Liposuction

Liposuction

Son dakika Liposuction haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liposuction ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liposuction haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liposuction

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liposuction gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 liposuction haberi bulunmuştur. Tüm liposuction haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağ Bezesi Nasıl Geçer? Yağ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yağ Bezesi Nasıl Geçer? Yağ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yağ bezesi aynı zamanda lipom olarak da bilinmektedir. Vücutta oluşan yağ dokularından kökenleri oluşan tümörlerin genel adı olarak ifade edilebilir. Genel olarak vücutta yağ bezesi oluşumuna yol açan faktörler tam olarak bilinmemektedir. Vücutta yer alan yağ birikimlerinin deri altına yerleşmesi ve kapsül şeklinde sarılmasıyla yağ bezeleri oluşmaktadır. 
17.01.2024 Sağlık
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Kırmızı ışıkla ağrısız acısız kilo vermek mümkün
Kırmızı ışıkla ağrısız acısız kilo vermek mümkün Uzman Diyetisyen Betül Öztürk, kırmızı ışıkla beraber ağrısız acısız, kesi izi olmadan liposuction işlemine gerek olmandan kilo vermenin mümkün olduğunu söyledi.
11.08.2022 Sağlık
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir?
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, kadınların sıklıkla merak ettiği doğum sonrası uygulanabilen yöntemleri tüm detayları ile anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir?
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu kısa sürede yaza hazırlanmanızı sağlayacak etkili ve kolay işlemleri sizler için anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor?
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Tok, genital problemlerin tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
26.04.2022 Sağlık
Profil estetiği nedir?
Profil estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, profil estetiği hakkında merak edilenleri anlattı.
21.03.2022 Sağlık
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor
Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabus oldu! Gözlerini kapatamıyor Rus güzellik kraliçesi Yulia Tarasevich’in hayatı kabusa döndü! Estetik ameliyatından sonra gözlerini kapatamayan ve gülümseyemeyen ünlü model, ameliyatlardan sonra yaşadığı bu durum nedeniyle “tüm yüzünün bozulduğunu” anlattı. Ameliyatların ardından dehşet verici bir sonuçla karşılaşan eski güzellik kraliçesi, yaşadığı süreç nedeniyle zor günler geçiriyor.
23.02.2022 Dünya
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler!
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler! Küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek yöntemleri anlattı.
22.02.2022 Sağlık
Yağ aldırma operasyonu için Türkiye'ye gelen kadının sır ölümü! Otelde fenalaştı
Yağ aldırma operasyonu için Türkiye'ye gelen kadının sır ölümü! Otelde fenalaştı Almanya'dan Türkiye'ye gelen Sadaf Gholami (33),  geçirdiği kol gerdirme, liposuction, karın gerdirme operasyonlarının ardından Başakşehir'deki bir otele yerleşti. Gholami otelde fenalaştı. Çalışanlardan yardım isteyen Gholami, otele gelen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak Sadaf Gholami hayatını kaybetti. Gholami'nin kovid testinin de pozitif çıktığı belirtilirken kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.
2.02.2022 Yaşam
Alişan’ın yağ aldırma davasında flaş gelişme!
Alişan’ın yağ aldırma davasında flaş gelişme! Alişan'ın 3 yıl önce 'Ölümden döndüm' diyerek anlattığı Liposuction 'Yağ aldırma' ameliyatıyla ilgili şikayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Savcılık Alişan'ın ameliyat sonrası raporlarını incelenmek üzere bilirkişiye gönderdi. Bilirkişiden gelecek rapora göre soruşturmanın seyri belirlenecek.
23.01.2022 Magazin
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir?
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, dinamik ve genç bir yüz görünüme kavuşmak isteyenlerin tercih edebileceği işlemleri derledi.
20.01.2022 Sağlık
Karın germe kilo tedavisi değildir!
Karın germe kilo tedavisi değildir! Sık kilo alıp verme ve doğumlar nedeniyle karın bölgesinde oluşan fazla deri pek çok kişinin rahatsızlık duyduğu sorunların başında geliyor. Karın deformasyonların fazla derinin alınarak karını gergin hale getirmek mümkün. Peki, Karın germe ameliyatı nasıl yapılır? Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
14.12.2021 Sağlık
Gebelik sonrası en çok bu ameliyat talep ediliyor!
