Kilo

Kilo

Son dakika kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.522 kilo haberi bulunmuştur. Tüm kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyor
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyorABD Gıda Güvenliği ve Denetim dairesi (FSIS), listeria bakterisi bulaşmış olduğu belirtilen binlerce kilo şarküteri et ürününün piyasadan toplatılmaya başlandığını duyurdu.
26.07.2024Dünya
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?B sınıfı ehliyet de diğer ehliyet grupları gibi kendi içinde sınıflara ayrılır. Bunlar B, B1 ve BE olarak karşımıza çıkar. B1 ehliyeti, B sınıfının bir alt türü kapsamında yer alır. B1 sınıfı ehliyet ağırlığı ise 400 kiloya kadar olan, motor gücü 15 Kw'ı geçmeyen 4 adet tekerlekli motorların kullanımına izin veren bir ehliyet çeşididir.
26.07.2024Gündem
Karaciğer Yağlanması Nasıl Geçer? Karaciğer Yağlanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karaciğer Yağlanması Nasıl Geçer? Karaciğer Yağlanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Tıp literatüründeki anlamı ile hepatosteatoz olarak bilinen karaciğer yağlanması insanın hayat kalitesini önemli ölçüde düşüren önemli sağlık sorunları içinde yer alır. Karaciğer hücrelerinde yağ birikmesi nedeni ile meydana gelen karaciğer yağlanmasına ise, metabolik sendrom ya da aşırı alkol tüketimi yol açabilir.
26.07.2024Sağlık
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!Yaz ayları ile birlikte pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen dondurma, besin değeri açısından oldukça zengin tatlı çeşitlerinden biri. Ancak uygun koşullarda üretilmediği ve saklanmadığı zaman dondurmada oluşan patojen bakteriler nedeniyle sağlığı tehdit edebiliyor. Dondurma tercih ederken dikkatli olunması konusunda uyaran . Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Betül Merd, dondurmanın nasıl tüketilmesi gerektiği anlattı ve evde yapılabilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Sağlıklı dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapımı
Sağlıklı dondurma nasıl yapılır? Evde dondurma yapımıYaz aylarının vazgeçilmez besini dondurma, içeriğinde bulunan kalsiyum, potasyum, demir ve çinko gibi çok sayıda mineralle oldukça sağlıklı bir besin kaynağı. Ancak dondurma tüketirken dikkat edilmesi gereken hususlar var. Uzmanlar, paketli dondurmada yer alan katkı maddeleri konusunda uyarıyor. Evde sağlıklı bir dondurma yapmanın mümkün olduğunu belirten Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yaz aylarında rahatlıkla tüketilebilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Demet Akalın kilolarından kurtuldu, Okan Kurt  Icardi'ye özendi, imaj tazeledi
Demet Akalın kilolarından kurtuldu, Okan Kurt Icardi'ye özendi, imaj tazelediDemet Akalın'ın eşi Okan Kurt imaj değiştirdi. Kurt'un son hali, Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Mauro Icardi'ye benzetildi.
21.07.2024Magazin
Adana'da salçalık biberin kilo fiyatı belli oldu! Biberi kaça aldınız sezonu açıldı: Adana annelerinin milli görevi salçalık biber temizleme başladı
Adana'da salçalık biberin kilo fiyatı belli oldu! Biberi kaça aldınız sezonu açıldı: Adana annelerinin milli görevi salçalık biber temizleme başladıAdana'da salçalık biber temizleme sezonu açıldı. Kentte şu sıra revaçta olan Kapya biberinin kilosunun fiyatı da belli oldu. Her yıl yaz aylarında Adanalı annelerinin milli görevi olan biber temizleme sezonu sonrası salçalar damlara serilmeye başlanacak.
20.07.2024Adana
Adana'da Sevgilisiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheliden inanılmaz savunma
Adana'da Sevgilisiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheliden inanılmaz savunmaAdana'da sevgilisiyle yolculuk yaptığı aracın yedek lastiğinde 6 kilo 250 gram esrar ele geçirilen şüpheli, ”Parkta güneşlenirken ucuz diye toplu aldım” diyerek savunma yaptı. Şahıs tutuklanırken, sevgilisi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
18.07.2024Adana
Bu da oldu: Yedek lastiğin içine uyuşturucu saklayan 2 kişi tutuklandı
Bu da oldu: Yedek lastiğin içine uyuşturucu saklayan 2 kişi tutuklandıAdana'da yedek lastiğinde 6 kilo 250 gram uyuşturucu ele geçirilen hafif ticari araçtaki 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
18.07.2024Adana
15 günde 7 kilo verdi! Eser Yenenler öncesi sonrasını paylaştı
15 günde 7 kilo verdi! Eser Yenenler öncesi sonrasını paylaştı'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı komedi programıyla ünlenen Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler ile sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yenenler şimdi de verdiği kilolarla magazin gündemine geldi.
