Yüz Yüze Eğitim

Yüz Yüze Eğitim

Son dakika yüz yüze eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz yüze eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz yüze eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Yüze Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz yüze eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.126 yüz yüze eğitim haberi bulunmuştur. Tüm yüz yüze eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024?
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024? Covid-19'un yeni varyantı olan JN1’in Türkiye'de yayılmaya başlaması sonrası sosyal medya üzerinden okulların ikinci dönem açılmayabileceği iddiaları dolaştı. Söz konusu iddiaların ardından veliler ve öğrenciler “Okullar ikinci dönem açılmayabilir mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.01.2024 Eğitim
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
(Komek.org.tr kayıt 2023 başvuru ekranı) Komek yaz kayıtları ne zaman, yaz kursları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Konya KOMEK kayıt 2023 başvurusu...
(Komek.org.tr kayıt 2023 başvuru ekranı) Komek yaz kayıtları ne zaman, yaz kursları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Konya KOMEK kayıt 2023 başvurusu... KOMEK yaz okulu kayıt 2023 sürecine dair araştırmalar hızlandı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başladı. Kayıtlarla birlikte KOMEK yaz okulu kayıt ekranı girişleri yoğunluk kazandı. Peki, KOMEK yaz okulu kayıtları nasıl yapılır, Genç Komek yaz okulu kayıt şartları nelerdir? İşte Komek.org.tr Konya kayıt 2023 başvuru ekranı ve diğer detaylar…
6.06.2023 Eğitim
YÖK'ten bahar dönemi açıklaması: Sınavlar 1 Haziran'dan sonra yapılacak
YÖK'ten bahar dönemi açıklaması: Sınavlar 1 Haziran'dan sonra yapılacak YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, üniversitelerde bahar dönemi sınavlarının 1 Haziran'dan sonra yapılmasına karar verildi.
18.05.2023 Eğitim
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
3 Nisan üniversiteler açılıyor mu, üniversiteler 3 Nisan'a kadar tatil mi, ne zaman açılıyor? Üniversiteler hibrit mi olacak 2023, yüz yüze mi?
3 Nisan üniversiteler açılıyor mu, üniversiteler 3 Nisan'a kadar tatil mi, ne zaman açılıyor? Üniversiteler hibrit mi olacak 2023, yüz yüze mi? 3 Nisan üniversiteler açılıyor mu, üniversiteler hibrit mi olacak 2023? YÖK Başkanı Özvar, üniversitelerin 3 Nisan'dan itibaren hibrit eğitime geçeceğini belirterek, 'İsteyenler okula gidebilecek, devam şartı aranmayacak' dedi.
31.03.2023 Eğitim
YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Üniversiteler 3 Nisan'da açılıyor
YÖK Başkanı Özvar açıkladı: Üniversiteler 3 Nisan'da açılıyor Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Erol Özvar, 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin açıklama yaptı. Özvar üniversitelerin 3 Nisan'da açılacağını ve isteyenlerin okula gidebileceğini, devam şartının aranmayacağını duyurdu.
30.03.2023 Eğitim
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor?
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler yüz yüze mi olacak? Üniversitelerin son durumuna ilişkin detaylar merak ediliyor. Mart ayının bitmesine saatler kala üniversite öğrencileri YÖK’ün açıklamalarını yakından takip ediliyor. Lisans ve önlisans öğrencisinin gözü Yükseköğretim Kurulu'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, Nisanda üniversiteler açılacak mı, üniversiteler ne zaman açılacak?
30.03.2023 Eğitim
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan 'hibrit eğitim' mesajı
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan 'hibrit eğitim' mesajı Ege Üniversitesi (EÜ) ev sahipliğinde yapılan 256’ncı Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'nda konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, depremlerden hemen sonra alınan uzaktan öğretim kararını nisan ayında gözden geçireceklerini belirtip, "Şartların elverişli hale gelmesi durumunda uzaktan eğitimin yanında yüz yüze eğitim imkanının da sunulduğu harmanlanmış (hibrit) öğretim seçeneğini değerlendireceğiz" dedi.
21.03.2023 Gündem
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversitelerde sınavlar nasıl olacak, online mı olacak?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversitelerde sınavlar nasıl olacak, online mı olacak? YÖK, 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini açıkladı.
31.03.2023 Eğitim
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu?
