Yağ Aldırma

Yağ Aldırma

Son dakika yağ aldırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağ aldırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağ aldırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağ Aldırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağ aldırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 yağ aldırma haberi bulunmuştur. Tüm yağ aldırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
İnternetten satılan ürünlere gizli denetim geliyor! Bakan Bolat duyurdu
İnternetten satılan ürünlere gizli denetim geliyor! Bakan Bolat duyurdu Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yoluyla satılan ürünlerin denetiminde 'gizli satın alma' yolunu devreye alıyor. Kamu kuruluşları, numune elde ederek, test veya muayene yapabilecek, iktisadi işletmecilerden gerekli gördüğü bilgi, belge ve kayıtları isteyebilecek.
22.11.2023 Ekonomi
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı!
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı! Cezaevinden çıkıp babası ve üvey annesine pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu. Adana’da 6 ay önce cinayetten girdiği cezaevinden denetimli serbestlikle tahliye edilen İsmail Babat (38), sık sık tartıştığı babası Rifat (62) ile üvey annesi Hürü Babat’ın (52) bulunduğu otomobile tabanca ve av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda Hürü Babat hayatını kaybetti, Rifat Babat ise yaralandı.
22.11.2023 Gündem
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum Hafta sonu Karadeniz'de etkili olan fırtınanın ardından Düzce'de balık tezgahlarında değişiklik gözlenmedi. Fırtınadan etkilenen limanlarda temizlik çalışması yapıldığını söyleyen balıkçılar, olumsuz hava şartlarının şimdilik balık fiyatlarını etkilemediğini ifade etti.
22.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde Yargıtay, estetik ameliyatı mağdurlarını sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, "ameliyat sonrası ortaya çıkan komplikasyon ve görüntü bozukluğuna sebebiyet verilmesi hekim için kusurlu bir davranıştır" dedi.
4.03.2023 Gündem
Fazla kilo ve varisler akciğer embolisi riskini artırıyor
Fazla kilo ve varisler akciğer embolisi riskini artırıyor Akciğer embolisi, genellikle bir kan pıhtısı nedeniyle bir veya daha fazla akciğer damarının tıkanması sonucu meydana geliyor. Akciğer embolisi hayati tehlikesi oldukça yüksek olan hastalıklar arasında yer alıyor. Bu konuda risk faktörlerine dikkat edilmesi büyük önem taşıyor. Prof. Dr. Mustafa Yaman, akciğer embolisi, nedenleri ve tedavisi hakkında bilgi verdi.
29.07.2022 Sağlık
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir?
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu kısa sürede yaza hazırlanmanızı sağlayacak etkili ve kolay işlemleri sizler için anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Alişan ölümden dönmüştü! Buse Varol'u tanık yaparak mahkemeye gitti
Alişan ölümden dönmüştü! Buse Varol'u tanık yaparak mahkemeye gitti Buse Varol ile evliliğinde sorunlar yaşamasıyla gündeme gelen Alişan'ın başına korkunç bir olay geldi. Yağ aldırma operasyonu yaptıran Alişan ölümden dönmüştü. Ünlü şarkıcı Alişan önce hastaneye gitti ardından mahkemeye. Eşi Buse Varol'u tanık yapan Alişan, doktora 12 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Magazin
Yağ aldırma operasyonu için Türkiye'ye gelen kadının sır ölümü! Otelde fenalaştı
Yağ aldırma operasyonu için Türkiye'ye gelen kadının sır ölümü! Otelde fenalaştı Almanya'dan Türkiye'ye gelen Sadaf Gholami (33),  geçirdiği kol gerdirme, liposuction, karın gerdirme operasyonlarının ardından Başakşehir'deki bir otele yerleşti. Gholami otelde fenalaştı. Çalışanlardan yardım isteyen Gholami, otele gelen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak Sadaf Gholami hayatını kaybetti. Gholami'nin kovid testinin de pozitif çıktığı belirtilirken kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.
2.02.2022 Yaşam
Alişan’ın yağ aldırma davasında flaş gelişme!
Alişan’ın yağ aldırma davasında flaş gelişme! Alişan'ın 3 yıl önce 'Ölümden döndüm' diyerek anlattığı Liposuction 'Yağ aldırma' ameliyatıyla ilgili şikayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Savcılık Alişan'ın ameliyat sonrası raporlarını incelenmek üzere bilirkişiye gönderdi. Bilirkişiden gelecek rapora göre soruşturmanın seyri belirlenecek.
23.01.2022 Magazin
Sapasağlam girdiği ameliyattan ölüsü çıktı!
Sapasağlam girdiği ameliyattan ölüsü çıktı! Kuaförlük yaptığı İrlanda’dan bir dizi estetik ameliyat için İstanbul’a gelen 40 yaşındaki Kemal Güneş, saç ekiminin ardından girdiği yağ aldırma ameliyatında hayatını kaybetti. Ameliyata katılan 3’ü doktor 14 kişi ifade verdi.
19.11.2021 Yaşam
'Ölümden döndüm' demişti! Alişan 2 milyon TL'lik dava açtı
'Ölümden döndüm' demişti! Alişan 2 milyon TL'lik dava açtı Alişan, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Ufuk A.’nın yaptığı yağ aldırma operasyonu sonucu vücudunda kalıcı hasar meydana geldiğini ve ölümden döndüğünü iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ayrıca avukatı Emek Emre aracılığıyla İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne başvuran ünlü şarkıcı, Ufuk A.’ya 2 milyon TL manevi, 10 bin TL de maddi olmak üzere toplam 2 milyon 10 bin TL'lik tazminat davası açmış, Tabipler Odası’na da şikâyet etmişti.
