Motosiklet

Motosiklet

Son dakika MOTOSİKLET haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MOTOSİKLET ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MOTOSİKLET haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motosiklet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motosiklet gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.501 motosiklet haberi bulunmuştur. Tüm motosiklet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladı
Adana'da Yüreğir polisi aranan 84 kişiyi yakaladıAdana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 16-22 Temmuz tarihlerinde çeşitli suçlardan aranan 84 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
24.07.2024Adana
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!Muğla'nın Milas ilçesinde, Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazanın hatalı sollama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Ozolina'nın, bir TIR'ı hatalı sollayıp, önlerinde seyreden Onur Obuk'un (29) motosikletine arkadan çarptığı belirlendi. Aynı kazada yaralanan ve tedavisini ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
24.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildi
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildiAdana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
24.07.2024Adana
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detay
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detayMuğla'nın Milas ilçesinde aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü Onur Obuk (29) ağır yaralandı.
23.07.2024Gündem
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandı
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayıp cezaevine teslim etti.
23.07.2024Adana
A101 25 Temmuz Aldın Aldın katalog 2024 yayınlandı: A101'de indirimli ürünlerde neler var?
A101 25 Temmuz Aldın Aldın katalog 2024 yayınlandı: A101'de indirimli ürünlerde neler var? Her Aldın Aldın kataloğuyla tüketicilere indirimli fırsatlar sunan zincir market A101 25 Temmuz Perşembe günü raflarda yeni kampanyalı ürünlere yer verecek. Bu ürünler arasında Overlok Makinesi, Mikrodalga Fırın, Bulaşık Makinesi, TV çeşitleri, Cem Tava ve Tencere çeşitleri, Benzinli Motosiklet olacak. Peki bu hafta A101'de neler var?
22.07.2024Ekonomi
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!Adana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca kamerada
Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca kameradaAdana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü polise çarptı
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü polise çarptıAdana'nın Çukurova ilçesinde ‘dur’ ihtiranı uymayan motosiklet sürücüsü, üzerine sürdüğü polis memuruna çarptıktan sonra yaya olarak kaçmak istedi. Diğer polisler tarafından yakalanan şüphelinin ehliyetinin olmadığı öğrenilirken, yaralanan polis memuru hastanede tedaviye alındı.
20.07.2024Adana
Rekabet Kurulu'ndan Volta Motor'a 6.5 milyon TL ceza
Rekabet Kurulu'ndan Volta Motor'a 6.5 milyon TL cezaRekabet Kurulu'nun motosiklet üretim ve satışı pazarlarında faaliyet gösteren Volta Motor hakkındaki soruşturması tamamlandı. Soruşturma kapsamında ilgili firmaya 6.584.515,20 TL tutarında idari para cezası verilmesine karar verildi.
18.07.2024Ekonomi
Adana'da evinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan sanığa 19,5 yıl hapis
Adana'da evinde uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan sanığa 19,5 yıl hapisAdana’da evinde uyuşturucu sattığı iddia edilen ve evinin önünde suçüstü yakalanan sanık 19.5 yıl hapis ve 39 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
16.07.2024Adana
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladı
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 6 hükümlüyü yakaladı.
16.07.2024Adana
Adana'da çeşitli suçlardan yakalanan 120 şüpheli tutuklandı! Dikkat çeken rapor
Adana'da çeşitli suçlardan yakalanan 120 şüpheli tutuklandı! Dikkat çeken raporAdana Emniyet Müdürlüğü, 8-14 Temmuz tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 415 şüphelinin yakalandığını ve 120'sinin tutuklandığını bildirdi.
16.07.2024Adana
Komançero'dan Wesley Sneijder çıktı! MASAK adım adım iz sürdü, harekete geçildi
Komançero'dan Wesley Sneijder çıktı! MASAK adım adım iz sürdü, harekete geçildiGalatasaray’ın eski dünya yıldızı Wesley Sneijder’in Komançero ile bağlantısı olduğu iddia edildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ MASAK raporundaki dikkat çeken detayları paylaştı.
