Okullar Kapanacak Mı

Okullar Kapanacak Mı

Son dakika okullar kapanacak mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okullar kapanacak mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okullar kapanacak mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okullar Kapanacak Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okullar kapanacak mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 okullar kapanacak mı haberi bulunmuştur. Tüm okullar kapanacak mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024?
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024? Covid-19'un yeni varyantı olan JN1’in Türkiye'de yayılmaya başlaması sonrası sosyal medya üzerinden okulların ikinci dönem açılmayabileceği iddiaları dolaştı. Söz konusu iddiaların ardından veliler ve öğrenciler “Okullar ikinci dönem açılmayabilir mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.01.2024 Eğitim
Okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul ve liseler ne zaman açılacak, yarıyıl tatilinden sonra okullar kapanacak mı, okul var mı? 71 ilde okulların açılacağı tarih!
Okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul ve liseler ne zaman açılacak, yarıyıl tatilinden sonra okullar kapanacak mı, okul var mı? 71 ilde okulların açılacağı tarih! Okullarda yarıyıl tatil Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından uzatılmıştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okulların açılış tarihine yönelik açıklamada bulundu. Peki, okullar ne zaman açılacak, İlkokul, ortaokul ve liseler pazartesi açılacak mı? 71 ilde okulların açılış tarihi ne? Pazartesi okul var mı?
18.02.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tüm öğrenciler için geçerli, bu dönem...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tüm öğrenciler için geçerli, bu dönem... MEB'den flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara verilmesi bakanlığın gündeminde mi? Öğrenciler 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim sürecinde yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Bakan Özer yaptığı açıklamalarda okulların kapatılmayacağına vurgu yapsa da sürekli gelen, 'Yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' Sorusuna son noktayı koydu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kovid-19 salgını nedeniyle 1,5 yıl aradan sonra yüz yüze eğitime kararlılıkla devam edildiğini belirterek, "İnşallah bu dönemi bir taraftan yüz yüze eğitime devam ederken bir taraftan da 1,5 yıl aranın getirmiş olduğu öğrenme kayıplarını, psikososyal sıkıntıları telafi ederek tamamlayacağız." dedi. Uzaktan eğitim sürecinde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için ise MEB tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, ekim ayından itibaren hazırladığı yardımcı kaynakları her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunmayı sürdürüyor. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik hazırlanan yardımcı kaynak paketinde “etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları” yer alıyor.
10.03.2022 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem....
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem.... Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Yüz yüz eğitim ile ilgili flaş açıklama bakan Özer'den geldi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim süreci salgının kısmen kontrol altına alınmasının ardından sona erdi. Okullarda 6 Eylül itibarı ile yüz yüze eğitim başladı. Ancak yaşanan salgın dolayısıyla öğrenci ve veliler, 'okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer her açıklamasında yüz yüze eğitim vurgusu yaparak okulların açık tutulması için alınan önlemlere değiniyor. Özer son açıklamasında, "En az bir doz aşı olmuş öğretmen oranı bugün itibarıyla yüzde 94'e ulaştı. En az iki doz aşı olmuş öğretmen oranımız yüzde 90, en az üç doz aşı olmuş öğretmen oranımız da yüzde 53. Yani bir de aşı olmayıp bağışıklık kazanan öğretmen oranını dikkate aldığımızda aslında eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı en az 2 doz aşısını tamamlamış bulunmakta. Onun için inşallah, kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz." diye konuştu.
1.03.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf  öğrencileri...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Flaş gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. MEB yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. 6 Ağustos'tan sonrası için geçerli. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık görevini devraldığı 6 Ağustos'ta yaptığı, önceliğinin okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirmek olduğuna yönelik açıklamasını hatırlatarak, o günden sonra yüz yüze eğitime geçiş için 180 günlük çalışma yürüttüklerini ifade etti. Öte yandan MEB tarafından uzaktan eğitim sürecinin telafisi için de önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda öğrenme kayıplarının tespiti için 7,8, 11 ve 12. sınıf düzeylerinden toplam 4 milyon 565 bin 916 öğrenciye kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması adına 59 anaokulu ve 6 bin 950 yeni ana sınıfı eğitime başladı. 5 yaş grubunda okullaşma oranı180 günde yüzde 78'den yüzde 90'a ulaştı. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" ile de 2 ayda 81 ilde 16 bin 361 yeni kütüphane inşa edildi. Kitap sayısı 28 milyondan 50 milyona ulaştı.
