İnebolu

İnebolu

Son dakika inebolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inebolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inebolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnebolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inebolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 inebolu haberi bulunmuştur. Tüm inebolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bartın açıklarındaki gemide Türk mürettebat kayboldu
Bartın açıklarındaki gemide Türk mürettebat kayboldu Bartın'ın Kurucaşile ilçesinin 18 deniz mili açığında seyir halindeki Malta bandralı ‘PS VALETTA’ isimli gemide, temizlik işlerinden sorumlu mürettebat olarak görev yapan M.Ş (26) kayboldu. Denize düştüğü değerlendirilen M.Ş.'nin bulunması için sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı.
12.01.2024 Gündem
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulması beklenen fırtına öncesinde uyarıda bulundu.
25.12.2023 Gündem
Köylüler tedirgin! Ayılar mezarlara dadandı: Fatiha okumaya dahi gidemez olduk
Köylüler tedirgin! Ayılar mezarlara dadandı: Fatiha okumaya dahi gidemez olduk Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı.
9.12.2023 Gündem
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde gübre yüklü gemi, fırtına nedeniyle karaya oturdu. Gemideki personel, itfaiye merdiveni ile tahliye edildi.
27.11.2023 Gündem
Akıllı kavşak vatandaşın aklını karıştırdı: Ne olduğunu anlamadık! Mühendis okulu sanırsam dışarıdan bitirdi...
Akıllı kavşak vatandaşın aklını karıştırdı: Ne olduğunu anlamadık! Mühendis okulu sanırsam dışarıdan bitirdi... Kastamonu’nun Küre ilçesi merkezi girişinde yapılan akıllı kavşak vatandaşların tepkisine yol açtı. Kavşak içerisinin dar olması sebebiyle büyük araçlar dönüş yapamazken, yetersiz yönlendirme sebebiyle hangi aracın nereden dönüş yapacağı da sürücülerin kafasını karıştırıyor.
9.11.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Bırakılan notu gören vatandaş şoke oldu! Hırsızların pişkinliği 'pes' dedirtti
Bırakılan notu gören vatandaş şoke oldu! Hırsızların pişkinliği 'pes' dedirtti Kastamonu’nun Cide ilçesinde inşaat halindeki binaya girerek elektrik kablolarını çılan hırsızlar, duvara 'nasıl çaldık' yazarak kayıplara karıştı. Bırakılan notu gören inşaat sahibi ve çalışanlar şoke oldu.
9.06.2023 Yaşam
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
16 şehir için Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kastamonu ve Sinop için kuvvetli yağış alarmı...
16 şehir için Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kastamonu ve Sinop için kuvvetli yağış alarmı... Son dakika kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. MGM bugün beklenen yağışlar nedeniyle 14 kente sarı, 2 kente ise turuncu kodlu uyarıda bulundu. Yağışların Burdur, Isparta, Aksaray, Konya, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu'nun kuzeyi, Sinop un çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlar nedeniyle Kastamonu'nun İnebolu, Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı gelirken Samsun Valisi Zülkif Dağlı şehirdeki son durum hakkında bilgilendirmede bulundu.
5.06.2023 Gündem
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı Kastamonu’nun İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
5.06.2023 Yaşam
Kastamonu’da şap nedeniyle bir ilçe karantinaya alındı
Kastamonu’da şap nedeniyle bir ilçe karantinaya alındı Kastamonu’nun İnebolu ilçesi, SAT-2 tipi şap virüsü görülmesi üzerine karantinaya alındı. İlçede hastalık sebebi ile hayvan hareketliliği yasaklandı.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Bozkurt – Abana – Cide – İnebolu İlçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne Canlı Bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Türkiye'yi doğal gazda enerji merkezi haline getirecek adımlar da atıyoruz. Günlük doğal gaz giriş kapasitemiz 360 milyon metreküpe ulaştı" ifadesini kullandı. Müjdesi paylaşılan Karadeniz doğal gazının ülke sistemine bağlayacak çalışmaların hızlandığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kara ve denizde 7 bin işçi faaliyet gösteriyor. Deniz tabanının 2 bin 200 metre altında adeta bir enerji üssü kuruyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl bu gazı kullanmaya başlayacağız' dedi.
