Müzik Yasağı

Müzik Yasağı

Son dakika müzik yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzik yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzik yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzik Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzik yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 müzik yasağı haberi bulunmuştur. Tüm müzik yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müzik yasağı kalktı mı, müzik yasağı nedir? Gece müzik yasağı (12’den sonra müzik yasağı) kaldırıldı mı, tüm Türkiye’de müzik kısıtlaması kalktı mı?
Müzik yasağı kalktı mı, müzik yasağı nedir? Gece müzik yasağı (12’den sonra müzik yasağı) kaldırıldı mı, tüm Türkiye’de müzik kısıtlaması kalktı mı? Müzik yasağı kalktı mı, gece 12'den sonra müzik yasağı tüm Türkiye'de kaldırıldı mı? Müzik yasağına yönelik yasağın kalkıp kalkmayacağı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle getirilen gece 12'den sonra müzik yasağı 1 Temmuz 2021 tarihinden beri tüm Türkiye’de uygulanıyordu. MÜYORBİR son dakika açıklaması yaparak, müzik yasağına yönelik son durumu aktardı. Peki, Müzik yasağı kalktı mı, gece 12’den sonra Türkiye’de müzik yasağı kaldırıldı mı?
23.06.2023 Gündem
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
Muharrem İnce: Muhalefetin RTÜK ve HSK'dan şikayet etme hakkı yok
Muharrem İnce: Muhalefetin RTÜK ve HSK'dan şikayet etme hakkı yok Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, RTÜK'ün bazı televizyon kanallarına verdiği para cezalarının yanı sıra CHP'nin bu konudaki politikalarını da eleştirerek, "Hem RTÜK'ü eleştireceksin hem RTÜK'e üye vereceksin. 'Bu düzen, doğru bir düzen değil' deyip boykot edeceksin, üye vermeyeceksin. Ne RTÜK'ten ne HSK'dan bu muhalefetin şikayet etme hakkı yoktur" dedi.
31.05.2022 Siyaset
Yargıtay'dan 'maaş' kararı! Bunu yapan eşe kötü haber geldi...
Yargıtay'dan 'maaş' kararı! Bunu yapan eşe kötü haber geldi... Evli bütün çiftleri yakından ilgilendiriyor. Boşanma sebebi sayıldı. Genç çift geçimsizlik yaşadığı için karşılıklı olarak boşanma davası açtı. Eşinin maaşına el koyarak ekonomik şiddet uygulayan kişi için kötü haber Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nden geldi. Kararda boşanma davasında maaşa el koyan eşin kusurlu kabul edileceğine, maddi ve manevi tazminatın az olduğuna hükmedildi.
11.05.2022 Gündem
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı!
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı! İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı! Yayınlanan genelgeye göre, müzik yayın saatlerini yeniden belirlendi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, Pandemi sürecinde saat 24.00’te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati uzatıldı. Peki, Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yayın saatleri kaç oldu? İşte müzik yayını genelgesinin detayları!
10.05.2022 Gündem
Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu: Uzatıldı
Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu: Uzatıldı İçişleri Bakanlığı'nca, pandemi sürecinde saat 24.00'te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatinin yaklaşan yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak uzatılmasına dair taleplerin Sağlık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, İçişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarınca birlikte değerlendirildiği ve müzik yayın saatinin gece 01.00'e kadar uzatıldığı açıklandı.
11.05.2022 Gündem
Müzik yasağı kalkıyor mu, gece 12’den sonra eğlence mekanlarında müzik yasağı kalktı mı?
Müzik yasağı kalkıyor mu, gece 12’den sonra eğlence mekanlarında müzik yasağı kalktı mı? Müzik yasağı kalkıyor mu? Müzik yasağında yine tarih yok. Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Teknik ekip çalışıyor, yakında bir öneriyle gelecekler" şeklinde konuştu.