18.07.2024Magazin
Fındık üreticilerine erken hasat uyarısı! "Kalitesiz fındık ortaya çıkar"
Fındık üreticilerine erken hasat uyarısı! "Kalitesiz fındık ortaya çıkar"Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, yaklaşan fındık hasat sezonu öncesinde üreticilere ‘erken hasat yapmamaları’ uyarısında bulunarak, “Erken toplanan fındıklarda aşırı su kaybı, fındık içerisinin boşalması, randıman kaybı ve kilo kaybı gibi problemler yaşanabiliyor. Bu, fındığı sattığımız zaman kilo kaybından, randıman kaybından dolayı hem cebimize girecek olan paranın ekonomik yönden azalması, hem de fındığımızın kalitesi açısından ihracatımız açısından da bir kalitesiz bir fındık oluşmasını ortaya çıkarır” dedi.
17.07.2024Ekonomi
Elazığ'da domates üreticisinden vatandaşlara çağrı! Kilosunu market fiyatının 4'te 1'ine satıyor
Elazığ'da domates üreticisinden vatandaşlara çağrı! Kilosunu market fiyatının 4'te 1'ine satıyorElazığ'da 3 bin dönüm alana domates eken Erhan Arıkboğan hasada başladı. Pazarda fiyatların 25 ile 30 lira arasında olduğunu dile getiren Arıkboğan, vatandaşlara seslenerek, ''Gelin tarladan 8 liraya alın'' dedi.
17.07.2024Ekonomi
Adana'da bir haftada 44 torbacı tutuklandı! Operasyonlar peş peşe geldi
Adana'da bir haftada 44 torbacı tutuklandı! Operasyonlar peş peşe geldiAdana'da bir haftada yapılan narkotik operasyonlarında yakalanan 44 şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda 40 bin 662 uyuşturucu hap, 1 kilo 369 gram bonzai, 1 kilo 837 metamfetamin ile çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.
17.07.2024Adana
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?Siyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı. Süper Lig'de geçen sezon 35 maçta süre alan 22 yaşındaki futbolcu, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Peki, Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
17.07.2024Şampiy10
Şırnak'ta misafirlerin oluşturduğu halay metrelerce uzadı! Düğünde takılan altın ve dövizler ise dudakları uçuklattı
Şırnak'ta misafirlerin oluşturduğu halay metrelerce uzadı! Düğünde takılan altın ve dövizler ise dudakları uçuklattıŞınak’ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde Goyan aşiretine mensup Yüksel Encu (27) ile Esra Encu (25) çifti, 2 gün 2 gece süren düğünle dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı düğünde, yüzlerce kişinin oluşturduğu halay zinciri dronla görüntülendi. 350 kilo etli yemeğin ikram edildiği düğünde, takılan takıların değeri herkesi şok etti.
16.07.2024Gündem
Kilolarından kurtulan Demet Akalın yaşadığı sıkıntıları anlattı! Hiç kimseyi görmek istemiyordum!
Kilolarından kurtulan Demet Akalın yaşadığı sıkıntıları anlattı! Hiç kimseyi görmek istemiyordum!Demet Akalın Liposuction yöntemiyle 6 kilo yağ aldırdı. “10 kilo verdim, daha da vereceğim" diyen Akalan kilolu olduğu dönemlerde yaşadığı sıkıntıları anlattı.
15.07.2024Magazin
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladı
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladıGaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada bir otobüsün bagaj kısmında kargo şeklinde paketlenmiş 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
14.07.2024Gaziantep
Ordu'da fındıkta taban fiyat beklentisi 160 TL
Ordu'da fındıkta taban fiyat beklentisi 160 TLOrdu'da bir kilogram fındığın maliyeti, taban fiyat beklentisi ve fındık toplama işinde çalışacak işçilerin günlük yevmiyesi açıklandı.
