29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Son dakika 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 29 ekim cumhuriyet bayramı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.156 29 ekim cumhuriyet bayramı haberi bulunmuştur. Tüm 29 ekim cumhuriyet bayramı haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil?
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil? Ramazan Bayramı geldi çattı, Borsa açık mı kapalı mı diye merak edenler de arttı. 8-9-10-11-12 Nisan’da borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Borsa bayramda kapalı mı? 10 Nisan borsa açık mı?
6.04.2024 Yaşam
Yeni yılda yapılacak resmi tatiller: 2024'te kaç gün resmi tatil var? Hafta içine mi denk geliyor?
Yeni yılda yapılacak resmi tatiller: 2024'te kaç gün resmi tatil var? Hafta içine mi denk geliyor? Yeni yıla kısa bir süre kaldı. 2024 yılında yapılacak resmi tatiller de şimdiden araştırılmaya başlandı. Öğrencilerin, velilerin, memurların dört gözle merak ettiği yeni yılda resmi tatiller takvimlerde yerini aldı. Buna göre 2024 yılında toplam 15 gün resmi tatil var.
31.12.2023 Gündem
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Taksim'in çok güçlü bir duygusu var. Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık. Açılışı yaptık ve dışarıya çıktığımızda dev bir insan kitlesi vardı. Bizim için çok büyük bir mutluluk şu anda da ziyaretçilerimiz gelmeye devam ediyor. Ben de buradayım, insanları ağırlamaya özen gösteriyorum" dedi. 'Açık Yapıt' Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Kültür Sanat
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı 29 Ekim gösterisinde bir öğrenciye yapılan muameleyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu kez provada öğretmeni tarafından dışlanan çocuğun görüntüleri vicdanları sızlattı. O sırada velilerin öğretmeni tebrik etmesi ise tartışılan başka bir konu oldu.
31.10.2023 Yaşam
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Yarın okullar tatil mi (31 Ekim)? Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, yarın (31 Ekim) okul var mı?
Yarın okullar tatil mi (31 Ekim)? Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, yarın (31 Ekim) okul var mı? 31 Ekim okullar tatil mi, yarın okul var mı? sorularının yanıtı sabahın ilk ışıklarıyla araştırılmaya başlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Cumhurbaşkanı okulların 30 Ekim’de tatil olacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından öğrenciler okulların kaç gün tatil olduğunu 31 Ekim okulların olup olmadığını sorguluyor. Peki, Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, Yarın (31 Ekim) okul var mı, yarın okullar tatil mi?
30.10.2023 Eğitim
Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru
Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru Türkiye Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i, 1 milyon 182 bin 425 kişi ziyaret etti.
30.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
'Açık Yapıt' Cumhuriyetin 100. Yılında AKM'de sergileniyor
'Açık Yapıt' Cumhuriyetin 100. Yılında AKM'de sergileniyor Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt' Londra'da sergilenmesinin ardından Cumhuriyet'in 100.Yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergileniyor. Bulut, "Açık Yapıt'la 3 sergi yaptık. Biri Londra Dizayn Bienali için, bir diğeri ise Londra Tasarım Festivali içindi. İkisi de ödüllü ve uluslararası sergiler ama bizim için, en sevdiğimiz ve gurur duyduğumuz sergi, Atatürk Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet'in 100. yılını birlikte açtığımız sergi oldu" dedi.
30.10.2023 Kültür Sanat
Borsa bugün (30 Ekim) açık mı? 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı?
Borsa bugün (30 Ekim) açık mı? 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı? 30 Ekim borsa açık mı, bugün borsa tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim” açıklaması sonrası resmi tatil olan 29 Ekim’in ertesi günü olan 30 Ekim’de borsanın durumu merak ediliyor. Resmi tatil sonrası ilk işlem günü olması ve okullar tatil edilmesi yatırımcıların arama motorlarına yönelik “Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa tatil mi?” sorularının yanıtını araştırmasına neden oldu. Peki, Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa açık mı, bugün borsa kapalı mı, borsa çalışıyor mu?
30.10.2023 Ekonomi
Aras Bulut İynemli'ye Atatürk olmak yakıştı mı? Sosyal medya Atatürk filmine kilitlendi!
