Öğretmen Atamaları Ne Zaman

Öğretmen Atamaları Ne Zaman

Son dakika öğretmen atamaları ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen atamaları ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen atamaları ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Atamaları Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen atamaları ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 öğretmen atamaları ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen atamaları ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024?
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024? Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplantı. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınırken on binlerce öğretmen adayı da gözünü Beştepe'ye çevirdi. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı?
12.02.2024 Gündem
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı!
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı! Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Tercihlerini tamamlayan öğretmenler atama sonuçlarının açıklanacağı günü merakla bekliyordu. Engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı tarih geldi. Adaylar MEB tarafından yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Engelli öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte EKPSS engelli öğretmen atamaları…
25.04.2023 Memur
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, öğretmen atamaları tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2023 Çalışma Hayatı
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? Engelli öğretmen atamaları ne zaman olacak?
3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? Engelli öğretmen atamaları ne zaman olacak? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da engelli öğretmen ataması yapılacağı bilgisini verdi. Peki, 3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır?
31.03.2023 Memur
2023 öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Özer o iddiaları yalanladı!
2023 öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Özer o iddiaları yalanladı! 2023 öğretmen ataması olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Özer'in "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok" ifadesini kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı.
24.12.2022 Memur
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi!
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi! 20 bin öğretmen atama başvuruları ve mülakatları tamamlandı. Öğretmenlerin sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından itiraz süreci de 22 Ağustos’ta sona erdi. 20 bin öğretmen alımı ile ilgili süreç devam ederlen Kabine toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1 Eylül'de atamalarını yapacağımız 20 bin öğretmenin 7 bin 500'den fazlasını okul öncesi öğretmenliğe tahsis ettik.” Açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili açıklamasının ardından gözler MEB tarafından yayınlanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih tarihlerine çevrildi. Adaylar MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzunun yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmen tercih kılavuzu açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman? MEB atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi!
23.08.2022 Eğitim
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması!
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması! 20 bin öğretmen ataması ile ilgili başvurular bugün sona eriyor. Başvurusu uygun bulunan adayların sözlü sınavları 1 Ağustos’ta başlayacak. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili katıldığı televizyon programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başvuruları devam eden öğretmen atamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi ve Bakan Özer’in açıklamaları…
26.07.2022 Eğitim
Öğretmenlerin 2022 yılı iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Öğretmenlerin 2022 yılı iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Kadrolu öğretmenlerin 2022 yılı yer değiştirme takvimi açıklandı. Peki, Öğretmenlerin yer değiştirme başvuruları ne zaman? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte 2022 öğretmenlerin 2022 yılı yer değiştirme takvimi!
8.07.2022 Eğitim
MEB duyurdu! Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu! Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman?
MEB duyurdu! Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu! Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman? MEB duyurdu. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili süreç belli oldu. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı. Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu. Bakan Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi…
29.06.2022 Eğitim
2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? Bakan Özer öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi!
2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? Bakan Özer öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi! 2022 öğretmen atamaları ile ilgili yeni açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu! Katıldığı televizyon programında konuşan Bakan Özer, öğretmen ataması ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Özer, öğretmen atama tarihi ile ilgili 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk haftasını işaret etti ve il bazında kontejanlar hakkında da bilgi verdi. Peki, Öğretmen ataması var mı? 2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? İşte Bakan Özer’in öğretmen atamaları ile ilgili açıklaması!
25.06.2022 Eğitim
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Özer açıkladı!
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Özer açıkladı! Öğretmen atamaları ile ilgili müjde! Eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. Öğretmen atamalarının devam edeceğini belirten Bakan Özer, atama ağırlığının da İstanbul olacağını açıkladı. Peki, Öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? İşte Bakan Özer’şin açıklamaları!
7.06.2022 Eğitim
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, bu yıl öğretmen ataması olacak mı? Okul öncesi öğretmenlik atama sayısı ne olacak, yeni atama kontenjanları en çok ilde?
