LGS sonuçları ne zaman açıklanır? LGS tercihleri ne zaman başlayacak?
LGS sonuçları ne zaman açıklanır? LGS tercihleri ne zaman başlayacak? Yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrenci için katılım sağladığı LGS 17 bin 915 okulda yapıldı. İyi bir liseye yerleşmek isteyen öğrenciler için önce sonuçlar açıklanacak daha sonra da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tercih takvimi paylaşılacak. Peki, LGS sonuçları ne zaman açıklanır? LGS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
5.06.2022 Eğitim
DGS merkezi yerleştirme nedir? Merkezi yerleştirme ile dikey geçiş ne demek?
DGS merkezi yerleştirme nedir? Merkezi yerleştirme ile dikey geçiş ne demek? DGS tercihleri başladı. Dikey Geçiş Sistemi kapsamında adaylar okulların taban puanlarına göre başvurularını gerçekleştirecek. ÖSYM açıklamasına göre süreç 7 Eylül'de son bulacak. Adaylar kılavuzu kontrole derken merkezi yerleştirme konusunda da araştırma yapmaya başladı. DGS merkezi yerleştirme nedir? Merkezi yerleştirme ile dikey geçiş ne demek?
27.08.2021 Eğitim
KPSS merkezi yerleştirme nedir?
KPSS merkezi yerleştirme nedir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, bu yıl yapılacak KPSS merkezi yerleştirme takvimini açıkladı. Selçuk, "Adaylar, KPSS-2021/1 merkezi yerleştirmeleri için 1-8 Temmuz, KPSS-2021/2 merkezi yerleştirmeleri için 22-29 Aralık'ta tercih yapabilecek" dedi. KPSS merkezi yerleştirme nedir?
27.01.2021 Eğitim
Memur adaylarının dikkatine! Tercih tarihleri belli oldu...
Memur adaylarının dikkatine! Tercih tarihleri belli oldu... Merkezi yerleştirme için memur adayları o tarihte tercih yapabilecek.
6.11.2018 Gündem