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından YÖK üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verildiğini açıklamıştı. Teorik ve uygulamalı bölümler için yeni kararlar alınırken üniversitelerdeki durumun nisan ayında yeniden değerlendirileceği aktarıldı. Söz konusu açıklamanın ardından “Üniversiteler ne zaman açılacak, nisansa üniversitelerde yüz yüze eğitim mi olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak, yüz yüze mi, online mı?
17.03.2023 Eğitim
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
YÖK yanıtladı! Bahar yarıyılı eğitim ve öğretimine ilişkin merak edilen 9 soru!
YÖK yanıtladı! Bahar yarıyılı eğitim ve öğretimine ilişkin merak edilen 9 soru! YÖK, bahar yarıyılı eğitim ve öğretime ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ili etkiledi. Depremlerin ardından üniversiteler de uzaktan eğitime geçse de şartların elverişli hale gelmesi durumunda uzaktan eğitimin yanı sıra yüz yüze eğitim imkanının sunulduğu hibrit öğretim seçeneğinin de değerlendirileceği aktarıldı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerde 2022-2023 bahar yarıyılı eğitim ve öğretimine ilişkin merak edilen sorulara yanıt verdi. İşte YÖK'ün bahar yarıyılı eğitim ve öğretimine ilişkin 9 soruya verdiği yanıtlar...
23.02.2023 Eğitim
Hangi bölümler yüz yüze eğitim olacak 2023? Hangi üniversiteler açılacak, hangi üniversiteler hibrit eğitim yapacak?
Hangi bölümler yüz yüze eğitim olacak 2023? Hangi üniversiteler açılacak, hangi üniversiteler hibrit eğitim yapacak? Yükseköğretim kurumlarındaki uygulamalı programlarda öğrencilerin bu eğitimlerini yüz yüze sürdüreceği bildirildi. YÖK tarafından yapılan açıklamanı ardından Hangi bölümler yüz yüze eğitim olacak? Hangi üniversiteler açılacak, hangi üniversiteler hibrit eğitim yapacak? Sorularının yanıtı sorgulanıyor.
18.02.2023 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı? YÖK'ten son dakika açıklaması: Üniversiteler online mı?
Üniversiteler açılacak mı? YÖK'ten son dakika açıklaması: Üniversiteler online mı? Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ilde hayatı büyük oranda etkiledi. Depremin ardından depremzedelerin KYK yurtlarına yerleştirilmesi kararı sonrası gözler üniversitelerin durumuna çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin bahar döneminde uzaktan (online) eğitime geçtiğini açılmıştı, bir açıklama da YÖK'ten geldi. Öğrencilerde üniversitelerin açılacağı beklentisi oluşurken YÖK Başkanı Erol Özvar, uzaktan eğitim sürecinden üniversite sınavlarına, kayıt dondurmadan deprem bölgesindeki öğrencilerin durumuna kadar merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.
17.02.2023 Eğitim
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni!
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni! Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlandı. Kanun yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından öğretmenler grev kararı aldı. Öğretmenler bugün derslere girmeyerek, odalarında ortak metin okuyacak. Peki, öğretmenlik meslek kanunu nedir? Öğretmenlik yasasında neler var?
2.11.2022 Memur
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur
MEB'den yeni eğitim planlaması: 5 yaşındaki çocuklar zorunlu eğitim kapsamına alınıyor
MEB'den yeni eğitim planlaması: 5 yaşındaki çocuklar zorunlu eğitim kapsamına alınıyor MEB'den son dakika gelişmesi! Zorunlu eğitim ile ilgili flaş karar. Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na ilişkin bilgiler veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5 yaşındaki çocukların zorunlu eğitim kapsamına alınacağını duyurdu.
27.10.2022 Eğitim
Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları verilecek mi?
Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları verilecek mi? Okullarda eğitim 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Anaokulları ile birinci sınıfların uyum eğitimleri geçen hafta tamamlanmıştı. Bu hafta tüm okullarda kademelerde eğitim başlıyor. Okulun ilk haftasında ortaokul ve liseye yeni başlayacak öğrencilerin uyum eğitimleri olacak. Diğer sınıflarda da ders başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere verilecek ders kitaplarının ne zaman dağıtılacağı da veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları ne zaman verilecek? İşte detaylar…
11.09.2022 Eğitim
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi!