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, bu yıl öğretmen ataması olacak mı? Okul öncesi öğretmenlik atama sayısı ne olacak, yeni atama kontenjanları en çok ilde? Öğretmen atamaları 2022 hakkında aramalar arttı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’le öğretmen atamalarını ve yaz okulu konusunu konuştu. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman olacak, bu yıl öğretmen ataması olacak mı? Okul öncesi öğretmenlik atama sayısı ne yapılacak, yeni atama kontenjanları en çok ilde?
23.05.2022 Memur
Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 2022 öğretmen atama takvimi yayımlandı mı?
Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 2022 öğretmen atama takvimi yayımlandı mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada öğretmen ataması yapılacağını duyurmuştu. Atama müjdesi sonrası öğretmenler atama takvimi ile ilgili aramalarını artırdı. Peki, Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, öğretmen atama takvimi yayımlandı mı?
7.05.2022 Memur
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2022? Öğretmen atamalarında kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu, 2022 tercih kılavuzu yayımlandı mı?
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2022? Öğretmen atamalarında kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu, 2022 tercih kılavuzu yayımlandı mı? Öğretmen atamaları ne zaman 2022? Öğretmen atamaları 2022 kontenjan ve branş dağılımı ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Öğretmen atama tarihi merakla beklenirken, Bakan Özer'den açıklama geldi. Katıldığı canlı yayında Bakan, 2021 KPSS atamalarının yapılacağını belirtirken "Açtığımız okulların hepsine öğretmenlerimiz atanacak. " ifadelerini kullandı. İşte öğretmen atamaları 2022 hakkında merak edilenler…
30.03.2022 Memur
Bakan müjdeyi verdi! Öğretmen ataması yapılacak! İşte Bakan Özer’in açıklaması!
Bakan müjdeyi verdi! Öğretmen ataması yapılacak! İşte Bakan Özer’in açıklaması! Öğretmen ataması müjdesi! Bakan açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den öğretmen ataması açıklaması geldi. Bakan Özer, öğretmen atamalarına dair çalışmaların yapıldığınının müjdesini verdi. Özer, "Ağırlık okul öncesi eğitime verilecek ama diğer alanlarda da mutlaka öğretmen alımı gerçekleşecek, umut ediyoruz ki kısa süre içerisinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte Bakan Özer’in öğretmen atamaları açıklaması!
16.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 7 Mart'ta başlıyor, şart getirildi...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 7 Mart'ta başlıyor, şart getirildi... MEB yeni kararı resmen duyurdu! 7 Mart Pazartesi günü başlıyor. Yeni şart getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak açıkladı. MEB milyonları çok yakından ilgilendiren kararı ve detaylarını paylaştı. Ortaokul, lise ve yükseköğretim öğrencilerini kapsıyor. Yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 yıldan beri okullarda sosyal etkinliklerin yapılmasına ara verilmişti. 6 Eylül itibarı ile başlayan ve kesintisiz devam eden yüz yüze eğitim süreci ile birlikte sosyal etkinliklere de izin verildi. MEB'in yapacağı ilk sosyal etkinlik de belli oldu. MEB Uluslararası Robot Yarışması düzenlenecek ve bu yıl bir ilk gerçekleşecek. Protokol imzalandı. Bu yıl ilk defa ön eleme şartı getirildi. Başvurular 7 Mart tarihinde başlıyor. Son başvuru tarihleri de belli oldu. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni dönemde duyurulan ilk büyük sosyal etkinlik olduğunu belirterek değerlendirmelerde bulundu ve "Burada öğrencilerimiz 3 aylık bir sürede teknolojik olarak geliştirecekleri robotları sergileyecek. Bu yıl büyük bir katılım bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Aynı zamanda belirlenecek bir grubun ise TEKNOFEST'e katılmaya hak kazanacağını bildirdi. Öte yandan Anadolu Medyası ortak kanalına konuk olan Bakan Özer, eğitim gündemine dair de önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmenlik Meslek Kanunu, mesleki eğitim merkezleri, 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi, KPSS'ye girmiş öğretmenlerin atama süreci ve yardımcı kitaplarla ilgili sorulara yanıt verdi. Bakan Özer, atamalarla ilgili fazla bekletmeden güzel haberlerin paylaşılacağını ve atama olacağını duyurdu. MEB'in son dakika açıklamaları...
