştur. Tüm öztrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Gaflet ve dalalet içindeler
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Gaflet ve dalalet içindeler Milli Savunma Bakanlığı (MSB), CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözlerine tepki gösterdi. Açıklamada, "Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve dalalet içindedirler" denildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma başlattı. Öte yandan Tanrıkulu'nun açıklamasını eleştiren CHP Parti Sözcüsü Öztrak, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez. Bu konu yetkili organlarımızda görüşülecektir" dedi.
9.09.2023 Gündem
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in hafta sonu yaptığı açıklamaya cevap vermedi. Kılıçdaroğlu, “Akşener’in sözlerinin yorumuna dayalı soruları yanıtlarsam Sayın Akşener’e saygısızlık, nezaketsizlik yapmış olurum” demekle yetindi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, Kılıçdaroğlu'nun CHP yönetimine bu konu hakkında bir açıklama yapılmaması konusunda talimat verdiğini canlı yayında aktardı.
28.08.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bunun üzerinden çok fazla tartışmaya gerek yok. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya değişim yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar" dedi.
10.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın Ankara'ya yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapın ve çekilin. 4 gün sonra da zaten genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" dedi. 
8.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30’da partisinin TBMM Grubu’nda konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun konuşması için iyi bir hazırlık yaptığı ve kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
20.06.2023 Gündem
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanırken parti sözcüsü yine Faik Öztrak oldu.
5.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da konuşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da konuşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarına ilişkin ilk konuşmasını Kısıklı'da yapacak. Öte yandan Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’de seçim kutlaması başladı.
28.05.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk kez açıklama yaptı. Akşener, Sinan Oğan'la ilgili soruya "Ben görüşme yapmadım. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu gösterdik ve arkasındayız. Seçim gününe kadar da elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kendisine, sayın Oğan ve bir başka arkadaşımız dahil olmak üzere, İnce de dahil, her türlü görüşme yetkisini, talepleri varsa o talepleri yerine getirme yetkisini, genel başkanlar olarak kendisine yetki olarak verdik" yanıtını verdi.
20.05.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Bu seçimde 'kırıldım', 'küstüm' yok
CHP'li Öztrak: Bu seçimde 'kırıldım', 'küstüm' yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Bu seçimde 'korktum' yok, 'kırıldım' yok, 'küstüm' yok. Biz önce seçimi alacağız. Varsa kırgınlıkları, küskünlükleri ve diğer her şeyi sonra konuşacağız" dedi.
20.05.2023 Gündem
CHP'den son dakika 'ikinci tur' açıklaması
CHP'den son dakika 'ikinci tur' açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız" dedi.
15.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
Bir fare 1 milyon TL’lik masraf çıkardı
Bir fare 1 milyon TL’lik masraf çıkardı Tekirdağ'da vitrinde duran simitlerin üzerinde farenin gezdiği görüntülerin ortaya çıkmasıyla mühürlenen işletme, baştan sona yenilendi. Farenin işletmeye maliyeti 1 milyon TL oldu.
16.01.2023 Ekonomi
Yiyeceklerin üzerinde fare gezen işletme mühürlendi
Yiyeceklerin üzerinde fare gezen işletme mühürlendi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde unlu mamullerin satıldığı iş yerinin vitrindeki yiyeceklerin üzerinde fare gezen işletmeye hijyen ve gerekli tedbirlere uymadığı gerekçesiyle 1295 lira para cezası uygulanıp, mühürlendi.
5.01.2023 Gündem
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Tanrıkulu ve Kaftancıoğlu'nun paylaşımları CHP'de "kimyasal silah" krizi çıkardı!
Tanrıkulu ve Kaftancıoğlu'nun paylaşımları CHP'de "kimyasal silah" krizi çıkardı! CHP'li Sezgin Tanrıkulu, TSK'nın operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasına ilişkin Meclis'e araştırma önergesi vereceğini açıkladı. Bu konuda dikkat çeken bir açıklama da Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. Peki CHP yönetimi, parti içinden gelen yorumlara ne dedi?
21.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi. 
20.09.2022 Siyaset
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması Sivas'ta esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile eski CHP tartışması yaşadı.
1.09.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki son durum, İsrail ile normalleşme süreci ve Rumların doğalgaz keşfine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Öztrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öztrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.