20.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, 7 Şubat itibarı ile başlayan ikinci dönem...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, 7 Şubat itibarı ile başlayan ikinci dönem... Millî Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili yeni gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. 7 Şubat itibarı ile başlayan ikinci dönemde yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okulların kapanması gündemde mi? MEB son noktayı koydu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada yüz yüze eğitimde kararlılık vurgusu yaparken koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan sınıflar ile ilgili de bilgi verdi. Ayrıca Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili detayları da paylaşan Özer, "60 yıllık özlem olan Öğretmenlik Meslek Kanunu 7354 Sayılı Kanun ile ilk defa yasalaştı ve yürürlüğe girmiş oldu. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı'mıza en içten şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun uygulanmasıyla ilgili yönetmeliği hazırladık ve tüm eğitim paydaşlarımızın görüşüne açtık. 15 Mart'a kadar tüm eğitim paydaşlarından, öğretmenlerden, STK'lerden gelen görüşlere göre Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliğine son şekli vereceğiz." diye konuştu.
15.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili  son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, bugün itibarı ile...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, bugün itibarı ile... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer'den İkinci dönem ile ilgili yeni açıklama geldi. Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreç hakkında kamuoyuna sıklıkla açıklamalarda bulunuyor. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte tatilin uzayacağı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Sömestr tatili bitti, öğrenciler ikinci döneme başladı. Ancak hala yüz yüze eğitime ara verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitime ara verileceği yönündeki iddialara son noktayı koydu. Özer, bugün itibariyle Türkiye genelindeki 850 bin dersliğin 434’ünde korona virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiğini belirterek, “İnşallah bu dönemi de yüz yüze eğitime kararlılıkla uyarak nihayetlendireceğiz” dedi.
10.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Bakan Özer’den açıklama!
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Bakan Özer’den açıklama! Okullar yarın açılıyor! Milyonların gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelecek açıklamadaydı. Vaka sayılarındaki artış endişelere neden olurken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında konuştu. Bakan Özer, "Okulları kapatmak çözüm değil” dedi. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? İşte Bakan Mahmut Özer’in son açıklamaları!
6.02.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu, yarın...
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu, yarın... Milyonlarca öğrenci için yarıyıl tatilinin son günü. Okullar yarın açılacak mı? Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalar yakından takip ediliyor. Hem öğrenciler hem de veliler yarıyıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Okullarda yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Aynı kararlılıkla yüz yüze eğitim devam edecek. Okullarda hızlı antijen kitini de devreye sokmak istiyoruz" dedi. Öğretmenlik meslek kanununa ilişkin de detay paylaşan Bakan Özer, “Dolayısıyla bu öğretmenlerin birbirini rekabet halinde görecekleri bir mekanizma değil. Öğretmenlerimiz kendilerini geliştirdikçe haklarını elde edecekleri bir uygulama” ifadelerini kullandı. Bakan Özer, özel okul öğretmenlerinin yeni kanundaki durumu hakkında bilgi vererek, LGS'de bir değişiklik olup olmayacağı ve öğretmen atamalarıyla ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.02.2022 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Tatil uzatılacak mı? Okulların yarıyıl tatili ne zaman bitiyor?
