Nişanlı

Nişanlı

Son dakika nişanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nişanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nişanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nişanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nişanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 884 nişanlı haberi bulunmuştur. Tüm nişanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı Bursa'da eski nişanlısıyla yolda karşılaşan kadın, telefonunda kurulu KADES uygulamasını kullanarak yardım istedi. Uzaklaştırması olduğu halde rahatsız eden eski nişanlı, polisin geleceğini anlayınca bölgeden kaçarak uzaklaştı. Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen yunus timleri, eski nişanlıyı kısa sürede yakaladı.
7.03.2024 Gündem
Başka erkeğe mesaj atarken eşi yakaladı! Mahkemede neye uğradığını şaşırdı
Başka erkeğe mesaj atarken eşi yakaladı! Mahkemede neye uğradığını şaşırdı Bir boşanma davasının temyiz müracatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşini aldatan koca ile başka erkeğe mesaj atan kadını eşit kusurlu saydı. Yüksek Mahkeme, Bölge Adliye Mahkemesi'nin kadın yararına verdiği nafaka kararının da yasaya aykırı olduğuna hükmetti.
14.10.2023 Yaşam
1 ay sonra evleneceklerdi! Nişanlı genç çiften kahreden haber
1 ay sonra evleneceklerdi! Nişanlı genç çiften kahreden haber Bursa'da TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü Yasin Altınkaynak (27) ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu (22) hayatını kaybetti. Arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceden dönen nişanlı çiftin 1 ay sonra düğün yapmayı planladıkları, Zonguldak'ta yaşayan Betül Şalvarcıoğlu'nun düğün alışverişi için kente geldiği öğrenildi.
26.09.2023 Yaşam
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı Gaziosmanpaşa'da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçırıldığı iddia edilen İ.J ve onu kaçırdıkları ileri sürülen 3 kişinin Iğdır'da olduklarını tespit etti. Iğdır'da gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinde kaçırılma olmadığını İ.M.'nin nişanlısı olan İ.J.'ye 'sürpriz' yaptığını söyledikleri öğrenildi.
10.09.2023 Gündem
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı ABD’li Ivan Cantu'nun hikayesi, başta ülkesi olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kendi kuzenini öldüren Cantu’nun işlediği bu cinayet ve hukuki dönemeçlerle dolu etkileyici hikaye, popüler bir suç podcastinin konusu oldu. Yakın zamanda Cantu'nun kaderini tamamen mühürleyebilecek önemli bir gelişme yaşandı.
24.08.2023 Dünya
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri Kırgız Edebiyatının en önemli isimlerinden birisi de Cengiz Aytmatov olmaktadır. Pek çok edebi esere sahip olan Cengiz Aytmatov dünya edebiyatının da yakında tanıdığı isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eserlerini Kırgızca ve Rusça olarak kaleme alan Cengiz Aytmatov eserlerinde genellikle aşk, dostluk ve savaş dönemindeki kahramanları ele almıştır. Eserleri ile tüm dünyada adını duyuran önemli isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan yazarlardan birisidir. 
17.08.2023 Eğitim
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı!
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı! Safiye Soyman, yaklaşık 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Çalıştığı tatlıcıdaki platonik aşkını öldürüp intihar etti
Çalıştığı tatlıcıdaki platonik aşkını öldürüp intihar etti Adana’da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, aynı iş yerinde çalıştığı platonik aşık olduğu Sultan Erdoğan’ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.
28.06.2023 Gündem
Eşini öldürüp Yunanistan’a kaçmıştı! Yakalandı, karar verildi
Eşini öldürüp Yunanistan’a kaçmıştı! Yakalandı, karar verildi Büyükçekmece’de eşi Derya Aslan’ı öldürüp firar eden ve ardından Yunanistan’da yakalanan Sami Aslan ile onu azmettirdiği iddia edilen babası Mehmet Sırrı Aslan’ın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti Sami Aslan’ın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verirken, babası Aslan’ın ise beraatine hükmetti.
26.05.2023 Yaşam
Fatih'te pidecide çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti
Fatih'te pidecide çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti Fatih'te 5 katlı binanın giriş katındaki pidecide yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, içeride uyuduğu öğrenilen 6 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Yaralılardan Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa ve Mehmet Erboğa kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettiği öğrenildi.
26.05.2023 Yaşam
Nişanlı çiftten kahreden haber! Otomobil ikiye bölündü, acı detay ortaya çıktı
Nişanlı çiftten kahreden haber! Otomobil ikiye bölündü, acı detay ortaya çıktı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24), hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Nişanlı olan Coşkuntuna ve Çetin’in nikah için yarına gün aldıkları belirlendi.
