Muharrem İnce

Muharrem İnce

Son dakika MUHARREM İNCE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MUHARREM İNCE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MUHARREM İNCE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muharrem İnce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muharrem ince gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.103 muharrem ince haberi bulunmuştur. Tüm muharrem ince haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Ne Oluyor?" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
İnce'den dikkat çeken CHP açıklaması: Atatürk gelse kurultay şansı zor olur
İnce'den dikkat çeken CHP açıklaması: Atatürk gelse kurultay şansı zor olur Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce sessizliğini bozdu. CHP'yi eleştiren İnce 'değişim' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken yorumda bulunarak, "Atatürk gelse kurultay şansı zor olur." ifadelerini kullandı.
5.07.2023 Gündem
Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı
Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialar üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde 5 sanığa 9’ar yıl hapsi istendi.
23.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Erdoğan'ın bu akşam ABD Başkanı Biden ile görüşeceğini söyleyen Sözcü Kalın, 'Kabine ne zaman açıklanacak?' sorusuna da yanıt verdi.
29.05.2023 Gündem
Memleket Partisi lideri İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
Memleket Partisi lideri İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. turu! Liderlerin memleketlerinde kime, kaç oy çıktı?
Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. turu! Liderlerin memleketlerinde kime, kaç oy çıktı? Türkiye'de ilk kez yapılan ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. Peki liderlerin memleketlerinden kime, kaç oy çıktı? İşte dikkat çeken oranlar...
28.05.2023 Gündem
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oyunu Ankara'da kullandı
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce oyunu Ankara'da kullandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce, oylarını Ankara'da kullandı.
28.05.2023 Gündem
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Oğan, "Hakaret eden herkese dava açacağım, eleştirenlere değil. Bu linç kültürüyle hesaplaşacağım ben. Linç kültürünün demokrasiye bir tehdit olduğunu düşünüyorum" dedi Oğan, "Benim Kılıçdaroğlu'ndan talebim olsaydı Kılıçdaroğlu hepsini yapmaya hazırdı. Makam, mevki talep etmedim" diye konuştu. Oğan, Erdoğan'ı destekleme kararıyla ilgili de "Bir pazarlık asla olmadı. Biz ortaya birtakım ilkeler koyduk. Ortada pazarlık değil, ilkeler var" ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: 14 Mayıs seçimi sonrası gerçek yüzleri çıktı
AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: 14 Mayıs seçimi sonrası gerçek yüzleri çıktı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündeme dair soruları yanıtladı. Dağ, 14 Mayıs seçimlerinin ardından depremzedelere hakaret edilmesine tepki göstererek "Gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bu zulmü kabul etmek mümkün değildir" dedi.
24.05.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin kesin sonuçlarını açıkladı
YSK, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin kesin sonuçlarını açıkladı YÜKSEK Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin kesin sonuçlarını Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
19.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dağ seçim süreci ile ilgili olarak, 'Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek.' dedi. Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, 'Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu, CHP’ye siyasi kazık atmıştır.' ifadelerini kullandı.
17.05.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında 1 tutuklama
Muharrem İnce soruşturmasında 1 tutuklama Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili sosyal medyada yer alan paylaşımlara ilişkin yürütülen soruşturmada 1 kişi tutuklandı, 12 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
17.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muharrem İnce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muharrem ince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.