22.04.2022 Gündem
Müzik yasağı ne zaman kalkacak? Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Müzik yasağı ne zaman kalkacak? Bakan Soylu'dan flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi aracına bombalı saldırı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da TÜGVA binasının yanında meydana gelen patlamayı değerlendirdi. Her iki saldırının da faillerini tespit ettiklerini açıklayan Soylu, ''Eylemleri PKK'ya taşeronluk yapan MLKP ve DHKP-C terör örgütleri gerçekleştirdi'' dedi. Öte yandan Bakan Soylu, "Pandemi yasaklarının büyük bölümü gevşetilmesine rağmen gece müzik yasağıyla ilgili kısıtlama devam ediyor. Bu yasak ne zaman kalkacak?" sorusuna da yanıt verdi.
22.04.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına yönelik şiddettin önlenmesi kapsamında 553 kişinin, elektronik kelepçe ile izlendiğini açıkladı.
3.03.2022 Gündem
Bakan Soylu’dan müzik yasağı açıklaması: Değerlendireceğiz
Bakan Soylu’dan müzik yasağı açıklaması: Değerlendireceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saat 24.00'ten sonra müzik yasağının kaldırılmasına ilişkin, “Bütün bunları Sağlık Bakanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımız ile değerlendireceğiz” dedi.
3.03.2022 Gündem
Bakan Koca: Covid-19 aşısı üreten 9 ülkeden 1'i Türkiye
Bakan Koca: Covid-19 aşısı üreten 9 ülkeden 1'i Türkiye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Covid-19 aşısı üreten 9 ülkeden 1'i olduğunu, Hıfzıssıhha'nın Türkiye Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Araştırma ve Üretim Merkezi olarak yeniden hayat bulduğunu açıkladı.
3.03.2022 Gündem
Müzik yasağı kalktı mı 2022, kalkıyor mu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan “müzik yasağı” açıklaması!
Müzik yasağı kalktı mı 2022, kalkıyor mu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan “müzik yasağı” açıklaması! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Bilim Kutulu Toplantısı sonrası maske ve HES kodu zorunluluğunun kaldırıldığını duyurmasının ardından müzik yasağının akıbeti merak ediliyordu. 24:00'ten sonra başlayan müzik yasağına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaptı. Peki, müzik yasağı kalkıyor mu, ne zaman?
3.03.2022 Gündem
Okullarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde uygulanacak, bakan duyurdu
Okullarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde uygulanacak, bakan duyurdu Okullarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde uygulanacak, tüm öğrenciler katılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Yarın tüm Türkiye'de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız” dedi.
3.03.2022 Gündem
Maske, HES kodu yasakları kaldırıldı! Okul, yolculuk, Avm'lerde yeni dönem
Maske, HES kodu yasakları kaldırıldı! Okul, yolculuk, Avm'lerde yeni dönem Maske ve HES kodu yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! AVM, market, uçak, otobüs, sinema gibi kapalı yerlerdeki maske yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Yasaklarla ilgili detaylar belli oldu. Açık havada maske zorunluluğu kaldırıldı. Kapalı ortamda havalandırmanın yeterli olması ve mesafeye uyulması şartıyla maske takılmayabilir. Uçak, otobüs, sinema, sağlık kuruluşları ile okulların kapalı alanlarında maske kuralı sürecek. HES kodu uygulaması kaldırıldı. Hiçbir kurum ve kuruluş girişte HES kodu istemeyecek. Hastalık belirtisi olmayan kişilerden test istenmeyecek. Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıf kapanmayacak. Pozitif öğrenci izole edilecek.
3.03.2022 Gündem
Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte salgınla mücadelede yeni yol haritası!
Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte salgınla mücadelede yeni yol haritası! Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplandı. Türkiye’nin salgınla mücadelesinde yeni yol haritası belirlendi. Toplanhtının ardından kameralar karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni kararları açıkladı. Salgın döneminde sıkı bir şekilde uygulanan kuralların pek çoğu gevşetildi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Koca, müzik yasağı ile ilgili soruya da cevap verdi. Peki, Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte Bakan Koca’nın açıklamaları!