Okullar ne zaman açılacak? Tatil uzatılacak mı? Okulların yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmeni ilgilendiriyor! Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Vaka sayılarındaki artış pek çok kişi de endişeye neden olurken milyonlar yarı yıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıklamaları yakından takip edilirken, ilk açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den gelmişti. 15 bin öğretmenin atamasının yapıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da okullar ile ilgili de açıklama yaptı. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Tatil uzatılacak mı? Okulların yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? İşte detaylar…
1.02.2022 Eğitim
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta olacak? Kabine toplantısı sonucu ne zaman açıklanacak? Okullar kapanacak mı?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta olacak? Kabine toplantısı sonucu ne zaman açıklanacak? Okullar kapanacak mı? Kabine toplantısı ne zaman, kaçta toplanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısı merakla bekleniyor. Kabine Toplantısı'nın gündeminde Omicron varyantına bağlı artan vaka sayıları, yeni düzenlemeler, ekonomi ve dış ilişkilere ilişkin kararlar gündeme alınacak. Peki, Kabine toplantısı bugün mü?
31.01.2022 Gündem
Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, uzatıldı mı? Okullar kapanacak mı, sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek? Bakan Özer’den açıklama geldi!
Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, uzatıldı mı? Okullar kapanacak mı, sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek? Bakan Özer’den açıklama geldi! Sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek, okullar açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Türkiye Özel Okullar Derneği'nin 20'nci Geleneksel Eğitim Sempozyumu, Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesindeki bir otelde, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eğitim sektörü temsilcilerinin katılımıyla başladı. Bakan Özer burada en çok merak edilen “Yarıyıl tatili uzayacak mı, okullar kapanacak mı?” sorusuna da yanıt verdi. Peki, Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, okullar ne zaman açılacak?
27.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı?
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Özer yarıyıl tatili sürerken yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Okullar koronavirüs nedeniyle yeniden kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son noktayı koydu Bakan Özer yaptığı açıklamada, "İnşallah bu iki haftalık yarı yıl tatilinden sonra da aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz. En sık sorulan sorular, hep acaba tatil uzayacak mı? Ben de o soruyu soranlara şöyle cevap vermek istiyorum. Neden herhangi bir kapanma olacağı zaman ilk başlanacak yerler okullardır? Neden kafeler, restoranlar, AVM'ler değildir?" diye konuştu.
27.01.2022 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor, 15 tatil uzatıldı mı 2022?
Okullar kapanacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor, 15 tatil uzatıldı mı 2022? 15 tatil uzatıldı mı, okullar kapanacak mı? Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği sömestr tatili 21 Ocak Cuma günü başladı. İlkokul, ortaokul ve liselerde yarıyıl tatili keyfi çıkarılırken, ilk hafta geride kaldı. Öğrenciler ise artan vakalar ve yoğun kar yağışının hüküm sürmesi nedeniyle okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitim bitecek mi, sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yarıyıl tatiline ilişkin açıklama gelmişti. Peki, 15 tatil uzatıldı mı, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor?
26.01.2022 Eğitim
Okullar yarıyıl tatilinden sonra kapanacak mı, yüz yüze eğitim devam edecek mi? 2. dönem ne zaman başlıyor?
Okullar yarıyıl tatilinden sonra kapanacak mı, yüz yüze eğitim devam edecek mi? 2. dönem ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak, yüz yüze eğitim devam edecek mi? 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona ediyor, 21 Ocak Cuma günü karneler verilecek. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken, yarıyıl tatilinden sonra okulların açık olup olmadığını 2. dönemin sona erip ermediğini merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer merak edilenlere yanıt verdi. Koronavirüs sonrası 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayan 18 milyondan fazla öğrenci yarın 15 günlük tatile girecek. Peki, 2. dönem ne zaman başlıyor? Yarıyıl tatili uzayacak mı, yüz yüze eğitim bitecek mi?
20.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatiline 2 gün kala MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, ikinci dönem...
