Karadeniz Sahil Yolu

Karadeniz Sahil Yolu

Son dakika Karadeniz Sahil Yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karadeniz Sahil Yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karadeniz Sahil Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karadeniz sahil yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 karadeniz sahil yolu haberi bulunmuştur. Tüm karadeniz sahil yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı Trabzon’un Sürmene ilçesinde geziye çıkan arkadaş grubunun içinde bulunduğu otomobil, bariyere çarptı. Kazada, parçalara ayrılan otomobildeki Serhat Yılmaz (30) ve Emirhan Bodur (28) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
9.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Giresun'da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü!
Giresun'da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü! Giresun'da etkili sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı, kent merkezinde cadde ve sokaklar suyla dolarken, araçlarıyla ilerlemeye çalışan sürücüler, zor anlar yaşadı.
3.09.2023 Gündem
Karadeniz'i sel vurdu, son dakika uyarılar art arda geldi! Bakanlar sel bölgesindeki son durumu açıkladı
Karadeniz'i sel vurdu, son dakika uyarılar art arda geldi! Bakanlar sel bölgesindeki son durumu açıkladı Meteoroloji'nin uyarıları sonrası birçok ilde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da dereler taştı, Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere ve değerlendirmelere göre, 13 il için "turuncu kod"lu yağış uyarısı yaptı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya selin vurduğu Bartın'da açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "İlk andan itibaren devletimizin tüm kurum ve kuruluşları vatandaşımızın yanında" dedi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de “Bu sularda yaz ayı artık yılanlar vardır ve bu yılanlar ısırıcı, zehirleyici yılanlar olabilir. Çıplak ayakla girilmemesi lazım” diyerek vatandaşlar uyardı. İşte sel bölgesinden son dakika gelişmeleri...
10.07.2023 Gündem
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı...
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı... Sağanak yağışlar Karadeniz Bölgesi'nde hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da dereler taştı, Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. Samsun'da dün sel sularına kapılan Türkan Yılmaz'ın (45) cansız bedenine ulaşıldı. Kuvvetli yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tünel Kontrol Merkezi'nde açıklama yaptı. Meteoroloji yağışlara karşı bugün için de uyarıda bulundu.
10.07.2023 Gündem
Karadeniz'de sel! Acı haber geldi, sahil yolu trafiğe kapatıldı
Karadeniz'de sel! Acı haber geldi, sahil yolu trafiğe kapatıldı Meteoroloji'nin uyarıları sonrası Ordu ve Düzce'de etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da bazı derelerde taşkın meydana geldi. Taşkın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. Ordu Valisi Tuncay Sonel, 'Altınordu merkezdeki birçok ev ve iş yerini su basmış, ekiplerimizce su tahliye işlemleri yapılmakta.' açıklamasında bulundu. Öte yandan AFAD Başkanı Sezer, Karadeniz Bölgesi’nde bine yakın toprak kayması olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.
9.07.2023 Gündem
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'nda yurt dışından getirilen cep telefonların kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL'ye çıkarılması sonrası; Gürcistan'a akın edenler, yoğunluğa neden oldu. Karadeniz Sahil Yolu'nda 15 kilometreyi bulan kuyruk, Kemalpaşa'yı geçerek, Hopa'ya kadar uzandı.
7.07.2023 Yaşam
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi
Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bayram sebebiyle memleketi Rize'ye giderken trafik kazası geçirdi. Giresun'da yaşanan kazada her iki tarafın da sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
28.06.2023 Galatasaray
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu dengesi bozulmuş, gözü koltuktan başka bir şeyi görmeyenlerin halini 14 Mayıs gecesi gördük. Televizyon ekranlarında oynadıkları kazandık tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Manipülasyon yapmak istedikleri belli oldu. Buna rağmen, yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden de kamuoyundan da özür dilemediler" dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, " Ülkemizin geleceğini aydınlatmayı da, en hızlı ve en doğru biçimde sürdüreceğiz. Bizim için durmak yok. 14 Mayıs’ta ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya da bu aziz millete bir lider seçeceğiz. Ya teröristlerin desteklediğini seçeceğiz ya teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz” dedi.
1.05.2023 Gündem
İki şehir arası 15 dakikaya inecek! 11 milyar TL'lik dev proje
İki şehir arası 15 dakikaya inecek! 11 milyar TL'lik dev proje Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan, Ordu Çevre Yolu’nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor. Yol tamamlandığında yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak, 45 dakikalık Ordu-Giresun arası 15 dakikaya inecek.
23.03.2023 Ekonomi
Yine aynı yer yine heyelan! Karayolu ulaşıma kapandı
Yine aynı yer yine heyelan! Karayolu ulaşıma kapandı Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçeleri arasındaki bölümünde 3,5 ay aradan sonra yine aynı yerde heyelan meydana geldi. Heyelanda bir tır zarar görürken, heyelan anı güvenlik kamerasına yansıdı.
13.10.2022 Yaşam
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu Trabzon'un Arsin ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu kazada sürücü Mehmet (32), eşi Emine (27) ile oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3), hayatını kaybetti.