5.03.2022 Eğitim
Öğretmen atamalarıyla ilgili flaş gelişme! 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı, ek atama...
Öğretmen atamalarıyla ilgili flaş gelişme! 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı, ek atama... Öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Binlerce öğretmeni ilgilendiriyor. Resmen açıkladı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından, daha önce ataması yapılıp, göreve başlayacak olan öğretmenlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve bu sayının yeterli olmadığını ifade etti.
30.01.2022 Memur
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 15 bin öğretmen ataması için beklenen gün geldi. Öğretmen atamaları, 31 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak. Bakan Özer’in daha önce yaptığı duyurulara göre, eksik kadro ile branşlar değerlendirildi ve atanacak 15 bin öğretmenin 7 bin 500’ünün atamasının İstanbul’a yapılmasına karar verildi. Atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
30.01.2022 Eğitim
Engelli öğretmen ataması 2021 kontenjanları ve branş dağılımı! Engelli öğretmen başvuru ekranı 2021: 2. aşama tercihler nasıl yapılır?
Engelli öğretmen ataması 2021 kontenjanları ve branş dağılımı! Engelli öğretmen başvuru ekranı 2021: 2. aşama tercihler nasıl yapılır? Engelli öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı hakkındaki aramalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı 750 engelli öğretmen atamasına ilişkin süreci geçtiğimiz aylarda başlattı, başvuru yapan adaylar merak içinde branş kontenjanlarının belli olmasını bekliyordu. Peki, engelli öğretmen atası kontenjanları açıklandı mı, branş dağılımı belli oldu mu? İşte Engelli öğretmen başvuru ekranı 2021 ve diğer detayları…
22.11.2021 Memur
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve...
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve... 15 bin öğretmen ataması ile ilgili son dakika açıklaması! Öğretmenlerin ne kadar maaş alacağı belli oldu. Tek tek açıklandı. Maaşlar 4 bin 968 liradan başlıyor. Rakamlar değişiklik gösteriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Özer atamalarda KPSS şartı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Geri sayım başladı. Başvurular 27 Eylül'de başlıyor, 8 Ekim'e kadar yapılabilecek. İşte öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeler...
14.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Öğretmen atamalarında flaş gelişme, işte tarihler...
MEB resmen duyurdu! Öğretmen atamalarında flaş gelişme, işte tarihler... Öğretmen atamalarından son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB),15 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin 27 Eylül- 8 Ekim'de alınacağını, atama sonuçlarının da 31 Ocak'ta açıklanacağını duyurdu.
9.09.2021 Gündem
Öğretmen atamaları ne zaman olacak? Branş dağılımı, kontenjan sayısı ve atama takvimi açıklandı mı?
Öğretmen atamaları ne zaman olacak? Branş dağılımı, kontenjan sayısı ve atama takvimi açıklandı mı? 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için nefesler tutuldu. MEB, geçtiğimiz hafta 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını duyurunca, gözler atama takvimine çevrildi. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için takvim bekleniyor. Öğretmen adayları, atamalar ne zaman yapılacak, tercih sayfası açıldı mı? Öğretmen atamalarında branş ve kontenjan tablosu paylaşıldı mı?
5.03.2021 Çalışma Hayatı
Öğretmen alımı 2021 ne zaman? 2021 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı, kontenjanlar merak ediliyor!
Öğretmen alımı 2021 ne zaman? 2021 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı, kontenjanlar merak ediliyor! Öğretmen adaylarına güzel haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Erdoğan, Ankara'da eğitim kurumlarının açılış töreninde '20 bin öğretmen ataması yapacağız' duyurusu yaptı. Müjdeli haberin ardından 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı, kontenjanlar ve MEB tarafından yayınlanacak atama kılavuzuna yönelik bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, Öğretmen alımı 2021 ne zaman? Öğretmen ataması 2021 ne zaman, 2021 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
24.02.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Atamaları Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen atamaları ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.