Aras Bulut İynemli'ye Atatürk olmak yakıştı mı? Sosyal medya Atatürk filmine kilitlendi! Atatürk filmi ilk kez televizyonda yayınlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında Fox Tv'de yayınlanan filmde Atatürk rolünde oyuncu Aras Bulut İynemli yer aldı. Başarılı oyuncunun Atatürk rolüyle ilgili paylaşımların yapıldığı sosyal medyada kimileri benzetemedi, kimileri de hiç yakışmadığını ifade etti. İşte Aras Bulut İynemli'ye gelen Atatürk tepkileri...
29.10.2023 Televizyon
Atatürk filmi bu akşam mı, hangi kanalda? Atatürk filmi oyuncuları kimler?
Atatürk filmi bu akşam mı, hangi kanalda? Atatürk filmi oyuncuları kimler? Atatürk filmi bu akşam mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda televizyon ekranlarında birbirinden değerli yapımlar ekrana geliyor. Geçtiğimiz aylarda çok konuşulan Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Atatürk filminin yayını için de geri sayım başladı. Peki Atatürk filmi hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte Atatürk filmi oyuncuları...
29.10.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100. Yıl Hitabı'nı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Vahdetttin Köşkü'nden dünyaya seslenmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin mesut ve muzaffer olması konusunda hiçbir emperyal güç Türkiye'nin önüne geçemeyecektir." dedi.
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri’ne katıldı. Türk Yıldızları'nın İstanbul semalarında gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı. O anlar ise CNN TÜRK canlı yayınında ekranlara geldi.
29.10.2023 Gündem
Anıtkabir'de 100'üncü yıl coşkusu! 7'den 70'e vatandaşlar akın etti
Anıtkabir'de 100'üncü yıl coşkusu! 7'den 70'e vatandaşlar akın etti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta sabahın ilk saatlerinden itibaren başlarken, sokaklar ve caddeler ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, ise vatandaşların akınına uğradı. SoloTürk’ün gösterisi, vatandaşlar tarafından alkış aldı. İşte dikkat çeken görüntüler…
29.10.2023 Gündem
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Gündem
Antalya'da F-16'lardan nefes kesen gösteri
Antalya'da F-16'lardan nefes kesen gösteri Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Haber
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Biz ateşten gömleği şerefle giymiş milletiz
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Biz ateşten gömleği şerefle giymiş milletiz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla Birinci Meclis'te açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, konuşmasında "Emperyalistler ya da yeni emperyalistler hangi oyunu oynasın milletimizin öncülüğünde yeni bir dünya kurulacak ve dünyada hakkın egemen olduğu bir düzene geçilecek." ifadelerini kullandı.
29.10.2023 Gündem
TCG Anadolu Gemisinde 29 Ekim töreni
TCG Anadolu Gemisinde 29 Ekim töreni TCG Anadolu Gemisi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi. Törende konuşan Amiral Gökçen Fırat, 'Gemilerimiz geçişleri sırasında denizcliğie özgü bir selamlama şekli olan çimariva ile Vahdettin Köşkü'nde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımızı selamlayacaktır.' dedi.
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılı deniz dibinde kutlandı
Cumhuriyet'in 100. yılı deniz dibinde kutlandı Fethiye'de dalgıçlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı.
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyetin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu: Atatürk ile aynı mesleği yapmak onur verici
Cumhuriyetin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu: Atatürk ile aynı mesleği yapmak onur verici Türkiye’nin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu. Tuğgeneral Özlem Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel demeç verdi.
29.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı
Emine Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda "Gelecek nesillerimizin bu kahramanlık ruhunu, birlik ve beraberlik içinde koruyarak, Türkiye Yüzyılı hedefleriyle yaşatacağına yürekten inanıyorum." ifadelerine yer verdi.
29.10.2023 Gündem
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı Başkent Ankara'da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Erdoğan, Anıtkabir Özel defterine "Aziz Atatürk, 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık. En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak Cumhuriyet'imizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir." yazdı.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 29 ekim cumhuriyet bayramı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.