Gebelik sonrası en çok bu ameliyat talep ediliyor! Kadınların genellikle hamilelik, erkeklerin de kilo verme süreci sonrasında karşılaştığı “gevşek ve sarkık karın” sorunundan ‘abdominoplasti’ (karın germe) operasyonu ile kurtulmanın mümkün olduğunu söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu, “Karın germe ameliyatıyla göbek deliği altındaki çatlakların tamamı giderilir. Abdominoplasti ameliyatları ‘mini karın germe’, ‘tam karın germe’ ve ‘360 karın germe’ olarak üç farklı şekilde uygulanabilir” dedi.
10.12.2021 Sağlık
Estetik kaygılar erkekleri de operasyonlara yöneltti
Estetik kaygılar erkekleri de operasyonlara yöneltti Pandemide çokça alınan kilolar, depresyona kapı araladı. Estetik operasyonların sadece güzelleştirici ya da gençleştirici değil, ruhsal sağlığını iyileştirici etkisi de olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Alper Çelik, “Pandemide vücudumuz, özellikle karın, alt göbek ve bel bölgesini çok seven inatçı yağların saldırısına uğradı. Artan estetik kaygılar, yaş ve cinsiyet ayırt etmeksizin her kesim için estetik operasyonlara kapı araladı. Artık kadınlar kadar erkekler de ve yaşlılar kadar gençler de estetik operasyonlara yöneliyor” dedi.
2.12.2021 Sağlık
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor!
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor! Görünüşündeki gerçek veya hayali kusurlar kişide saplantı haline gelebiliyor. Ortaya çıkan bu beden algı bozukluğu ile kişi estetik cerrahinin yolunu tutabiliyor. Nasıl göründüğüyle ilgili hissedilen güvensizlik ise zamanla takıntı haline dönebiliyor. Uzmanlar ise uyarıyor! Kimi estetik cerrahi bağımlılarının hayran oldukları bir ünlü gibi görünmek için kendilerini değiştirmeye çalışmalarının altında psikiyatrik sorunların yatabileceğine dikkat çekiliyor.
25.10.2021 Sağlık
Doğum sonrası deformasyonlardan kurtulmanın yolları!
Doğum sonrası deformasyonlardan kurtulmanın yolları! Hamilelik süreci ve doğum nedeniyle oluşan deformasyonları ortadan kaldırmak mümkün. Son yıllarda annelik estetiği pek çok annenin tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Gebelik, doğum ve emzirme sonrası vücutta meydana gelen değişiklikler hakkında bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete vücudun eski formunu geri döndürmeyi sağlayacak plastik cerrahi ameliyatlar hakkında bilgi verdi.
18.10.2021 Sağlık
Elmacık kemiği estetiği hakkında merak edilenler!
Elmacık kemiği estetiği hakkında merak edilenler! Elmacık kemiği yüzün genç görünmesini sağlayan en önemli unsurlardan birisidir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk ameliyatsız teknikler ile elmacık kemiği estetiğini anlatıyor.
26.09.2021 Sağlık
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır?
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır? Kadınların sıklıkla yaşadığı portakal kabuğu görünümü olarak bilinen selülit problemini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu detayları ile sizler için derledi. Sağlıklı diyet ve egzersiz programına rağmen selülit oluşabilir
18.09.2021 Sağlık
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır?
Selülit tedavisinde hangi yöntemler uygulanmaktadır? Kadınların sıklıkla yaşadığı portakal kabuğu görünümü olarak bilinen selülit problemini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu detayları ile sizler için derledi.
16.09.2021 Sağlık
Karın germe estetiği ile bu problemlere veda edin!
Karın germe estetiği ile bu problemlere veda edin! Karın germe işlemi ile daha iyi bir duruşa sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlsun Aka karın germe işleminin detaylarını sizler için anlattı.
19.08.2021 Sağlık
Alişan herkesten gizledi! 6 aylık süre geçince...
Alişan herkesten gizledi! 6 aylık süre geçince... Ünlü şarkıcı Alican'ın herkesten gizlediği olay 3 yıl önce yaşandı. Ünlü şarkıcı 'Ölümden döndüm' diyerek yasal yollara başvurdu. Fakat savcılık Alişan'ın 6 aylık şikayet süresini geçtiğini belirterek dosyaya takipsizlik verdi.
8.07.2021 Magazin
Kendi yağınızla güvenle şekillenin!
Kendi yağınızla güvenle şekillenin! Estetik cerrahide son yıllarda popo şekillendirme popüler uygulamalardan biri. İmplant kullanmadan sadece kişinin kendi fazlalık yağlarını değerlendirerek popo hacmini artırmak mümkün. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete, ultrason eşliğinde kalça şekillendirme ameliyatlarını anlattı.
5.07.2021 Sağlık
Salgın döneminde talep patladı! Pazar günleri bile...
Salgın döneminde talep patladı! Pazar günleri bile... Pandemide estetik ameliyat talebi zirveye çıktı. Plastik cerrahlarının pazar günü bile ameliyat yaptığını söyleyen Prof. Dr. Kavak, “Yurtiçi ve yurtdışından inanılmaz bir talep var” dedi
18.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Liposuction ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liposuction haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.