29 Ekim

29 Ekim

Son dakika 29 ekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 29 ekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 29 ekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

29 Ekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 29 ekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.600 29 ekim haberi bulunmuştur. Tüm 29 ekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet aşkına! D-Smart Go'dan 29 Ekim'e özel kampanya!
Cumhuriyet aşkına! D-Smart Go'dan 29 Ekim'e özel kampanya!Bağımsızlık yolunda yedi düvele karşı verilen mücadele, bundan tam 101 yıl önce Cumhuriyet ile taçlandı. Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart, kurtuluş savaşının kahramanları anısına yeni bir kampanya başlattı. 20-31 Ekim arasında D-Smart GO’ya gelen yeni kullanıcılar yüzde 29 indirim kazanacak. Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan kategoriyle de bayram coşkusunu sonuna kadar yaşayacak.
21.10.2024Yaşam
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldıİstanbul'da gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Bisiklet Yarışı' ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik provaları kapsamında bu sabah bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapanan yollara alternatif güzergahlar belirlendi.
20.10.2024Gündem
29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz olacak mı?
29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz olacak mı?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre toplu taşıma seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ücretsiz olacak.
19.10.2024Gündem
Fenerbahçe Beko - Maccabi maçının adresi belli oldu
Fenerbahçe Beko - Maccabi maçının adresi belli olduFenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı, Litvanya'da oynanacak.
17.10.2024Basketbol
Bursa Gemlik Belediyesi’nin bütçesi 1 milyar lira
Bursa Gemlik Belediyesi’nin bütçesi 1 milyar liraBursa'nın Gemlik Belediyesi 2025 Yılı Gelir Gider Bütçesi, belediye meclisinde kabul edildi. Bütçe görüşmelerinde yer yer konu dışına çıkarak belediyenin diğer çalışmaları hakkında eleştiri yapan muhalefete cevap veren Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, “Gemlik için yapılacak işlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.
17.10.2024Gündem
Bursa'da cumhuriyet tırı 29 Ekim coşkusunu yayıyor
Bursa'da cumhuriyet tırı 29 Ekim coşkusunu yayıyorCumhuriyet coşkusunu tüm kente yaymayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, özel olarak hazırlanan ‘Cumhuriyet Tırı’ ile Gemlik, Osmangazi, İznik ve Orhangazi’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim en büyük eserim" dediği Cumhuriyet'in değerlerini Bursalılarla buluşturdu.
16.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem
İnmede erken tedavi iyileşme şansını artırıyor! Belirtileri görmezden gelmeyin
İnmede erken tedavi iyileşme şansını artırıyor! Belirtileri görmezden gelmeyinErciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Baydemir; "Ekim Ayı İnme Farkındalık Ayı" yaptığı açıklamada; "İnme tedavisine ne kadar erken başlanırsa, iyileşme şansı o kadar yüksek" dedi.
11.10.2024Yaşam
Kış saati uygulamasına dönülecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Kış saati uygulamasına dönülecek mi? Bakan Bayraktar açıkladıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, kış saati uygulaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
9.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'na katıldı. Erdoğan,."Yeni anayasa devlet ile milleti buluşturan niteliklere haiz olmalıdır. Milletin muazzez iradesini temsil eden insanlar olarak, insanımızın hiçbir ferdini dışlamadan, azami müştereklerde buluşturan bir anayasayı yazabilir, yapabilir, bu yüce Meclis eliyle hayata geçirebiliriz. Meclis'imizin yeni anayasa için daha fazla gayret göstereceğine inancımız tamdır. Toplumun tüm kesimlerini yeni ve sivil anayasa mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarına da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer açık söylüyorum bizim vatan topraklarımız olacaktır.. Netanyahu hayallerine Anadolu'yu da katıyor." diye konuştu.
1.10.2024Gündem
7 aylık hamile eşinin boğarak öldürüp ‘bana muska yazılmış’ diyen şahsın akıl sağlığının yerinde olduğu ortaya çıktı
7 aylık hamile eşinin boğarak öldürüp ‘bana muska yazılmış’ diyen şahsın akıl sağlığının yerinde olduğu ortaya çıktıAdana'da 7 aylık hamile eşi Hatice Demir'i (20) boğarak öldüren Emrah Demir (28), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında, "O gece uyuşturucu alıp geldiğim evin içinde Azrail'i, 3 harflileri görüyordum. Bana muska yazılmış. Bana muska yazan büyücünün Allah belasını versin" dedi. Hastane raporunun okunduğu duruşmada Demir'in akıl sağlığının yerinde olduğu belirtildi.
12.09.2024Adana
Gaziantep Şehitkamil’de 2. etap bisiklet dağıtımları başladı
Gaziantep Şehitkamil’de 2. etap bisiklet dağıtımları başladıŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim öncesi verdiği tüm sözleri kararlılıkla yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, daha önce çocuklara verdiği bisiklet sözünü tutarak başlattığı bisiklet dağıtım programının 1. etabını tamamladı. Yılmaz, şimdi ise 2. etap bisiklet dağıtımları ile çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
