Maçka

Maçka

Son dakika maçka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maçka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maçka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maçka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maçka gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 maçka haberi bulunmuştur. Tüm maçka haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
AK Parti Trabzon belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Trabzon belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Trabzon AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir? AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı Ahmet Metin Genç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı, TBMM'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin anısına her yıl Türkiye ve KKTC'de kutlanıyor. İsrail’in Filistin’e saldırısı sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilince vatandaşlar “29 Ekim kutlamaları iptal mi, 29 Ekim etkinlikleri ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
20.10.2023 Gündem
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman? Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
21.06.2023 Gündem
Trabzon-Gümüşhane karayolu yolu sel sularının getirdiği taş ve çamur nedeniyle ulaşıma kapandı
Trabzon-Gümüşhane karayolu yolu sel sularının getirdiği taş ve çamur nedeniyle ulaşıma kapandı Doğu Karadeniz Bölgesi’nde gece boyu etkili olan yağışların oluşturduğu küçük çaplı derelerin getirdiği taş, çamur ve ağaç parçalarının oluşturduğu teresubat nedeniyle Trabzon-Gümüşhane karayolu bu sabah saatlerinde Maçka ilçesi Yazılıtaş mevkiinde ulaşıma kapandı.
15.06.2023 Gündem
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Manchester City - Inter final maçı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
7.06.2023 Gündem
İstanbul’da ilk oylar kullanılmaya başlandı
İstanbul’da ilk oylar kullanılmaya başlandı Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için ilk oylar kullanılmaya başlandı. İstanbul’da da ilk oylar kullanıldı.
28.05.2023 Gündem
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
İstanbul'da 30 bin 803 sandıkta oy verme işlemi başladı
İstanbul'da 30 bin 803 sandıkta oy verme işlemi başladı Cumhurbaşkanı ve 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, İstanbul'da saat 08.00'de 30 bin 803 sandıkta oy verme işlemi başladı. 98 milletvekili ile en çok milletvekili çıkaracak il olan İstanbul'da, 11 milyon 350 bin 969 seçmen oy kullanacak.
14.05.2023 Gündem
Trabzon-Gümüşhane karayoluna düşen taş ve kayalar ulaşımı aksattı
Trabzon-Gümüşhane karayoluna düşen taş ve kayalar ulaşımı aksattı Trabzon’un Maçka ilçesi Başar mahallesi mevkiinde bu akşam yola düşen taş ve kaya parçaları nedeniyle Trabzon-Gümüşhane karayolunda ulaşım tek şeritten kontrollü şekilde sağlanıyor.
12.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Ev kiralamada yeni dönem! Fiyatlar uçuşa geçti, öğrencilere uyarılar art arda geldi
Ev kiralamada yeni dönem! Fiyatlar uçuşa geçti, öğrencilere uyarılar art arda geldi ÖSYM’nin tercih sonuçlarını açıklaması ile milyonlarca öğrenci uygun fiyata kiralık ev ve yurt araştırmaya başladı. Uzmanlar, bu süreçte fiyatlarda herhangi bir düşüşün olmayacağını ifade ederek, öğrenciler arasında oda kiralama döneminin iyice yayıldığını belirtti. Yeni alışkanlığın aidat ve faturalarda bir dizi krizi de beraberinde getirebileceği uyarısında bulunan uzmanlar, fahiş fiyatların nasıl düşürülebileceğine ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Öğrencilere rehber olacak tavsiyeler ve kira fiyatlarındaki son gelişmeler haberimizde...
9.09.2022 Ekonomi
Seyit Subaşı öldü mü? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, katili kim?
Seyit Subaşı öldü mü? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, katili kim? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı öldü mü, neden öldü, katili kim? Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı AVM'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Beşiktaş taraftarlarını derinden sarsan olayın detayları ise merak konusu oldu. Peki, Seyit Subaşı kimdir, kaç yaşında, neden öldürüldü, katili kim, yakalandı mı?
26.08.2022 Gündem
Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıda öldürüldü
Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıda öldürüldü Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Seyit Subaşı (45), Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin kafesinde silahla vuruldu. Ağır yaralanan Subaşı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken şüpheli Mustafa Y. (33) olay yerinin 50 metre yakınında yakalandı.
26.08.2022 Yaşam
Metro seferleri iptal mi? Yağmur nedeniyle iptal edilen seferler!
Metro seferleri iptal mi? Yağmur nedeniyle iptal edilen seferler! Yağmur nedeniyle iptal edilen sefer açıklaması sonrası vatandaşlar emin olmak için “Metro seferleri iptal mi?” sorusuna yanıt arıyor.
15.08.2022 Yaşam
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi?
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Trabzon Maçka'da, 5 yıl önce bugün PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ölüm yıldönümünde anılıyor. Türkiye’yi sarsan Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı sosyal medyada gündem oldu. Eren Bülbül’ün şehit olmadan önce, 24 Haziran'da yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın' paylaşımı yeniden gündeme geldi. Peki, Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? İşte detaylar…
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), ölümünün 5inci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına DHA'ya ulaştı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına ulaşıldı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Sümela Manastırı'na gidilen patikada taş düştü; 2 yaralı
Sümela Manastırı'na gidilen patikada taş düştü; 2 yaralı Trabzon'un Maçka ilçesinde, tarihi Sümela Manastırı'na yaya ulaşım sağlanan sarp arazideki patika yolda, yamaçtan kopan taşların isabet ettiği Emine Doster (43) ve Ayşe Dursun (24) yaralandı.
16.07.2022 Yaşam
Sümela'da gün yüzüne çıkan saklı mekanlara akın
Sümela'da gün yüzüne çıkan saklı mekanlara akın Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik mekanlarından Sümela Manastırı’nda 6 yıldır süren yamaç ıslahı ve restorasyon sırasında gün yüzüne çıkarılan şapeller, keşiş ve öğrenci odaları, çan kulesi, çilehane, misafirhaneler ve mahzenlerden oluşan saklı mekanlar, manastır tarihinde ilk kez tüm alanları ile ziyarete açıldı. Yerli-yabancı ziyaretçilerin ağırlandığı manastırda restorasyon sırasında keşfedilen gizli şapele ise ulaşma çalışmaları sürüyor.
10.05.2022 Yaşam
Dünya Dans günü sözleri! Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dünya Dans Dünü 2022 etkinlikleri!
Dünya Dans günü sözleri! Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dünya Dans Dünü 2022 etkinlikleri! Dünya Dans Günü bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 29 Nisan'da kutlanan Dünya Dans Günü mesajları ve sözleri de dans severler tarafından araştırılmaya başlandı. Dans aracılığıyla insanları bir araya getirmek, dansa yönelik farkındalık kazandırmak ve aynı zamanda eğlenmeyi sağlamak için biz de Dünya Dans Dünü sözleri ve etkinliklerini derledik. Peki, Dünya Dans Dünü ne zaman kutlanmaya başlandı? Dans ne zaman ortaya çıkmıştır? İşte Dünya Dans Günü sözleri ve mesajları…
29.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maçka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maçka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.