2.03.2022 Gündem
HES kodu, maske ve kısıtlamalarla ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, Bakan Koca resmen açıkladı
HES kodu, maske ve kısıtlamalarla ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, Bakan Koca resmen açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüsle mücadelede yeni dönemin detaylarını açıklayan Bakan Koca, açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını ifade etti. Kapalı ortamlarda havalandırmanın yeterli olması ve mesafe kuralına uyulması durumunda maske kullanımının şart olmadığını dile getiren Bakan Koca, yeni dönemde HES kodu uygulamasının kaldırıldığını söyledi. İşte Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklanan salgınla mücadelede yeni dönemin detayları...
2.03.2022 Gündem
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra...
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra... Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Covıd-19’un yeni varyantı olan Omicron’un yayılmasını önlemek amacıyla nikah ve düğün merasimlerine gece yarısından sonra müzik yasağı getirildi.
13.01.2022 Gündem
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar!
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar! Yunanistan Sağlık Bakanı Thanos Plevris, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı sertifikası olanlar için özgürlüklerin genişletileceğini duyurdu.
6.10.2021 Dünya
Kovid-19 vakaları artıyor, kısıtlamalar  geri geliyor
Kovid-19 vakaları artıyor, kısıtlamalar geri geliyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarında tekrar artış eğiliminin görüldüğü birçok Avrupa ülkesinde, salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler ve kısıtlamalar sertleştiriliyor.
24.07.2021 Sağlık
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Yasaklar kalktı ama...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Yasaklar kalktı ama... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme. Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi verdi. 1 Temmuz itibarıyla tüm yasaklar kaldırıldı. Kafe, restoran ve lokantalar kendi açılış kapanış saatlerine geri döndü. Barlara ise saat 24.00 sonrası müzik yasağı getirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. HES kodu uygulaması yaygınlaştırılarak sürdürülecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokağa çıkma yasaklarının geri gelmemesi için aşı olunmasına vurgu yaptı. Erdoğan, "Bu güzel gelişmelerin devamı için milletçe tedbirlere uymayı sürdürmemiz gerekiyor. Sırası gelen herkesin aşı olması hayati öneme sahiptir." ifadelerini kullandı.
22.06.2021 Gündem
Kafelerde canlı müzik yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı! Canlı müzik yasak mı?
Kafelerde canlı müzik yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı! Canlı müzik yasak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksek Okulları 2019-2020 Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü dile getirirken, canlı müzik ile ilgili alınan yeni bir kararı da duyurdu. Peki, canlı müzik yasak mı? Kafelerde müzik yasağı mı geldi mi? İşte canlı müzik yasağı detayları…
8.09.2020 Gündem
Kaleiçi’nde müziğe 21 bin lira ceza!
Kaleiçi’nde müziğe 21 bin lira ceza! Antalya’da kentin eğlence merkezi Kaleiçi’nde ’müzik yasağı’ şoku yaşanıyor. Son 3 gecedir çok sıkı denetim yapılırken işletmeciler ağır cezalara yoğun tepki gösterdi.
13.06.2015 Yaşam
O ilçede müzik yasak!
O ilçede müzik yasak! ANTALYA’da kentin eğlence merkezi Kaleiçi’nde ’müzik yasağı’ şoku yaşanıyor...
13.06.2015 Yaşam
Gün doğumundan batımına gümüşlük
Gün doğumundan batımına gümüşlük Biraz iş biraz tatil derken tam 20 gündür Bodrum yarım adasının en güzel koylarından Gümüşlük'teydim...
27.07.2013 Arşiv
Anam 300 lira bulsa...
Anam 300 lira bulsa... Volkan Konak, Kuruçeşme Arena'da verdiği konserde izleyenleri kahkahaya boğdu
5.07.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müzik Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzik yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.