11.07.2024Gündem
Otomobil elektrikli bisikletle çarpıştı! Sürücünün arabanın üzerinden uçtuğu anlar kamerada
Otomobil elektrikli bisikletle çarpıştı! Sürücünün arabanın üzerinden uçtuğu anlar kameradaAdana'nın Kozan ilçesinde elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürüsünün arabanın üzerinden uçtuğu anlar anbean kaydedildi.
11.07.2024Adana
Otopark ücretlerine üst üste zam yapılan AVM çalışanları zamma böyle tepki gösterdi
Otopark ücretlerine üst üste zam yapılan AVM çalışanları zamma böyle tepki gösterdiBahçelievler'deki Kuyumcukent AVM'nin otopark ücretini çok bulan çalışanlar ve müşteriler, araçlarını alışveriş merkezi çevresindeki yol kenarlarına ve kaldırımlara park etmeye başladı. Otomobil ve motosikletlerin AVM çevresindeki yollara ve kaldırımlara park edilmesiyle birlikte hem trafik güvenliği tehlikeye düştü hem de yaya kaldırımları kullanamaz oldu.
10.07.2024Gündem
Adana Kozan'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Adana Kozan'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 7 yaralıAdana’nın Kozan ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklette bulunan 4 kişi ve otomobildeki 3 kişi yaralandı.
10.07.2024Adana
Resmi Gazete'de yayımlandı! Ehliyet sınavlarında süre ve bazı kurallar değişti
Resmi Gazete'de yayımlandı! Ehliyet sınavlarında süre ve bazı kurallar değiştiSürücü belgesi sınavlarına başkasının yerine girenler veya girmeye teşebbüs edenler ile kendi yerine başkasını sınava sokan veya buna teşebbüs edenlerin sınavlardan men süresi 2 yıldan 5 yıla çıkarıldı.
9.07.2024Gündem
Olursa Adana'da olur! Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılar
Olursa Adana'da olur! Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılarAdana'da gerçekleşen tuhaf olaylara bir yenisi daha eklendi. 17 yaşındaki çocuk, üç tekerlekli motosikleti sahibiyle birlikte çaldı. O anlarda kamera kayıttaydı.
9.07.2024Adana
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılar
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılarAdana'da 17 yaşındaki çocuk üç tekerlekli motosikleti sahibiyle birlikte çaldı, bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
9.07.2024Adana
Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü yük trenine çarptı
Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü yük trenine çarptıAdana’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletlinin, hemzemin geçit üzerinden kaçmaya çalıştığı an cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheliler kaçmaya çalıştığı sırada arkadan gelen yük treni sebebiyle kaza yapıp trenle birlikte sürüklendi. Yakalanan sürücüye 44 bin 299 TL para cezası kesildi.
8.07.2024Adana
Trabzon'da doktora kasklı saldırı: 2 şüpheli gözaltında
Trabzon'da doktora kasklı saldırı: 2 şüpheli gözaltındaTrabzon'da Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran hasta ve yakını, kendilerine rapor vermediği iddiasıyla tartıştığı Doktor Mehmet Yıldırım’a motosiklet kaskıyla saldırdı. Diz kapağı kırılan doktor tedaviye alınırken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
6.07.2024Gündem
Adana'da motosikletli yunus timi bir motosikletliyle çarpıştı
Adana'da motosikletli yunus timi bir motosikletliyle çarpıştıAdana'nın merkez Seyhan ilçesinde motosikletli yunus timinin başka bir motosikletliyle çarpışması sonucu 2'si polis 3 kişi yaralandı.
5.07.2024Adana
Motosikletli yunus timi bir motosikletliyle çarpıştı
Motosikletli yunus timi bir motosikletliyle çarpıştıAdana'nın merkez Seyhan ilçesinde motosikletli yunus timinin başka bir motosikletliyle çarpışması sonucu 2'si polis 3 kişi yaralandı.
5.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Motosiklet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motosiklet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.