Yasak

Yasak

Son dakika yasak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.928 yasak haberi bulunmuştur. Tüm yasak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçti
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçtiSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktı
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktıTBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötanazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.
22.07.2024Gündem
Adana'da kayıt dışı benzin satmayı kabul etmeyince dövdüler: O anlar kamerada
Adana'da kayıt dışı benzin satmayı kabul etmeyince dövdüler: O anlar kameradaAdana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.07.2024Adana
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!
Kayıt dışı benzin satışı yapmayınca darbedildi!Adana'da kayıt dışı benzin satışı yapmayacağını söyleyen görevli, motosikletle akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi tarafından darbedildi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
21.07.2024Adana
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!Adana'da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.07.2024Adana
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladı
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladıGayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
11.07.2024Ekonomi
Karısını çocuklarının ve aldattığı adamın gözleri önünde katletti! Cani kocanın kan donduran planı
Karısını çocuklarının ve aldattığı adamın gözleri önünde katletti! Cani kocanın kan donduran planıEşinin başka bir ilişkisi olduğunu duyan adamın gözü döndü. Genç kadını, çocuklarının ve sevgilisi izlediği sırada katleden koca cesetten kurtulmak için ise kan donduran bir plan yaptı.
9.07.2024Dünya
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girişler yasaklandı!
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girişler yasaklandı!Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz deniz durumu sebebi ile denize girişler yasaklandı.
6.07.2024Gündem
Çetnik selamı nedir, çetnik selamının anlamı ne? Çetnik selamı yapmak yasak mı, çetnik selamı yapan futbolcular ceza aldı mı?
Çetnik selamı nedir, çetnik selamının anlamı ne? Çetnik selamı yapmak yasak mı, çetnik selamı yapan futbolcular ceza aldı mı?UEFA gol sevinci olarak bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. Söz konu karar tepkiyle karşılaşılınca Sırbistan üstünlüğüne vurgu yapan "çetnik selamı" bir kez daha gündeme geldi. Peki, Çetnik selamı nedir, çetnik selamının anlamı ne? Çetnik selamı yapmak yasak mı, çetnik selamı yapan futbolcular ceza aldı mı?
6.07.2024Gündem
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararı
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararıİstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de tedbir alan polis ekiplerine karşı taşlı ve sopalı saldırı düzenleyen 8'i tutuklu 12 şüphelinin yargılanmasına başlandı. Mahkeme savunmaları alınan 8 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
3.07.2024Gündem
Bakan Yumaklı: İzmir'deki yangınlar kontrol altına alındı
Bakan Yumaklı: İzmir'deki yangınlar kontrol altına alındıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de yaptığı açıklamada, İzmir'in Selçuk ve Menderes, Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki orman yangınlarının kontrol altında olduğunu bildirdi. Öte yandan Bakan Yumaklı, Çeşme'deki yangının izmarit kaynaklı, Menderes'teki yangının da hobi bahçesinden çıktığını söyleyerek, yangınla ilgili gözaltıların olduğunu belirtti.
30.06.2024Gündem
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf ettiAfyonkarahisar'da karısının hakkında kayıp ihbarında bulunduğu 24 yaşındaki kocası boş arazide park halinde bulunan otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Olay sonrası ölen şahsın 5 yıllık karısı ve sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.
29.06.2024Gündem
"Gülen Adam" filmi gerçek oldu: Sürekli güldüğü için cenazelere gidemiyor
"Gülen Adam" filmi gerçek oldu: Sürekli güldüğü için cenazelere gidemiyorAdana'nın Kozan ilçesinde Kemal Sunal'ın "Gülen Adam" filmi gerçek oldu. Lastik tamircisi Ali Tutar, sürekli güldüğü için cenazelere gidemediğini söyledi.
30.06.2024Adana
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyor
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyorBolu’da 1 Temmuz itibarıyla ormanlara giriş yasaklandı. Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Abant ve Yedigöller Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı’nda da mangal ve ateş yakılmasına yasak getirildi.
26.06.2024Gündem
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifi
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifiTSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? Meclis’te kabul edilen TSK Personel Yasası ve askerlik alanına ilişkin yeni torba yasayla özellikle Irak’ın kuzeyindeki üs bölgelerine yönelik saldırılardan önce kullanıldığı tespit edilen TikTok ve her türlü sosyal medya paylaşımları yasaklandı.
24.06.2024Gündem
Anız ne demek, anız yakmak nedir? Anız neden yakılır, anız yakmak yasak mı?