12.07.2024Ekonomi
Ordu'da mavi yemiş üreticilerin yüzünü güldürdü! Kilo fiyatı 350 liradan satılıyor
Ordu'da mavi yemiş üreticilerin yüzünü güldürdü! Kilo fiyatı 350 liradan satılıyorOrdu'da hasadına başlanan mavi yemiş, kilogramı 300-350 liradan alıcı buluyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Mehmet Hilmi Güler'in 2019'da göreve gelmesiyle kırsal kalkınma hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.
12.07.2024Ekonomi
Kilo verdiren kahve diyeti sırrında tek şart var; Bu kürü ev hanımları uyguluyor
Kilo verdiren kahve diyeti sırrında tek şart var; Bu kürü ev hanımları uyguluyorKahve diyeti sırrıyla 7 günde 7 kilo verebilirsiniz. Ünlülerin de uyguladığı sade kahve diyeti hakkında bilmeniz gerekenleri araştırdık.
10.07.2024Yaşam
Avrupa Birliği tarafından tescillendi! Hasat devam ediyor, 40 ila 130 lira arasında satılıyor
Avrupa Birliği tarafından tescillendi! Hasat devam ediyor, 40 ila 130 lira arasında satılıyorKastamonu'nun Taşköprü ilçesinde Avrupa Birliği tarafından tescillenen Taşköprü sarımsağının hasadı devam ediyor. Tezgahlarda da yerini almaya başlayan sarımsak, boyutuna göre 40 ila 130 lira arasında satılıyor.
9.07.2024Ekonomi
Gaziantep Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları! Çok sayıda kişi yakalandı
Gaziantep Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları! Çok sayıda kişi yakalandıGaziantep Jandarma ekipleri tarafından haziran ayı boyunca yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 240 şüpheli gözaltına alındı. 6 kişi tutuklandı.
9.07.2024Gaziantep
TİM açıkladı: Türkiye'de kişi başına 250 kilo buğday üretiliyor
TİM açıkladı: Türkiye'de kişi başına 250 kilo buğday üretiliyorTürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, bu yıl dünyada buğday üretiminin 800 milyon ton, Türkiye'de ise 21,5 milyon ton olarak beklendiğini söyledi. Tiryakioğlu, bu rakamlara göre dünyada kişi başına buğday üretiminin 100, Türkiye'de ise 250 kilo olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin buğday üretimindeki gücü; hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar sektörümüzün iştigal alanındaki performansına da doğrudan yansıyor. 2023 verilerine göre yıllık buğday unu ve makarna ihracatımızın toplamı 5 milyon tonu buluyor. Geçen yıl 164 ülkeye 3,5 milyon ton buğday unu ihracatı gerçekleştiren Türkiye, 2015 yılından beri bu alanda dünya ihracat şampiyonluğunu da elinde bulunduruyor" dedi.
17.07.2024Gaziantep
Adana'da yetişiyor, saatlerce tok tutuyor! İşte mucize besin
Adana'da yetişiyor, saatlerce tok tutuyor! İşte mucize besinAdana'nın bereketli topraklarından birçok mahsul yetişiyor. Pamuktan yer fıstığına kadar üretilen sebze, meyve ve tahıllar sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanına da ihraç ediliyor. Adana'da yetişen baklagil çeşidi her derde deva oluyor. Protein ve vitamin deposu olan bitki özellikle kilo vermek isteyenleri de sevindiriyor. İşte detaylar...
10.07.2024Adana
Japonlar insan dışkısından 2 kilo altın çıkardı! Kanalizasyonda bir servet yatıyor, artıma tesisini maden ocağına çevirdiler
Japonlar insan dışkısından 2 kilo altın çıkardı! Kanalizasyonda bir servet yatıyor, artıma tesisini maden ocağına çevirdilerAltın, kurşun, bakır ya da diğer değerli metallerin insan dışkısından elde edilebileceği fikri Amerikan Kimya Derneği'nde sunulan bir araştırmayla başladı. Araştırmacı Smith ve arkadaşlarının amacı kurşun gibi zararlı metallerin çevreye salınmasını önlemenin bir yolunun da atıklardan bu metalleri ayırmak olduğunu ileri sürdü. Uzun yıllar sonra ise Japonya'da bir arıtma tesisinde her bir ton dışkıya yaklaşık 2 kilo altınla geri dönüşü sağlandı.
8.07.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.