9.10.2021 Magazin
Alişan herkesten gizledi! 6 aylık süre geçince...
Alişan herkesten gizledi! 6 aylık süre geçince... Ünlü şarkıcı Alican'ın herkesten gizlediği olay 3 yıl önce yaşandı. Ünlü şarkıcı 'Ölümden döndüm' diyerek yasal yollara başvurdu. Fakat savcılık Alişan'ın 6 aylık şikayet süresini geçtiğini belirterek dosyaya takipsizlik verdi.
8.07.2021 Magazin
Salgın döneminde talep patladı! Pazar günleri bile...
Salgın döneminde talep patladı! Pazar günleri bile... Pandemide estetik ameliyat talebi zirveye çıktı. Plastik cerrahlarının pazar günü bile ameliyat yaptığını söyleyen Prof. Dr. Kavak, “Yurtiçi ve yurtdışından inanılmaz bir talep var” dedi
18.04.2021 Ekonomi
Evde kalıp kilo alanlar, estetik cerraha başvuruyor
Evde kalıp kilo alanlar, estetik cerraha başvuruyor Koronavirüs salgınında artan evde kalma süresi ve hareketsizlik nedeniyle ortaya çıkan kilo sorununa çare arayanlar, estetik cerrahlara başvurmaya başladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Muhammet Uraloğlu, Covid- 19 sürecinin getirdiği kısıtlamaların, hareketsizlik ve yeni beslenme alışkanlıkları ortaya çıkardığını belirterek, “Yağlanma, kilo alma bu dönemlerde çok fazla. Yağ aldırma operasyonlarında artış bekliyoruz” dedi.
17.02.2021 Sağlık
Ünlü türkücü Alişan İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi
Ünlü türkücü Alişan İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi Geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonucu ölümden döndüğü iddiasıyla doktor hakkında suç duyurusunda bulunan türkücü Alişan, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.01.2021 Magazin
Ameliyattan 4 gün sonra hayatını kaybetti... Cerraha ödül gibi ceza!
Ameliyattan 4 gün sonra hayatını kaybetti... Cerraha ödül gibi ceza! Aynur Çolakoğlu, liposuction (yağ aldırma) ameliyatından 4 gün sonra hayatını kaybetti, ölüme sebep olan doktorun cezası ise 38 bin TL...
14.01.2021 Gündem
Doğum sarkmalarına annelik estetiği!
Doğum sarkmalarına annelik estetiği! Kilo değişikliği, hamilelik sonrası karında çatlak görünümü, sıkılığını yitirmiş karın çevresi ve emzirme sonrası formunu kaybeden göğüsler birçok anne için büyük sorun. Değişen anne bedenine doğumdan en az 6 ay sonra ve emzirme süresinin bitmesinin ardından yapılan anne makyajı adı verilen annelik estetiğine genç anneler ilgi gösteriyor. Op. Dr. Cengizhan Ekizceli, annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
28.11.2020 Sağlık
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği'
Doğum sonrası deformasyon ve kilolara 'anne estetiği' Bazı kadınlar hamilelikten sonra hemen kilo vermek ister. Emzirerek, sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak doğum sonrası kilo verilebilir. Ancak annelerin çoğu özel spor eğitmenlerine, kişiye özel hazırlanmış diyet programlarına ya da spor yapacak bolca zamana sahip değil. Doğum sonrası vücudun eski formuna kavuşması her kadında aynı şekilde gerçekleşmeyebiliyor. Doğum sonrası deformasyonlar ve vücudun eski formuna kavuşması için tercih edilen başka bir yöntem de annelik estetiği. Peki, Annelik estetiği nedir? Kimler annelik estetiği yaptırabilir? Annelik estetiği sonrası hamile kalınabilir mi? Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Yunus Doğan annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
25.08.2020 Sağlık
Bölgesel yağlanmalar zayıflayarak erimiyor
Bölgesel yağlanmalar zayıflayarak erimiyor Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin Kandulu, bölgesel yağlanmaların zayıflayarak erimediğini söyledi.
26.11.2019 Sağlık
Bir estetik faciası daha! Tanınmaz halde...
Bir estetik faciası daha! Tanınmaz halde... Daha güzel görünmek için estetik yaptıran B.T. tanınmaz hale geldi. Sağlığı bozulan, depresyona giren kadın, ameliyatı yapan doktora 550 bin liralık tazminat davası açtı, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
27.11.2019 Yaşam
Yağ aldırma ameliyatının ardından öldüğü iddiası
Yağ aldırma ameliyatının ardından öldüğü iddiası Gaziantep'te özel bir hastanede bel bölgesinden ikinci kez yağ aldırma ameliyatı geçiren ve bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren iki çocuk annesi gurbetçi Yeliz Bayır'ın ailesi, hastane ve doktorlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
12.06.2019 Yaşam
Bişektomi ile yanak inceltme nedir?
Bişektomi ile yanak inceltme nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yağ aldırma tekniğiyle yanak küçültme estetiğini anlattı.
25.03.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yağ Aldırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağ aldırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.