Numan Kurtulmuş

Numan Kurtulmuş

Son dakika Numan Kurtulmuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Numan Kurtulmuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Numan Kurtulmuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Numan Kurtulmuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan numan kurtulmuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.111 numan kurtulmuş haberi bulunmuştur. Tüm numan kurtulmuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisiİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yaptığı konuşmaya ve ayakta alkışlanmasına, yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi.
24.07.2024Gündem
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye Kıbrıs’tan vazgeçmez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye Kıbrıs’tan vazgeçmezTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi'nde "Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. Yılında Uluslararası Kıbrıs Sempozyumu"nda konuştu. Numan Kurtulmuş, 'Barış Harekatı özgürlük mücadelesidir. Türkiye olarak her zaman Kıbrıs halkının yanında olacağız.' ifadelerini kullandı.
23.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve KKTC Başbakanı Üstel ile görüştüTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Lefkoşa'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile görüşme gerçekleştirdi.
20.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Tezkere Meclis'ten geçti! Uluslararası topluma KKTC çağrısı
Tezkere Meclis'ten geçti! Uluslararası topluma KKTC çağrısıTBMM Genel Kurulunda kabul edilen Meclis Başkanlığı tezkeresi ile Kıbrıs Türk Devleti’nin, uluslararası toplumun bağımsız ve eşit egemen bir üyesi olarak hak ettiği yeri almasının daha fazla tehir edilemeyeceği,  Ada’da iki devletli çözüm siyasetinin, Akdeniz bölgesinde istikrar ve kalıcı barışı sağlamanın yegane yolu olduğu vurgulandı.
18.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Kimsenin Türkiye'ye demokrasi dersi vermesine müsaade etmeyiz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Kimsenin Türkiye'ye demokrasi dersi vermesine müsaade etmeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Dünyada bedeli en ağır ödenmiş demokrasi Türkiye demokrasisidir. Onun için kimsenin Türkiye'ye parmak sallayarak demokrasi dersi vermesine müsaade etmeyiz" dedi.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştırCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "15 Temmuz gecesi, milletimiz sadece bir darbe girişimini değil, aynı zamanda demokrasimize ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır." açıklamasında bulundu.
15.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmaz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmazTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Siyasi görüşü ne olursa olsun, fikriyatı, hayat tarzı ne olursa olsun birlik ve beraberliğin her şeyi önünde olduğunu bu millet, 15 Temmuz gecesi büyük bir bedel ödeyerek ortaya koymuştur. O gece ortaya koyduğumuz en önemli kazanımlardan birisi de demokrasiye sahip çıkabilme ruhudur” dedi.
15.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajıTBMM Başkanı Kurtulmuş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, milletimizin demokrasiye ve ulusal egemenliğe sahip çıkışını bir kez daha saygıyla yâd ediyoruz" ifadelerini kullandı.
15.07.2024Gündem
Numan Kurtulmuş, Washington Post'a konuştu: Ukraynalılarla Filistinlileri eşit saymamak iki yüzlülüktür
Numan Kurtulmuş, Washington Post'a konuştu: Ukraynalılarla Filistinlileri eşit saymamak iki yüzlülüktürTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ile İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarındaki insanlık dışı saldırıları karşısında takınılan tavır arasındaki farkın bir çifte standart ve ayrımcılık olduğunu belirtti.
12.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Srebrenitsa mesajı: İnsanlık tarihinin kara lekelerinden biri
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Srebrenitsa mesajı: İnsanlık tarihinin kara lekelerinden biriTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Srebrenitsa Soykırımını Anma Günü'ne ilişkin, "Avrupa'nın orta yerinde yaşanan bu trajedi, tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşmiş insanlık tarihinin kara lekelerinden birisidir." ifadesini kullandı.
11.07.2024Gündem
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladı
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı. Erdoğan'ın NATO zirvesindeki yoğun diplomasi trafiği de başlamış oldu.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de temaslara başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de temaslara başladıCumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’deki Andrews Ortak Hava Üssü'ne ulaştı. Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı.
9.07.2024Gündem
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Dünyanın en güçlü savunma örgütünün üyeleri olarak bizler, en acil küresel sorunlardan biri olan Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz. İsrail'in katliamları durdurulmalı ve daha fazla kan dökülmesi engellenmelidir.” dedi.
9.07.2024Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
9.07.2024Gündem
Numan Kurtulmuş, ABD'de iş insanlarıyla bir araya geldi
Numan Kurtulmuş, ABD'de iş insanlarıyla bir araya geldiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Yoğun bir ticari ilişkimizin olduğu, 38 milyar dolar civarında ikili ticaret hacmine sahip olduğumuz ABD ile olan ilişkilerimizin özellikle siz iş insanları üzerinden daha fazla kuvvetlendirmek durumundayız.” dedi.
9.07.2024Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişme
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişmeTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “F-16 meselesi olumlu bir gelişmedir. Türkiye'nin savunma sanayide ihtiyaçlarının karşılanması olumlu bir gelişmedir. Ama şunu da çok açık söyleyeyim. Eğer dostlarımız Türkiye'nin savunma ihtiyaçlarını göz ardı ederlerse artık Türkiye savunma ihtiyaçlarını kendi başına üretecektir.” dedi. Kurtulmuş, "PKK'nın kolu olan Suriye'deki uzantısı PYD-YPG'nin, terör örgütlerinin varlığı, Türkiye için yaşamsal bir tehdittir. Ne yazık ki ABD, stratejik ortaklığımıza rağmen, birçok alanda çok yakın işbirliğimize rağmen PYD'ye hem lojistik hem istihbari hem de siyasi destek vermeyi sürdürmektedir. İlişkilerimizi zehirleyen en önemli farklılığın bu olduğunu ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz. Türkiye olarak karşımıza çıkan birtakım tehditlerden yılarak ve birtakım gelişmelerden çekilip geri adım atarak değil, önümüzdeki fırsatları değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi.
8.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD'de 'Türk Toplumuyla Buluşma' programında konuştu. TBMM Başkanı Kurtulmuş, çok kutuplu denen yeni döneme dikkat çekti ve "Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz. " dedi.
7.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Numan Kurtulmuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki numan kurtulmuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.