12.11.2022 Siyaset
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Kestanenin fiyatı 15 liraya kadar düştü
Kestanenin fiyatı 15 liraya kadar düştü Kastamonu’da ormanlardan toplanan kestanenin kilogram fiyatı 15 TL’ye kadar düştü.
30.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
15 liraya satılıyor! Tanesi 750 grama kadar ulaştı: 'Sezon 1.5 ay daha devam eder'
15 liraya satılıyor! Tanesi 750 grama kadar ulaştı: 'Sezon 1.5 ay daha devam eder' Karadeniz'de geçen yıllara göre, bu sene erken büyüyen palamutlar, tezgahlarda 15 TL ile 45 TL arasında satılıyor. Karadeniz'den bu yıl fazla miktarda palamut çıktığını belirten Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Osman Samsun, "Tanesi 750 grama kadar ulaşan palamut avcılığı, birkaç ay daha sürdürülebilir" dedi.
6.10.2022 Ekonomi
Kastamonu'da 6 ev, alev alev yandı
Kastamonu'da 6 ev, alev alev yandı Kastamonu'nun İnebolu ilçesindeki müstakil evde çıkan yangın, 5 eve daha sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürülürken, evlerde hasar meydana geldi. 
27.09.2022 Yaşam
Kilosu 100 lira, tam bir protein kaynağı
Kilosu 100 lira, tam bir protein kaynağı Kastamonu'da vatandaşlar tarafından yaylalardan toplanan kanlıca mantarı tezgahlarda yerini alarak kilogramı, 80-100 TL arasında satılmaya başlandı.
21.09.2022 Ekonomi
Balıkçılara önemli uyarı! Alarma geçildi, arama çalışması başlatıldı
Balıkçılara önemli uyarı! Alarma geçildi, arama çalışması başlatıldı Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesi açıklarında balıkçıların mayın gördüğünü iddia etmesi üzerine İnebolu Sahil Güvenlik 96. Bot Komutanlığına bağlı ekipler bölgede arama çalışması başlattı. Ayrıca mayın görülmesi sebebiyle bölgede balıkçıların denize açılmaması istendi.
20.09.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağmur açıklaması! Sıcaklıklar düşecek, günü belli oldu! İstanbul da dahil 24 ilde başlıyor
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağmur açıklaması! Sıcaklıklar düşecek, günü belli oldu! İstanbul da dahil 24 ilde başlıyor 8 Eylül hava durumu son dakika... Meteoroloji hava durumu tahminlerini gün gün duyuruyor. Eylül ayının ortasına yaklaşılırken hava güneşli halini göstermeye devam ediyor. Ancak İstanbul dahil 24 kente kuvvetli yağmur gelecek. Tarih belli oldu. Bugünden itibaren sıcaklıklar yükselecek; önümüzdeki günlerde etkili olacak yağışlı hava ile birlikte sıcaklıklar da düşecek. MGM haritayı paylaştı, yeni tahminler geldi. Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Hafta sonu hava nasıl olacak? Hangi illerde yağışlar ne zaman başlıyor? Son dakika hava durumu tahminleri
8.09.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu'nun ilk müdahalesi yetmedi; gazinin oğlu kurtarılamadı
Bakan Kasapoğlu'nun ilk müdahalesi yetmedi; gazinin oğlu kurtarılamadı Kütahya'nın Dumlupınar ilçesindeki 30 Ağustos kutlamalarına katılan Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu Turgut Kaçmaz (84), kalp krizi geçirdi. Tören alanında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yakasını açarak ilk müdahalede bulunduğu Kaçmaz, hastanede hayatını kaybetti.
30.08.2022 Gündem
Tezgahlarda yerini aldı! 20 liradan satılıyor
Tezgahlarda yerini aldı! 20 liradan satılıyor Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde vatandaşlar tarafından dere yatakları ve ormanlık alanlarda toplanan kızılcık, tezgahlardaki yerini aldı.
30.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnebolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inebolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.