Motokurye

Motokurye

Son dakika motokurye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motokurye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motokurye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motokurye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motokurye gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 motokurye haberi bulunmuştur. Tüm motokurye haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı Antalya'da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi.
25.01.2024 Gündem
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar Trabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024 Vatan TV
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar Trabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024 Gündem
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Vatan TV
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Gündem
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu
Genç kız feci şekilde can verdi! Ölüme götüren randevu Bakırköy'de arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulamasından çağırdığı motokurye beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Kazada Betül Gürbüz (25), hayatını kaybederken, motokurye tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Mersin'de kavşak faciası! Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti
Mersin'de kavşak faciası! Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu, otomobil harici U dönüşü yasak olan kavşaktan dönüş yapan Cahit Çağlayan (56) yönetimindeki kamyonete çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyonetteki çift ile 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı.
16.09.2023 Yaşam
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı Maltepe'de trafikte yol verme kavgasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caddenin savaş alanına döndüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.09.2023 Yaşam
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı Maltepe'de trafikte yol verme kavgasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caddenin savaş alanına döndüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.09.2023 Haber
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi
Trafikte dehşet anları! Tartıştığı motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde otomobil sürücüsü A.K., trafikte tartıştığı motokurye Uğur G.'yi, aracının ön kaputunun üzerine metrelerce sürükledi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.07.2023 Yaşam
İstanbul'da 17 yaşındaki genç sokak ortasında vurularak öldürüldü
İstanbul'da 17 yaşındaki genç sokak ortasında vurularak öldürüldü Eyüpsultan’da 17 yaşındaki motokurye Arda Pınar, sokak ortasında karşılaştığı husumetlisi tarafından boynundan silahla vurularak yaralandı. Pınar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken cinayet zanlısını yakalama çalışmaları ise sürüyor.
26.06.2023 Yaşam
İzmir'de sağanak etkili oldu! Tarihi çarşıyı su bastı
İzmir'de sağanak etkili oldu! Tarihi çarşıyı su bastı İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.
2.06.2023 Gündem
Otomobil sürücüsü ile motokuryenin yol kavgası kamerada!
Otomobil sürücüsü ile motokuryenin yol kavgası kamerada! Antalya'da Otomobil sürücüsü ile motokurye arasında 'yol verme' meselesi yüzünden çıkan tekme- tokat kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
13.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum, 'Motokuryelere hayırlı olsun' dedi ve açıkladı
Bakan Kurum, 'Motokuryelere hayırlı olsun' dedi ve açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda motokuryelere ilişkin yapılan düzenlemelerin Resmî Gazete’de yayımlandığını duyurdu.
11.05.2023 Ekonomi
Motokuryeler için yeni karar! Bakanlık duyurdu, yasal düzenleme geliyor
Motokuryeler için yeni karar! Bakanlık duyurdu, yasal düzenleme geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, motokuryeler için yasal bir düzenlemeye gidiyor. Pandemi süreci ve sonrasında önemi ortaya çıkan motokurye hizmetini yerine getiren kuryelere ait araçlar için parklanma ve dinlenme alanları oluşturulması için Bakanlıkça, Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği'nde değişiklik yapılıyor.
5.05.2023 Ekonomi
Yönetmelik değişecek! Yol kenarlarına yeni cepler açılacak
Yönetmelik değişecek! Yol kenarlarına yeni cepler açılacak İstanbul’da 250 bin motokurye için önemli bir adım atılıyor. Yapılacak yönetmelik değişikliği ile yol kenarlarında kuryeler için dinlenme alanları ayrılacak. Açılacak yeni ceplerde kuryeler hem ihtiyaçlarını giderip dinlenecek hem de araçlarının bakımını yapabilecek. Pilot uygulama Tuzla’da başlayacak.
21.04.2023 Ekonomi
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 kişilik ekibin katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul genelinde 175 şüpheli için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 161 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
17.03.2023 Gündem
İstanbul'da Kökünü Kurutma Operasyonu: 161 gözaltı
İstanbul'da Kökünü Kurutma Operasyonu: 161 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını aktardı. Bakan Soylu, "42'inci Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 161 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da kokain dağıtımını yapan ekip 60 taksi, 35 motokurye ile birlikte neredeyse eve servis diyebileceğimiz bir şebekenin bunlar dağıtıcıları" dedi.
14.03.2023 Gündem
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da, 'İhtiyaç Haritası' platformu üyeleri, 'Online İmece' sistemi ile destek veren gönüllüleri ve tedarikçi firmaları bir araya getiriyor. Gönüllüler oluşturdukları ihbar sistemi ile depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri de kurye ile götürüyor. 'İhtiyaç Haritası'nın kurucu üyesi oyuncu Mert Fırat, bir uçtan bir uca destek verenle tedarikçiyi buluşturduklarını söyledi.
13.02.2023 Magazin
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi? Sipariş vermek isteyenler, kurye yasağının devam edip etmediğini kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve rüzgar nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek açıklaması yapılmıştı. Peki Kuryeler yasak mı, motokurye yasağı bitti mi? Kuryeler çalışıyor mu 9 Şubat?
9.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Motokurye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motokurye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.