Öğretmen Atamaları

Öğretmen Atamaları

Son dakika öğretmen atamaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen atamaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen atamaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Atamaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen atamaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 507 öğretmen atamaları haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen atamaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2024 öğretmen atamaları branş ve kadro dağılımı beklenirken, öğretmen atama takvimi için bekleyiş sürüyor. Bakan Yusuf Tekin, olabilecek en yüksek oranda öğretmen atamasının müjde geçtiğimiz haftalarda vermişti. Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi gibi farklı branşlarda atama bekleyen öğretmenler, yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor. Pek, öğretmen ataması 2024 ne zaman?
7.03.2024 Gündem
Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı 2024? Öğretmen atamalarında mülakat kaldırıldı mı?
Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı 2024? Öğretmen atamalarında mülakat kaldırıldı mı? Öğretmen atamaları için takvim beklenirken, öğretmen olma hayali kuran vatandaşlar atamalarda mülakatın olup olmayacağını da sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin mülakat puanının yüzdesel etkisi ve şekline yönelik geçtiğimiz günlerden açıklamalarda bulunmuştu. Peki, öğretmen atamalarında mülakat olacak mı, Mülakat kalktı mı?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024?
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024? Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplantı. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınırken on binlerce öğretmen adayı da gözünü Beştepe'ye çevirdi. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı?
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de toplandı. Gündemde, enflasyonla mücadele, Mısır'a 12 yıl sonra yapılacak ziyaret, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı'nın Irak temasları ile ABD'den F-16 tedarik süreci olacak. Atama bekleyen öğretmenlerin durumunun da kabine toplantısında ele alınması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi, cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, Kabine Toplantısı ne zaman bitecek?
12.02.2024 Gündem
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024 Öğretmen atama takvimi, adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanı'nı Yusuf Tekin, 2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacaklarını açıklamıştı. Eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor. Peki, Atama takvimi ne zaman açıklanır 2024, öğretmen atama takvimi yayınlandı mı? Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrencilerin sınıfı geçemeyeceğini söyledi. Tekin, öğretmen atamaları konusunda da Bütçe kanunu geçmeden rakamlar belli olursa atama sürecini başlatacaklarını açıkladı.
23.09.2023 Eğitim
Öğretmen atamaları için 30 ilde mülakat merkezi kurulacak
Öğretmen atamaları için 30 ilde mülakat merkezi kurulacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlik mülakatlarına ilişkin, atamalarda KPSS puanı ve mülakatın yarı yarıya etkili olacağını söyledi. Bakan Tekin, 30 büyükşehirde mülakat merkezi kurulacağını da belirtti.
16.09.2023 Eğitim
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Engelli öğretmenler istediği yere atanabilir mi?
3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Engelli öğretmenler istediği yere atanabilir mi? 3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan "25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500'e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu. Şimdi gözler engelli öğretmen alımı sonuçlarına çevrildi.
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı!
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı! Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Tercihlerini tamamlayan öğretmenler atama sonuçlarının açıklanacağı günü merakla bekliyordu. Engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı tarih geldi. Adaylar MEB tarafından yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Engelli öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte EKPSS engelli öğretmen atamaları…
25.04.2023 Memur
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, öğretmen atamaları tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2023 Çalışma Hayatı
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? Engelli öğretmen atamaları ne zaman olacak?
3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? Engelli öğretmen atamaları ne zaman olacak? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da engelli öğretmen ataması yapılacağı bilgisini verdi. Peki, 3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır?
31.03.2023 Memur
Öğretmen atama puanları ve kontenjanları 2023! Hangi branşta kaç öğretmen atanacak? İşte öğretmenler için 2023 atama taban puanları!
Öğretmen atama puanları ve kontenjanları 2023! Hangi branşta kaç öğretmen atanacak? İşte öğretmenler için 2023 atama taban puanları! Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 45 bin yeni öğretmen atama müjdesinin ardından atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını bugün itibarıyla ilan ettiklerini duyurdu. Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi. İşte Öğretmen atama taban puanları 2023…
24.03.2023 Eğitim
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 45 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi belli oldu. MEB bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan etti. Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: “45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı.” İfadelerini kullandı. Peki, 45 bin öğretmen ataması ön başvuru başladı mı, sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB 45 bin öğretmen atama takvimi…
24.03.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu
Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı öğretmen atamalarına ilişkin, "2023 öğretmen atamasında rehber öğretmenlerimizi her okulda en az bir tane rehber öğretmen olacak şekilde öncelik vermeyi planlıyoruz" dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlığa bağlı okullarda çocuk ve gençlerde akran zorbalığını önlemeye yönelik farkındalık kazandırmak amacıyla düzenlenen "Akran Zorbalığını Önlemede Bütüncül Okul Yaklaşımı" konulu çalıştaya katıldı.
23.01.2023 Eğitim
2023 öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Özer o iddiaları yalanladı!
2023 öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Özer o iddiaları yalanladı! 2023 öğretmen ataması olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Özer'in "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok" ifadesini kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı.
24.12.2022 Memur
ÖSYM 2022 KPSS-Ortaöğretim branş bazında sıralamaları açıkladı! KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır?
ÖSYM 2022 KPSS-Ortaöğretim branş bazında sıralamaları açıkladı! KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır? ÖSYM, 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2022-KPSS Ortaöğretim) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarını açıkladı. Adaylar, ÖSYM’nin internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebilecekler. Peki, KPSS branş bazında sıralama nasıl bakılır? İşte ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) giriş ekranı!
28.11.2022 Eğitim
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç açıklama tarihleri!
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç açıklama tarihleri! 2022 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihler adaylar tarafından merak ediliyor. Memur olmak ve kamu kurum ve kuruluşları ile öğretmenlik atamalarında kullanılacak KPSS sınavlarının sonuçlarının açıklanacağı tarihler araştırılıyor. Peki, 2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuç açıklama tarihleri!
20.09.2022 Eğitim
MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Baka Özer tarih verip duyurdu
MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Baka Özer tarih verip duyurdu MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu, 12 Eylül tarihinde başlıyor. Bakan Özer, “Yaklaşık 136 milyon 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin bir dönem boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm yardımcı kaynaklar okullara gönderildi” dedi. Atamalar ile ilgili de açıklama yapan Bakan Özer, “Mutlaka yeni öğretmen istihdamı olacaktır. Ataması yapılan öğretmenlerimiz 12 Eylül'de görev başı yapacak" ifadelerini kullandı.
5.09.2022 Eğitim
20 bin öğretmen atama taban puanları 2022! Sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları belli oldu mu?
20 bin öğretmen atama taban puanları 2022! Sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları belli oldu mu? 20 bin öğretmen atama taban puanları merak ediliyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları için araştırmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamıştı, başvurular sona erdi. 1 Eylül itibariyle 20 bin öğretmen ataması kura sonuçları gerçekleştirildi. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için kuraların çekilmesine devam ederken, 2022 yılı 20 bin öğretmen ataması tavan ve taban puanları sorgulanıyor. 20 bin öğretmen atama taban puanları…
2.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Atamaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen atamaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.