Müzik

Müzik

Son dakika müzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.814 müzik haberi bulunmuştur. Tüm müzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Karnaval'da müzik ve motorun sesi birbirine karışacak
Karnaval'da müzik ve motorun sesi birbirine karışacak Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de Türk Chopper Motor Kulübü'nün sahne alacağı Motor Senfonisi olacak.
20.04.2024 Adana
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Ajda Pekkan’dan bir ilk! 12 Haziran’da çıkacak
Ajda Pekkan’dan bir ilk! 12 Haziran’da çıkacak Ajda Pekkan, müzik kariyerinin ilk stadyum konserini vermeye hazırlanıyor. Pekkan “12 Haziran’da sağlıkla, huzurla, heyecan ve aşkla buluşmak üzere” dedi.
17.04.2024 Magazin
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’ Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024 Magazin
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Özel hayatından müzik çalışmalarına kadar Güneş hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Magazin
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı görevi devraldı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı görevi devraldı Adana’nın Yüreğir ilçesinde 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkanı adayı olarak seçimi kazanan Ali Demirçalı, düzenlenen törenle görevi devraldı.
5.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı
Çukurova rock festivali için geri sayım başladı Geçtiğimiz yıllarda Adana’da gerçekleştirilen ve Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren Çukurova Rock Festivali bu yıl da müzikseveleri ağırlamaya devam edecek.
30.03.2024 Adana
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek Müzik, yaratıcılık ve teknolojinin birleştiği Sónar İstanbul, bu yıl 8. kez müzikseverlerle buluşacak.
28.03.2024 Magazin
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Vatan TV
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
'Ramazanda edepsizlik yapmayın’ deyip spor salonunu çöplüğe çevirdiler
'Ramazanda edepsizlik yapmayın’ deyip spor salonunu çöplüğe çevirdiler Adana’da gelen müzik sesi ve sporcuların giyiminden rahatsız olan bir grup kadın, “Ramazanda edepsizlik yapmayın” diyerek evlerinin altındaki spor salonuna çöp döktü. Salon görevlileri ve kadınlar yaşanan tartışmanın ardından karşılıklı şikayetçi oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
Kenan Doğulu 'Gençlik Marşı' davasını kazandı! Kullanılmayacak
Kenan Doğulu 'Gençlik Marşı' davasını kazandı! Kullanılmayacak Kenan Doğulu, ‘Gençlik Marşı (1999)’ isimli albümünü izinsiz şekilde dijital mecralarda kullandığı iddiasıyla Bay Müzik şirketine açtığı davayı kazandı. Mahkeme, davalı şirketin yayınladığı eserlerin dijital mecralarda kullanmasının durdurulmasını hükmetti.
15.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.