Alternatif Güzergahlar

Alternatif Güzergahlar

Son dakika alternatif güzergahlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alternatif güzergahlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alternatif güzergahlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alternatif Güzergahlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alternatif güzergahlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 alternatif güzergahlar haberi bulunmuştur. Tüm alternatif güzergahlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserlere ve etkinliklere katılıp bu coşkuya ortak olacak vatandaşlar da konser ve etkinlik listelerini araştırıyor, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları töreninin saatini sorguluyor. Peki, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
28.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır?
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır? İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı genel provası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi de kapalı yollardan biri. Peki, Vatan Caddesi açık mı, Vatan Caddesi kaçta açılacak? Vatan Caddesi trafiğe açıldı mı? Kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar…
24.10.2023 Gündem
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmesine ilişkin “İsrail’le enerji sondaj çalışmasını başlatacağız” açıklaması, Akdeniz’de dengeleri değiştirecek önemli bir adım olarak yankılandı. Uzmanlar Doğu Akdeniz gazının Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşmasının bölgeyi nasıl etkileyeceğini anlattı.
23.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı. 
30.08.2023 Gündem
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek Yeni Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek çalışma yapılacak. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı, 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Tramvay seferi hariç olmak üzere, 40 gün boyunca trafik akışı alternatif güzergahlarla sağlanacak.
11.08.2023 Gündem
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Manchester City - Inter final maçı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
7.06.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın düzenlenecek konserler sebebiyle bazı yollar araç geçişine kapatılacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.
18.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Hafta sonu trafiğe kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Hafta sonu trafiğe kapalı olacak İstanbul'da hafta sonuna bazı yollar kapalı olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi.
8.04.2023 Yaşam
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Bağcılar'da yapılacak program dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.
2.04.2023 Gündem
İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak
İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağını ve alternatif güzergahları duyurdu.
19.03.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle 19 Mart 2023 Pazar günü trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
18.03.2023 Gündem
Dünyanın en uzun dairesel metro hattı açıldı
Dünyanın en uzun dairesel metro hattı açıldı Sovyetler Birliği’nin ilk yer altı sistemi olarak 1935’te açılan Moskova Metrosu’na eklenen yeni hat, 1 Mart itibarıyla çalışmaya başladı. Dünyanın en uzun dairesel metro hattı, şehirde yaşayan 1,2 milyon kişiyi yürüme mesafesinde bir metro istasyonuna kavuşturdu. Şehrin kalbindeki dairesel metro hattı Koltsevaya kapsamındaki trafik sıkışıklığını gidermek ve genel olarak Moskova'daki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla tasarlandı. 
3.03.2023 Dünya
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
Depremden 30 saat sonra kızına kavuştu: ‘Yanındayım, korkma’
Depremden 30 saat sonra kızına kavuştu: ‘Yanındayım, korkma’ Hatay'da enkaz altında kalan 6 yaşındaki Elif, arama kurtarma faaliyetleri yürüten ekipler tarafından 30 saat sonra enkaz altından çıkarıldı. Kurtarılan kızının elinden tutan baba, "Canım kızım buradayım, yanındayım, korkma" diye seslendi.
7.02.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor!
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor! Suikast sonucu Ogün Samast tarafından öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada ölümünün 16. yılında anılacak.
19.01.2023 Gündem
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i anma programı için, Şişli'de yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
18.01.2023 Gündem
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Kartal'da yarın düzenlenecek Emek ve Özgürlük İttifakı'nın mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
14.01.2023 Yaşam
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar! Ankara’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları ve 87’nci Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Peki, Ankara’da hangi yollar kapalı? Yollar ne zaman açılacak? İşte Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
25.12.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesinin açıklanacağı program nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 29 Ekim sabah saatlerinden itibaren kapalı olan yollarda araç trafiğine izin verilmeyecek. Vatandaşlar için alternatif güzergahlar ve trafiğin yönlendirileceği yollar açıklandı. Peki, 29 Ekim kapalı olacak yollar hangileri? Bugün ve yarın kapalı olacak yollar hangileri? İşte 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
28.10.2022 Gündem
Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı saat…
Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı saat… Ankara'nın Çankaya ilçesinde yapılan ilk Muhtarlar Evi'nin açılış töreni dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı, Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? İşte Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı tarih…
19.10.2022 Yaşam
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar İstanbul'da yarın düzenlenecek Boğaziçi Triatlonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, hangi yollar kapalı? İşte 11 Eylül 2022 İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
10.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alternatif Güzergahlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alternatif güzergahlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.