Anız ne demek, anız yakmak nedir? Anız neden yakılır, anız yakmak yasak mı?Anız, hasat sonrasında tarlada kalan bitki sapları ve kökleridir. Buğday, arpa, mısır gibi tahıl tarlalarında, bitkilerin hasadı yapıldıktan sonra geriye kalan bu kısımlar anız olarak bilinir. Anız, genellikle toprak yüzeyinde kalan bitki kalıntılarından oluşur ve çiftçiler genellikle bunları temizlemek zorundadır. Anız yakma işlemi de bu süreçte sıkça görülen bir uygulamadır. Peki, Anız ne demek, anız yakmak nedir? Anız neden yakılır, anız yakmak yasak mı?
21.06.2024Gündem
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordum
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordumAdı tehdit ve şantaj olaylarına karışan Adana'da görev yapan hakim G.A.'nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı Server Leventoğlu yaşananları anlattı. Leventoğlu, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Benimle yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı. 4-5 sene sürdü ilişkimiz. İlk başta ben evli olduğunu bilmiyordum ama sonra kocası olduğunu öğrendim. Benden sürekli yardım istedi. Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor" dedi. Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu.
20.06.2024Gündem
Cezaevinde yasak aşk! Gerçekler ortaya çıkınca cezadan kurtulamadılar
Cezaevinde yasak aşk! Gerçekler ortaya çıkınca cezadan kurtulamadılarİki hapishane çalışanı, kalplerini mahkumlara kaptırdıktan sonra gizli bir aşka yelken açtı. Mahkum sevgilileri için hapishaneye, kokainden eroine, esrardan cep telefonuna, çok sayıda kaçak eşya soktular. Her şey ortaya çıkınca ise cezadan kurtulamadılar.
19.06.2024Gündem
Sigara satışı yasaklandı mı? Türkiye'de elektronik sigara satışı yasak mı?
Sigara satışı yasaklandı mı? Türkiye'de elektronik sigara satışı yasak mı?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde “Dünya Tütünsüz Günü ve Çevre Haftası Programı” kapsamında, Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden İstanbul’a gelen gençler ve sporcularla Vahdettin Köşkü’nde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milyarlarca dolarlık hacmiyle sigara endüstrisinin, çocuklarımız başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini hedef aldığını görüyoruz. Tütün endüstrisi, yeni ürünlerle ve kanuni boşluklardan da faydalanarak insanların hayatı pahasına kazancına kazanç eklemektedir” ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından “Sigara satışı yasaklandı mı? “ sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.06.2024Gündem
Mahkemeden sınav kararı: Kopyayı ancak sınav esnasında yakalayabilirsin
Mahkemeden sınav kararı: Kopyayı ancak sınav esnasında yakalayabilirsinUzaktan ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen sınavlardaki kopya suçlamasına ilişkin olarak idare mahkemesi emsal bir karara imza attı. Mahkeme, elektronik ortamda kamera açık şekilde yapılan ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen sınavlarda, öğrencilere kopya suçlaması yapılabilmesi için sınav esnasında, gözetmenler tarafından uyarıda bulunulması ve tutanak tutulması gerektiğine karar verdi.
19.06.2024Gündem
Adana'da yangınların önüne geçebilmek amacıyla ormanlık alanlara girişler yasaklandı! Valilik duyurdu
Adana'da yangınların önüne geçebilmek amacıyla ormanlık alanlara girişler yasaklandı! Valilik duyurduAdana Valiliği, orman yangınlarının önüne geçilmesi amacıyla 31 Ekim'e kadar ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı.
15.06.2024Adana
Yasak kararı geldi! Valilik açıkladı, 15 Ekim'e kadar sürecek
Yasak kararı geldi! Valilik açıkladı, 15 Ekim'e kadar sürecekTekirdağ Valiliği, orman yangınlarının yaşanmaması için 14 Haziran - 15 Ekim tarihlerinde ormanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı.
14.06.2024Gündem
Giriş yasağı olan ormanlar: 2024 hangi ormanlara giriş yasak?
Giriş yasağı olan ormanlar: 2024 hangi ormanlara giriş yasak?Orman Yangınları Mücadele Komisyonu'nun aldığı karara göre Türkiye genelinde pek çok ormana giriş yasaklandı. Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, ve Marmara'da olmak üzere ormanlara giriş yapılamayacak. Peki hangi ormanlara giriş yasaklandı?
12.06.2024Gündem
Zeynep Beşerler ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmıştı! Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldular
Zeynep Beşerler ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmıştı! Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldularÜnlü oyuncu Zeynep Beşerler ile iş insanı Emir İçgören, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanmıştı. İçgören, boşanma sebepleri olarak gösterilen yasak aşkı Ayşegül Kuru ile bir mekanda eğlenirken görüntülendi. Kameraları fark edince panik olan ikili, ne yapacaklarını şaşırdı.
9.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.