İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı

Son dakika İçişleri Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İçişleri Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İçişleri Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.102 içişleri bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm içişleri bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu?
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
19.04.2024 Yaşam
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Çok sayıda il için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış açıklaması yapan MGM İstanbul için saat vererek uyarılarda bulundu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte o tarihe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu. İşte hava durumunun detayları...
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız MGM ve Meteoroloji uzmanları art arda açıkladı. Hava sıcaklıkları birden düşecek. İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için alarm verildi. Yağmur ve fırtına bir arada geliyor. Gün ve saat açıklanarak vatandaşlar uyarıldı.
16.04.2024 Gündem
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı İstanbul'da Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.
14.04.2024 Gündem
Gök gürültülü sağanak yağış! Meteoroloji İstanbul için saat vererek uyardı
Gök gürültülü sağanak yağış! Meteoroloji İstanbul için saat vererek uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Çok sayıda il için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış açıklaması yapan MGM İstanbul için saat vererek uyarılarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Tatilin ilk gününde kazalar art arda geldi!
Tatilin ilk gününde kazalar art arda geldi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 1'inci gününde meydana gelen 651 trafik kazasında; 9 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 47 kişinin yaralandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" dedi.
7.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 2 bin 66 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 66 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde ülke genelinde düzenlenen 'Çember-16' operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 2 bin 66 firarinin yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Firari suçlular için çember daralıyor. Kaçamayacaklar. 81 ilde 4 gündür devam eden ve 'aranan şahıslara yönelik' düzenlenen 'Çember-16' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 66 firari yakalandı" dedi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 2 bin 66 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 66 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde ülke genelinde düzenlenen 'Çember-16' operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 2 bin 66 firarinin yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Firari suçlular için çember daralıyor. Kaçamayacaklar. 81 ilde 4 gündür devam eden ve 'aranan şahıslara yönelik' düzenlenen 'Çember-16' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 66 firari yakalandı" dedi.
4.04.2024 Vatan TV
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Nisan güneşli başladı ama Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi! Marmara ve Ege için alarm verildi
Nisan güneşli başladı ama Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi! Marmara ve Ege için alarm verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haritalı olarak paylaşıldı. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. MGM'den art arda yapılan açıklamada vatandaşlar dışarıya çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Saat verilerek tek tek paylaşıldı. İşte son dakika il il hava durumu raporu...
2.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! MGM'den çifte uyarı geldi, çok sayıda il için saat verildi
Meteoroloji son dakika duyurdu! MGM'den çifte uyarı geldi, çok sayıda il için saat verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haritalı olarak paylaşıldı. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. MGM'den art arda yapılan açıklamada vatandaşlar dışarıya çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Saat verilerek tek tek paylaşıldı. İşte son dakika il il hava durumu raporu...
1.04.2024 Gündem
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Yoğun kar ve fırtına geliyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, saat verilerek iller açıklandı
Yoğun kar ve fırtına geliyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, saat verilerek iller açıklandı Kar geri dönüyor! MGM son dakika duyurdu, iller tek tek açıklandı. Mart bitmeden lapa lapa kar yağacak. Bu gece başlıyor.  Kar ve yağmur alarmı verildi. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
26.03.2024 Gündem
Yoğun kar ve sağanak yağışlar geliyor! Kar yağacak illeri Meteoroloji tek tek uyardı...
Yoğun kar ve sağanak yağışlar geliyor! Kar yağacak illeri Meteoroloji tek tek uyardı... Sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışları soğuk havalarla beraber geliyor. İstanbul dahil onlarca il için yeni uyarı geldi. Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayının sonları en soğuk aylardan biri olacak. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
23.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Sibergöz-28 operasyonu ile ilgili detayları paylaştı. Giresun, Niğde, Osmaniye ve Zonguldak merkezli 14 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk İstismarı ve 7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-28” operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı.
22.03.2024 Gündem
Yoğun kar gece yarısı başlıyor! Meteoroloji son dakika uyardı, Mart yüzünü şimdi gösteriyor
Yoğun kar gece yarısı başlıyor! Meteoroloji son dakika uyardı, Mart yüzünü şimdi gösteriyor Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji yeni uyarısında yoğun kar yağışının etkili olacağı illeri tek tek açıkladı. Kar yağışı etkisini gece yarısı artıracak. Lapa lapa kar yağarken kuvvetli rüzgar da hayatı olumsuz etkileyecek. MGM yeni uyarısında çığ riskine karşı da vatandaşları uyardı. İşte il il hava durumu...
19.03.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya ilk giren maskeli taraftar ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya ilk giren maskeli taraftar ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı Süper Lig'de Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda, tribünden atlayıp, yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 12 kişinin adliyeye sevki beklenirken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler de Trabzon'a gelerek incelemelere başladı.
19.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.