26.05.2023 Yaşam
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı Düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sahipleri ve işletmeler hazırlıklara başladı. Evlilik hazırlığı yapan ve aylar öncesinden düğün salonu tutan çiftler, anlaşmazlık durumunda ayrılık yaşayabiliyor ve düğün iptal edilebiliyor. Ya da bazı sebeplerden dolayı erteleme de talep edebiliyorlar. Bu durumda kaporanın düğün sahiplerine iadesi söz konusu oluyor. İşletmeler kaporanın iadesinin yapılamayacağını söylüyor ancak Yargıtay aynı görüşte değil. İşte detaylar...
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı Bolu'da, balkondan girdiği eski nişanlısının evinde karşılaştığı iki kardeşten Beyazıt Bestami Ay'ı (23) bıçaklayarak öldürüp Muhammet Ay'ı (24) da yaraladığı suçlamasıyla hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Sefa Candan (28), "Balkondan eve tırmandım. Yatak odasının ışığı yanıyordu ve bir erkek vardı. Benim yatak odamda ne işin var diyerek kavga ettik. Ben bıçağı kendimi savunmak için salladım" dedi.
11.04.2023 Yaşam
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Kütahya’da aynı yönde giden iki otomobilin çarpıştığı kazada İnci Soysal (25) hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
8.04.2023 Gündem
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
'Veda Mektubu'nda eski aşıklar yıllar sonra karşı karşıya!
'Veda Mektubu'nda eski aşıklar yıllar sonra karşı karşıya! Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', 27 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümü ile seyirciyle buluştu. Dizinin önümüzdeki Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde, büyük bir hesaplaşma yaşanacak.
3.03.2023 Magazin
Kızını ve nişanlısını öldürdü! İfadesi ortaya çıktı: 'Arkasından gidip kafasına sıktım'
Kızını ve nişanlısını öldürdü! İfadesi ortaya çıktı: 'Arkasından gidip kafasına sıktım' Adana’da kızını ve nişanlısını tabancayla vurarak öldüren baba tutuklanırken, ifadesinde kızının iki gün önce evden kaçtığını, konuşmak için çağırdığını ancak nişanlısının kendisine silah çektiğini, silahı alıp ikisini de vurduğunu söylediği öğrenildi.
2.03.2023 Yaşam
Nişanlı çifti vuran kızın babası çıktı! Cinayet sebebi ile ilgili 'kaçma' iddiası
Nişanlı çifti vuran kızın babası çıktı! Cinayet sebebi ile ilgili 'kaçma' iddiası Adana’da dün ormanlık alanda kafasından vurulan nişanlı çiftten hastaneye kaldırılan kadın da hayatını kaybetti. Cinayeti işlediği ortaya çıkan genç kadının babası, polis tarafından yakalandı.
1.03.2023 Yaşam
Selen Görgüzel eski nişanlısıyla görüntülendi! Kameraları görünce uzaklaştılar
Selen Görgüzel eski nişanlısıyla görüntülendi! Kameraları görünce uzaklaştılar Geçtiğimiz sene yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, uzun zaman önce nişanlandığı ancak ardından ayrılık kararı aldığı Ertuğrul Bitlis ile görüntülendi. Yanlarında bir arkadaşları daha olan ikili, kameraları görünce birbirlerinden uzaklaştı.
25.02.2023 Magazin
Gönül Dağı dizisinde Taner gerçeği nikaha saatler kala öğreniyor!
Gönül Dağı dizisinde Taner gerçeği nikaha saatler kala öğreniyor! Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 85. bölümünde Taner ve Yasemin yıldırım nikahıyla evlenmeye karar veriyor. İç Anadolu'da geçen hikayesiyle ilgi odağı olan Gönül Dağı'nın yeni bölümünde ortaya çıkan bir gerçek Gedelli'de hayatın akışını değiştirecek. Peki Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?
4.02.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı! Ünlü oyuncu nişanlandı. Güzel haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
30.01.2023 Magazin
Kalp krizinden ölen polis memurunun 2 ay sonra düğünü varmış
Kalp krizinden ölen polis memurunun 2 ay sonra düğünü varmış Sivas'ta, evine giderken yolda kalp krizi geçiren polis memuru Emre Yalabık'ın (32) cenazesi, memleketi Ankara'nın Güdül ilçesinde toprağa verildi. Yalabık'ın, nişanlı olduğu ve 2 ay sonra düğün yapmayı planladığı belirtildi. 
19.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nişanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nişanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.