Yarıyıl tatiline 2 gün kala MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, ikinci dönem... Milli Eğitim Bakanlığı yarıyıl tatiline 2 gün kala duyurdu. MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Özer milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği sorunun yanıtını verdi. İkinci dönem eğitim uzaktan mı yapılacak? Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tek tek açıkladı. MEB'in yüz yüze eğitim kararı belli oldu. 1.5 yıl aradan sonra 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayan 18 milyondan fazla öğrenci hafta sonu itibarıyla15 günlük yarı yıl tatiline girecek. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ''Velilerimiz öğrencilerini, karneleri ne olursa olsun ödüllendirsinler. Çünkü bu 5 aylık süreç içerisinde yüze eğitime devam edebilmek hakikaten kolay bir süreç değil. Karnelerindeki notları ne olursa olsun bu süreçte tüm öğrenciler başarılı. Bunun için velilerimizden istirhamımız, çocuklar ile daha fazla vakit geçirmeleri ve çocukları başarılarından dolayı kutlamaları'' dedi. İkinci dönem ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Özer, " İkinci dönemde de birinci dönemdeki gibi yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu 2 haftayı biz de Bakanlık olarak tüm il ve ilçelerdeki okullarımızı elden geçirerek bakım ve küçük onarımlarla ilgili yapılması gereken neler varsa tüm okullarımızda tüm illerimizde, ilçelerimizde kaynaklarla destekleyerek bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız." diye konuştu.
20.01.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Resmen başladı! 81 ilde bir ilk, yarı yıl tatili ve...
MEB harekete geçti! Resmen başladı! 81 ilde bir ilk, yarı yıl tatili ve... MEB son dakika duyurdu. Türkiye'de ilk kez oluyor. Resmen harekete geçildi. Bakan Özer duyurdu. Madencilik sektöründeki nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması için adım atıldı. Türkiye'nin ilk madencilik lisesi açıldı. Balıkesir İvrindi Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bugün iki açılış birden yaptık. Bir madencilik işletmesi bölge saha açılışı yapılırken diğer taraftan bu alanlarda çalışacak olan teknik elemanları yetiştirecek mesleki ve teknik anadolu lisesinin açılışını birlikte yapıyoruz. İnşallah 2022 yılında Türkiye'de sadece 5 tane uluslararası mesleki ve teknik anadolu lisesi kuracağız. Bir tanesi de bugün açacağımız madencilik mesleki ve teknik analizi olacak" dedi. Öte yandan Yarı yıl tatiline iki haftadan daha kısa bir süre kala resmi açıklama geldi. Yüz yüze eğitim ile ilgili son açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitim sürecek mi? Bakan Özer daha önce yaptığı açıklamalarda olduğu gibi yüz yüze eğitim sürecinin devam edeceğinin altını çizdi. Öğretmen atamaları ile ilgili de konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 31 Ocak'ta ataması yapılacak olan 15 bin öğretmenin yüzde 50'sinin, yani 7 bin 500'ünün İstanbul'da görev alacağını söyledi.
14.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler... MEB ve YÖK'ten son dakika açıklaması! Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş gelişme! İlkokul, lise ve üniversiteleri kapsıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Okullar kapanacak mı? soruları cevabını buldu. Üniversiteliler finallerin çevrimiçi yapılmasını istiyor, ilk ve orta öğretimde ise erken ve uzun tatil beklentisi var. Finallerle ilgili konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Örgün eğitimde öncelik sınavların yüz yüze yapılması. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında sınavlar esas olarak yüz yüze yapılacak. Bununla birlikte, salgının bölgesel ve yerel seyrine göre mücbir durumların varlığında yahut program özelinde yükseköğretim kurumlarının ilgili kurulları tarafından uygun görülmesi koşuluyla çevrimiçi sınavlardan da yararlanılabilecek." ifadelerini kullandı. Erken ve uzun tatil ile ilgili ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu an için tatili bir hafta öne almak gibi bir planlamamız yok. Elimizdeki veriler yüz yüze eğitime ara vermeyi veya tatili bir hafta öne çekmeyi gerektirmiyor." dedi.
8.01.2022 Eğitim
MEB'den okullarla ilgili flaş karar! Resmen belli oldu, yüz yüze eğitim ve yarıyıl tatili...