29.09.2022 Gündem
Fındık üreticilerinin yüzünü güldürecek gelişme! Kurutma süresini kısaltıp, harman sorununu bitiriyor
Fındık üreticilerinin yüzünü güldürecek gelişme! Kurutma süresini kısaltıp, harman sorununu bitiriyor Doğu Karadeniz'de fındık hasadının sürdüğü bugünlerde fındık toplamak kadar kurutmak da nemli ve yağışlı havalar nedeniyle üreticiler için çile haline geliyor. Birçok üretici fındığını kurutmak için güneşli havalarda Karadeniz Sahil Yolu'nun kenarına fındığını sererek kurutmayı tercih ederken, kimileri de fındık kurutma sorununu kendi yöntemleri ile çözüyor. Havaların yağışlı geçtiği Karadeniz’de fabrikasının bahçesine serdiği fındığı kurutamayan bir klima şirketi yetkilisi ise çareyi kendi fındık kurutma makinelerini yapmakta buldu.
19.08.2022 Ekonomi
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü kahvaltıda yediği deli baldan ötürü fenalaşarak otobüsün kontrolünü kaybettiğini iddia etti.
18.08.2022 Yaşam
Üreticiler Karadeniz Sahil Yolu'nu harmana çevirdi! Süreyi 1 hafta kısaltıyor
Üreticiler Karadeniz Sahil Yolu'nu harmana çevirdi! Süreyi 1 hafta kısaltıyor Karadeniz’de fındık hasadı halen sürerken, Trabzon’da bazı üreticiler topladıkları fındığı Karadeniz Sahil Yolu’nun kenarlarına sererek kurutmaya başladı.
16.08.2022 Ekonomi
Üniversiteli Cemal, doğum gününde trafik kazasında öldü
Üniversiteli Cemal, doğum gününde trafik kazasında öldü Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde, otomobil ile TIR’ın çarpıştığı kazada üniversite öğrencisi Cemal Tatar (20) hayatını kaybetti, arkadaşı Birkan Yılmaz yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Tatar'ın doğum gününde öldüğü ortaya çıktı.
6.08.2022 Yaşam
2022 fındık fiyatları açıklandı mı, Cumhurbaşkanı tarafından ne zaman açıklanacak? Güncel fındık fiyatları ne kadar?
2022 fındık fiyatları açıklandı mı, Cumhurbaşkanı tarafından ne zaman açıklanacak? Güncel fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatları açıklandı mı, fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu’da fındık taban fiyatının açıklanması beklenirken, üreticiler yaş fındığı 60 ila 70 TL arasında değişen fiyatlardan satmaya başladı. Cumhurbaşkanı’nın fındık açıklaması merakla bekleniyor. Peki, Güncel fındık fiyatları ne kadar?
30.07.2022 Ekonomi
6,2 milyar TL’lik projede ışık göründü
6,2 milyar TL’lik projede ışık göründü Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan, Ordu Çevre Yolu'nun ikinci etabında bulunan Akçatepe Tüneli’nde ışık görme töreni düzenlendi.
26.07.2022 Ekonomi
Karadeniz Sahil Yolu'nda drift yapan 2 sürücüye 30 bin TL ceza
Karadeniz Sahil Yolu'nda drift yapan 2 sürücüye 30 bin TL ceza Ordu'nun Ünye ilçesinde trafiği kapatıp drift yapan 2 sürücüye toplam 30 bin 131 TL ceza kesildi, sürücü belgelerine el konuldu.
22.07.2022 Yaşam
Artvin'de heyelan! Ölü ve yaralılar var
Artvin'de heyelan! Ölü ve yaralılar var Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen heyelanda yoldan geçen tırların üzerine gelen yamaçtan kopan kayaların düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
1.07.2022 Yaşam
Giresun-Ordu arası 15 dakikaya düşecek
Giresun-Ordu arası 15 dakikaya düşecek Karadeniz Sahil Yolu Projesi çerçevesinde olan ve 2019 yılında ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan Ordu Çevre Yolu'nun ikinci etabında çalışmalar devam ediyor.
8.04.2022 Gündem
Düzce- Sakarya yolu ulaşıma kapandı! Büyük çapta çökme meydana geldi
Düzce- Sakarya yolu ulaşıma kapandı! Büyük çapta çökme meydana geldi Düzce ve Zonguldak illeri ile Sakarya arasında ulaşımı sağlayan Karadeniz Sahil Yolu’nda heyelan meydana geldi. Büyük çapta çökme oluşan kara yolu, trafiğe kapatıldı.
6.04.2022 Yaşam
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı, o yolda ikinci etap başladı
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı, o yolda ikinci etap başladı Zonguldak'ta ilk etabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Zonguldak-Filyos yolunun ikinci etabında ilk kazma vuruldu. Göbü-Muslu güzergahının ardından tamamlanması planlanan 36 kilometrelik yol ile Filyos'a ulaşım modern hale gelecek.
17.02.2022 Gündem
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi...
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi... Zonguldak'ta açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Teoman Duralı tünelleri, köprülü kavşak ve sahil yolu, Filyos'a kadar devam edecek. Üç etap halinde tamamlanması planlanan yolun ikinci etabının Kilimli ilçesinden Muslu beldesine, üçüncü etabının ise Muslu'dan Filyos'a ulaşacak şekilde tamamlanması bekleniyor.
11.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karadeniz sahil yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.