Tanju Özcan

Tanju Özcan

Son dakika Tanju Özcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tanju Özcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tanju Özcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanju Özcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanju özcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 tanju özcan haberi bulunmuştur. Tüm tanju özcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Bolu yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bolu seçim sonuçları BURADA) Bolu belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bolu yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bolu seçim sonuçları BURADA) Bolu belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bolu’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bolu belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bolu seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bolu seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı CHP'nin belediye başkan adayları netleşiyor. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Bolu adayları belli oldu.
14.12.2023 Gündem
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Özkoç'un, belediye başkanı seçildiğinde kendisini aradığını söyleyen Tanju Özcan, "‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi." ifadelerini kullandı. Ayrıca Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.
4.09.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Ekrem İmamoğlu tepkisi: Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini
Tanju Özcan'dan Ekrem İmamoğlu tepkisi: Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu'nun son açıklamalarına tepki gösterdi, 2 soru yöneltti.
15.08.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Ne Oluyor?" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Tanju Özcan: Yoluma bağımsız olarak devam edeceğim
Tanju Özcan: Yoluma bağımsız olarak devam edeceğim Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yoluna bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı. Başkan Özcan, "Seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor" dedi.
2.08.2023 Gündem
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan CNN Türk'te flaş açıklama
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan CNN Türk'te flaş açıklama CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk ekranlarında Akıl Çemberi programında soruları yanıtladı. Kararın hukuksuz olduğunu söyleyen Özcan, yargı yoluna gideceğini açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Tanju Özcan CHP'den ihraç edildi
Tanju Özcan CHP'den ihraç edildi CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partiden ihracına karar verdi.
26.07.2023 Gündem
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti Ekrem İmamoğlu'nun CHP'yi karıştıran gizli görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu ile ilk yüzleşmesi gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Partide tartışmalara neden olan çevrimiçi toplantıya başkanlık eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı. 4 saat 20 dakika süren toplantı sonrası ilk açıklama geldi.
22.07.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
CHP, Tanju Özcan kararını 26 Temmuz'da verecek!
CHP, Tanju Özcan kararını 26 Temmuz'da verecek! CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), 'tedbirli' olarak 'kesin çıkarma cezası' istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili kararı, savunmasının alınması için 26 Temmuz'a erteledi.
20.07.2023 Gündem
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, ASAT kanalizasyon terfi istasyonuna bakım yapmak için giren 2 işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçilere yardım etmek için istasyona giren bir vatandaş da yaşamını yitirdi.
14.07.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya değişim yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar" dedi.
10.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” talebi üzerine Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşü 8’inci gününde sürüyor.
10.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın Ankara'ya yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapın ve çekilin. 4 gün sonra da zaten genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" dedi. 
8.07.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Bizi genel merkeze sokmayacaklarmış; orası senin babanın çiftliği mi
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Bizi genel merkeze sokmayacaklarmış; orası senin babanın çiftliği mi Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beşinci gününde Ankara il sınırından devam etti. Özcan, "12 Temmuz'da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk'ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Orası senin babanın çiftliği mi?" şeklinde tepki gösterdi.
7.07.2023 Gündem
Tanju Özcan CNN Türk'e konuştu: Yürüyüşten önce İmamoğlu ile görüştüm
Tanju Özcan CNN Türk'e konuştu: Yürüyüşten önce İmamoğlu ile görüştüm Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK Gece Görüşü programında Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularına yanıt verdi.
6.07.2023 Gündem
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı. Yürüyüşüne çok sayıda kişininin de eşlik ettiği Özcan, "Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum" dedi.
3.07.2023 Gündem
Tanju Özcan ihraç istemiyle disipline sevk edildi
Tanju Özcan ihraç istemiyle disipline sevk edildi CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan partiden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
22.06.2023 Gündem
Depremde gönüllü olan madenci, maden ocağında iş kazasında öldü
Depremde gönüllü olan madenci, maden ocağında iş kazasında öldü Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesi'ne bağlı maden ocağında, üstüne taş ve kömür parçalarının düşmesiyle yaralanan madenci Hüseyin Eroğlu (27), hastanede hayatını kaybetti. Eroğlu'nun, depremlerde Hatay'da gönüllü olarak kurtarma çalışmalarına katıldığı öğrenildi.
21.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tanju Özcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanju özcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.