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi! 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca öğrenci için ilk ders zili yarın çalıyor. Uzun bir yaz tatilinin ardından öğrenciler sıralara dönecek ve yeni öğretim yılına resmen başlayacak. Anaokulları ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri sona erdi. Şimdi de ortaokul ve lise uyum eğitimleri başlayacak. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? Lise okul saatleri belli oldu mu? Lise dersleri başlıyor mu? İşte MEB eğitim takvimi!
11.09.2022 Eğitim
İSMEK başvuruları için tarih belli oldu
İSMEK başvuruları için tarih belli oldu Mesleki eğitimler, el sanatları ve zanaat, güzel sanatlar ve kişisel gelişim olmak üzere 4 dalda, bin 300 eğitim veren İSMEK’te yeni dönem kayıtları başladı. 24 saatte yüz yüze 79 bin 999, uzaktan eğitimlere 37 bin 789 olmak üzere toplam 117 bin 788 kişi başvuruda bulundu. En çok başvuru yapılan eğitim programları ise belli oldu.
5.09.2022 Çalışma Hayatı
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde...
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yaz tatili ile ilgili karar MEB tarafından son dakika olarak duyurduldu. Bu yıl bir ilk gerçekleştirilecek. 81 il ve 922 ilçede uygulanacak. 17 Haziran'dan sonra başlıyor. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına MEB tarafından birçok proje hayata geçiriliyor. Okul öncesi eğitime erişimden, okullar arası imkan farklılıklarını azaltmaya kadar pek çok farklı proje uygulamaya konuldu. "Kütüphanesiz okul kalmasın projesi" ile de 2021 sonu itibarı ile tüm Türkiye'de kütüphanesiz il kalmadı. Bu yıl ilk kez yaz tatili boyunca kütüphaneler açık kalacak. Ayrıca ücretsiz yaz okulları ile öğrenciler yaz aylarında bilimden sanata, yabancı dilden matematiğe ilgili alanlarına uygun ücretsiz olarak eğitim alabilecekler.
14.06.2022 Eğitim
Üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi, 2023 eğitim yılında üniversitelerde online eğitim kalktı mı? YÖK yüz yüze eğitim kararı
Üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi, 2023 eğitim yılında üniversitelerde online eğitim kalktı mı? YÖK yüz yüze eğitim kararı 2022 2023 eğitim dönemi üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi, üniversitelerde online eğitim kalktı mı? Korona salgını sürecinde online eğitime geçiş yapan öğrenciler üniversitelerin yüz yüze eğitime ne zaman geçeceğini araştırmaya başladı. Korona için alınan önlem kararları tek tek kaldırılınca çoğu üniversiteler yüz yüze eğitime geçse de bazı bölümlerde online eğitim devam etti. Öğrenciler şimdi 2022- 2023 eğitim öğretim döneminde online eğitimin devam edip etmeyeceğini araştırıyor. YÖK merak edilen soruya yanıt verdi.
10.06.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! Değişiklik yapıldı, artık zorunlu olacak...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! Değişiklik yapıldı, artık zorunlu olacak... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararı! Harekete geçildi ve yönetmelikte değişiklik yapıldı. Artık zorunlu olacak. Kararın öncesinde okul aile birlikleri okul müdüründen izin almadan etkinlik düzenleyebiliyordu. Resmi Gazete'de yürürlüğe giren karara göre artık okul aile birlikleri, yapılacak tüm sosyal etkinliklerde okul müdürlerinden izin alacak ve incelemeler sonucu müdürün onayı ile etkinlik gerçekleşecek. Hazırlanan seminer, müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, defile, sergi, kermes ve benzeri faaliyetler sosyal etkinlikler kurulu tarafından incelenecek. Okul müdürü, birliğin yaptığı her türlü etkinlik ile iş ve işlemlerin ilgili mevzuata uygunluğunu denetleyecek. İşte Resmi Gazete kararı ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in konuya ilişkin yaptığı açıklama...
10.06.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Değişiyor
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Değişiyor Milyonlarca öğrenci için flaş karar! Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yeni akademik yılda sağlık koşullarında herhangi bir değişme olmazsa üniversitelerde tamamen yüz yüze eğitime geçileceğini ifade ederek, "YÖK olarak, değerli rektörlerimizle birlikte yeni akademik yılda artık, yüz yüze eğitime geçmenin vaktinin geldiğini duyurmak isterim" dedi.
10.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz yüze eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.