19.08.2024Gaziantep
İspanya La Liga maçları ne zaman başlıyor, kaç gün kaldı? La Liga’da Real Madrid’in ilk maçı ne zaman?
İspanya La Liga maçları ne zaman başlıyor, kaç gün kaldı? La Liga’da Real Madrid’in ilk maçı ne zaman?Süper Lig'de ilk hafta geride bırakılırken, diğer liglerin başlayacağı tarih futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle Arda Güler'li Real Madrid'in olduğu La Liga için geri sayım başladı. Peki, İspanya La Liga ne zaman başlıyor?
13.08.2024Şampiy10
Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar oldu
Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar olduHamas, İran'ın başkenti Tahran'da 31 Temmuz'da suikasta uğrayan İsmail Heniyye'nin yerine, hareketin siyasi büro başkanlığına Yahya Sinvar'ın seçildiğini duyurdu.
6.08.2024Dünya
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
15 Temmuz'da bayrak asılır mı, bayraklar yarıya iner mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlara (kamu kurumlara) bayrak asılacak mı?
15 Temmuz'da bayrak asılır mı, bayraklar yarıya iner mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlara (kamu kurumlara) bayrak asılacak mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanıyor. Milli Bayramlarda ve çeşitli özel günlerde Türk bayrağı resmi kurumlara ya da özel kurumlara asılıp asılmadığı bu kapsamda merak ediliyor. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında ölen 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için genel tatil günü ilan edildi. Peki, 15 Temmuz’da bayrak yarıya iner mi, 15 Temmuz'da bayrak asılır mı?
15.07.2024Gündem
15 Temmuz resmi tatil mi, hangi gün? Özel sektör tatil yapacak mı, kamuya idari tatil mi?
15 Temmuz resmi tatil mi, hangi gün? Özel sektör tatil yapacak mı, kamuya idari tatil mi?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümüne az bir süre kala vatandaşlar resmi tatile yönelik araştırmalarını hızlandırdı. 8 yıl önce yaşanan darbe girişimini anmak, hayatını kaybedenlere rahmet dilemek için bu yıl da 15 Temmuz tüm ülkede çeşitli etkinliklerle anılacak. Peki, 15 Temmuz bu yıl hangi gün idrak edilecek, 15 Temmuz resmi tatil mi? Kamu ve özel sektör 15 Temmuz’da tatil mi yapacak?
9.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
Kuyumcular 20 Haziran’da açık mı, bugün kuyumcular kapalı? 20 Haziran Perşembe günü kuyumcular hizmet veriyor mu?
Kuyumcular 20 Haziran’da açık mı, bugün kuyumcular kapalı? 20 Haziran Perşembe günü kuyumcular hizmet veriyor mu?Kurban Bayramı sonrası 20-21 Haziran'da kuyumcuların çalışma saatleri için yapılan araştırmalar arttı. 2024 Kurban Bayramı 19 Haziran Çarşamba günü (bugün) sona erdi. Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken, hediyelik ya da yatırımlık altın alacaklar perşembe ve cuma günü kuyumcuların açık olup olmadığını, saat kaçta açılacağını sorguluyor. Peki, 20-21 Haziran'da kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak? Kurban bayramı sonrası kuyumcular 20 Haziran’da açık mı?
20.06.2024Gündem
Bankalar 20-21 Haziran açık mı, kamu bankaları ne zaman açılıyor? 20 Haziran Perşembe bankalar açık mı?
Bankalar 20-21 Haziran açık mı, kamu bankaları ne zaman açılıyor? 20 Haziran Perşembe bankalar açık mı?16 Haziran’da başlayan Kurban Bayramı 19 Haziran'da sona eriyor. 20-21 Haziran Perşembe ve Cuma günleri sadece kamu çalışanlarına idari izin olarak verilmişti. Söz konusu karar nedeniyle bankaların perşembe ve cuma günü açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Bankalar perşembe açık mı, bankalar 20-21 Haziran açık mı? Kamu bankaları ne zaman açılıyor?
19.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Muğla Etabı tamamlandı
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Muğla Etabı tamamlandıCumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği ve TGA’nın katkılarıyla, Türkiye Yelken Federasyonu koordinasyonunda, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen, DHL Express ana sponsorluğunda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları’nın Muğla etabı sona erdi.
26.05.2024Diğer Sporlar
Nvidia bilançosu saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Mayıs 2024 Nvidia bilanço tarihi
Nvidia bilançosu saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Mayıs 2024 Nvidia bilanço tarihiKüresel piyasalarda dikkatler Nvidia bilançosuna çevrildi. NVIDIA, hisse senedi fiyatında yılbaşından bu yana yaklaşık %92’lik şaşırtıcı bir artış sergileyerek şirketi teknoloji ve inovasyonun ön saflarına iterek dikkate değer bir ivme kazandı. Peki, Nvidia bilançosu saat kaçta açıklanacak, Nvidia bilanço ne zaman açıklanacak?
22.05.2024Ekonomi
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
18.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyorCumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

29 Ekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 29 ekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.