MEB'den okullarla ilgili flaş karar! Resmen belli oldu, yüz yüze eğitim ve yarıyıl tatili... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı resmen duyurdu. Yüz yüze eğitim ve yarıyıl tatiliyle ilgili flaş gelişme. Resmen belli oldu. Okullar kapanacak mı? Uzaktan eğitim yeniden mi başlayacak? Milyonlarca öğrenci bu soruların yanıtını merak ediyordu. Açıklamalar peş peşe geldi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim ile ilgili kararı açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında yarıyıl tatilinin öne alınıp alınmayacağı ve yüz yüze eğitim konularında açıklama yaptı. Bakan Özer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Yüz yüze eğitme ara verip uzaktan eğitim en üst teknoloji ile devam etsek bile diğer bahsetmiş olduğum kayıpları telafi etmemiz mümkün değil. Sık sık illerimiz geziyorum. Her sınıfta öğrencilerimize soruyorum, ‘okulları kapatalım mı?’ herkes ‘hayır’ diyor. Omicrona karşı duyarsız olduğumuz anlamına gelmiyor bu. İki hafta sonra tatil devreye girecek. Ara tatili bir hafta öne almak gibi bir plan yok. Öte yandan Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs salgınında son durumu paylaşarak yüz yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koca, "Okullarımızda maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum ve ortam havalandırma kurallarına tam uyum gerekmektedir. Okullarımızda yüz yüze eğitim devam edecektir." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...
6.01.2022 Gündem
Yüz yüze eğitimle ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu
Yüz yüze eğitimle ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece görüşü programında eğitime dair güncel gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Özer'in açıklamaları ile herkesin merak ettiği 'yüze yüze eğitime ara verilecek mi?' sorusu da cevap buldu.
6.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar... Okullar kapanacak mı? Uzaktan eğitim yeniden mi başlayacak? Milyonlarca öğrenci bu soruların yanıtını merak ediyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili karar verildi. Açıklamalar art art arda geldi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim ile ilgili kararı açıkladı. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron varyantının etkisi ile vakaların artması sonrası, 'Okullar kapanacak mı?' sorusunun yanıtını verdi. Özer'in ardından Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs salgınında son durumu paylaşarak yüz yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Birçok üniversitede uzaktan eğitimin yeniden başlamasının ardından ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın gündeme gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz" diye konuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise okullarda yüz yüze eğitimin ne şekilde devam edeceğini açıkladı. Koca, "Okullarımızda maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum ve ortam havalandırma kurallarına tam uyum gerekmektedir. Okullarımızda Yüz Yüze Eğitim devam edecektir." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Eğitim
Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika karantina ve yüz yüze eğitim kararı! Resmen değişti, artık 7 gün....
Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika karantina ve yüz yüze eğitim kararı! Resmen değişti, artık 7 gün.... Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen değişti, Karantina ile ilgili yeni karar. Artık 7 gün olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Koca, pozitif vakalarda karantina süresinin 7 gün olarak belirlendiğini duyurdu.
5.01.2022 Gündem
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi, okullarda yüz yüze eğitim devam edecek mi? Türkiye’de 24 saatte 382 bin 888 COVID-19 testi yapıldı, 54 bin 724 kişinin testi pozitif çıktı, 137 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 26 bin 561 oldu. Vaka sayısının 54 bine çıkması gözleri okullara çevirdi. Söz konusu gelişmelere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Okullar kapanacak mı 2022?
5.01.2022 Eğitim
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Bilim Kurulu toplantısı var mı? Vaka sayıları artıyor mu?
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Bilim Kurulu toplantısı var mı? Vaka sayıları artıyor mu? Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor. Koronavirüs vaka sayıları, omicron varyantında son durum ve yerli aşı ile ilgili son durumun görüşüleceği Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bugün Bilim Kurulu toplantısı var mı? Vaka sayıları artıyor mu? Türkiye’de Omicron varyantında son durum ne? İşte detaylar…
5.01.2022 Gündem
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim... Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Milyonlarca öğrenci yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Birçok üniversite uzaktan eğitim kararı aldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan uzaktan eğitim açıklaması geldi. Omicron'un yaygın varyant olacağının açıklanmasının ardından yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar verildi. Milli Eğitim Bakanı Özer son yaptığı açıklamada okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini vurguladı.
5.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Okullar Kapanacak Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okullar kapanacak mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.