Ameliyat

Ameliyat

Son dakika ameliyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ameliyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ameliyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ameliyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ameliyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.232 ameliyat haberi bulunmuştur. Tüm ameliyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
YaÄŸ Bezesi Nasıl Geçer? YaÄŸ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
YaÄŸ Bezesi Nasıl Geçer? YaÄŸ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?YaÄŸ bezesi aynı zamanda lipom olarak da bilinmektedir. Vücutta oluÅŸan yaÄŸ dokularından kökenleri oluÅŸan tümörlerin genel adı olarak ifade edilebilir. Genel olarak vücutta yaÄŸ bezesi oluÅŸumuna yol açan faktörler tam olarak bilinmemektedir. Vücutta yer alan yaÄŸ birikimlerinin deri altına yerleÅŸmesi ve kapsül ÅŸeklinde sarılmasıyla yaÄŸ bezeleri oluÅŸmaktadır.Â
26.07.2024Sağlık
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?ÇoÄŸu insanda sabah aç uyandığımdan veya gün içerisinde farklı nedenlerden dolayı boyun tutulması görülebilir. Bazen kısa sürede geçen boyun tutulması bazen ise uzun bir süre devam eder. Tabi bu durumu yaÅŸayan kiÅŸiler çözüm için ne yapmaları gerektiÄŸini merak ederler. Özellikle dinlenmek ve bazı egzersizler boyun tutulması için son derece iyi gelir.
26.07.2024Sağlık
İbrahim Tatlıses'in doktoru anlattı: Karşımızda adeta iki Azrail vardı
İbrahim Tatlıses'in doktoru anlattı: Karşımızda adeta iki Azrail vardıİbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da konser vermişti. Ünlü türkücü konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi!
25.07.2024Magazin
Transfer bombası patladı: Muci giderse Talisca gelir
Transfer bombası patladı: Muci giderse Talisca gelirGeçen sezon yaşadığı kas sakatlığı sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan Anderson Talisca, Al Nassr’ın Maritimo’yla oynadığı hazırlık maçıyla sahalara döndü. Muci’nin satılması halinde Sambacı için temaslar başlayacak!
23.07.2024BeÅŸiktaÅŸ
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuÅŸtu
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuÅŸtuKahramanmaraÅŸ'ta yaÅŸadığı talihsiz kazanın ardından yüzünde ciddi hasar meydana gelen 2 çocuk babası 36 yaşındaki Ä°smail Serçe, Gaziantep Åžehir Hastanesi'nde bacağından parça alınarak gerçekleÅŸtirilen operasyonla yeni yüzüne kavuÅŸtu.
26.07.2024Gaziantep
80’li yıllara damgasını vuran AyÅŸe Mine ameliyat oldu! Evini satmayı düÅŸünüyor
80’li yıllara damgasını vuran AyÅŸe Mine ameliyat oldu! Evini satmayı düÅŸünüyor80'li yıllarda seslendirdiÄŸi 'Erkek Milleti' ve 'Yemin mi Ettin' ÅŸarkılarıyla tanınan asıl adı AyÅŸe Akyüz olan, AyÅŸe Mine kolon ve rektum kanseriyle mücade ediyor. Usta sanatçı, dün Prof. Dr. Cemil TaÅŸcıoÄŸlu Åžehir Hastanesi’nde ameliyat oldu.
19.07.2024Magazin
Bu da oldu! Kiracı evi tahliye etmek için 300 bin TL istedi
Bu da oldu! Kiracı evi tahliye etmek için 300 bin TL istediÄ°stanbul AtaÅŸehir'de ÅŸeker hastalığı nedeniyle iki bacağı kesilen ev sahibi Murat Yacel, 3'ncü kata çıkıp inemediÄŸi için zemin katta oturan kiracısını çıkarmak istedi. Evi boÅŸaltmak istemeyen kiracı ev sahibinden 300 bin lira tahliye parası istedi.
19.07.2024Ekonomi
15 Temmuz gazisi yapay kafatasıyla hayatını sürdürüyor
15 Temmuz gazisi yapay kafatasıyla hayatını sürdürüyorFETÖ'nün 15 Temmuz darbe giriÅŸiminde başından vurulan ve yapay kafatası parçalarının nakledildiÄŸi 27 operasyon geçiren Sabahattin Çelik, ömür boyu sürecek ameliyatlara raÄŸmen o gün sokaÄŸa çıkmış olmaktan piÅŸmanlık duymuyor.
14.07.2024Gündem
Ä°brahim Tatlıses helallik istemiÅŸti! Ameliyat sonrası ilk fotoÄŸraf ortaya çıktı
Ä°brahim Tatlıses helallik istemiÅŸti! Ameliyat sonrası ilk fotoÄŸraf ortaya çıktıİbrahim Tatlıses geçtiÄŸimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da konser vermiÅŸti. Ãœnlü türkücü konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemiÅŸti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoÄŸraf geldi!
14.07.2024Magazin
Ä°brahim Tatlıses ameliyat oldu! OÄŸlu Ahmet Tatlı’yle buzlar eridi, kızı Dilan Çıtak görülmedi
Ä°brahim Tatlıses ameliyat oldu! OÄŸlu Ahmet Tatlı’yle buzlar eridi, kızı Dilan Çıtak görülmediHarbiye’de sahneye çıkan Ä°brahim Tatlıses, konserinde dinleyicilerinden gözyaÅŸları içinde helallik istemiÅŸti. Sanatçının saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi. Davalık olduÄŸu oÄŸlu Ahmet Tatlıses hem konserde hem de hastanede Ä°brahim Tatlıses’in yanındayken, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ortada görünmedi.
13.07.2024Magazin
İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl?
İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu nasıl?İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor, sağlık durumu nasıl? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu merak ediliyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl, İbrahim Tatlıses neden ameliyat oluyor?
12.07.2024Gündem
İbrahim Tatlıses 'helallik' istedi! Ameliyat olacak
İbrahim Tatlıses 'helallik' istedi! Ameliyat olacak2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan ve olay sonrasında ağır ameliyatlar geçiren İbrahim Tatlıses, bir kez daha ameliyat masasına yatacak.
12.07.2024Magazin
GeçirdiÄŸi beyin kanaması sonrası yüzünde kitle oluÅŸan Enes tedavi olmanın hayalini kuruyor
GeçirdiÄŸi beyin kanaması sonrası yüzünde kitle oluÅŸan Enes tedavi olmanın hayalini kuruyorBebekken geçirdiÄŸi beyin kanaması sonrası yüzünde oluÅŸan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceÄŸini söylüyor.
4.07.2024Adana
DoÄŸum yaptıktan 10 ay sonra vücudunda gazlı bez unutulduÄŸu fark edildi!
DoÄŸum yaptıktan 10 ay sonra vücudunda gazlı bez unutulduÄŸu fark edildi!Ä°stanbul Sultanbeyli'de yaklaşık 10 ay önce özel bir hastanede doÄŸum yapan Farangiz Ergashova'nın karnında unutulan yaklaşık 15 santimetrelik gazlı bez, yaÅŸadığı aÄŸrılar nedeniyle gittiÄŸi hastanede çekilen tomografide ortaya çıktı ve ameliyatla alındı. DoÄŸumun gerçekleÅŸtiÄŸi hastaneye giden aile, baÅŸhekimin masraflarını karşılayarak konuyu kapatmayı teklif ettiÄŸini öne sürdü. Ergashova'nın eÅŸi Serkan Demir, "Huzursuzuz, çocuÄŸumuz iyi büyümedi, eÅŸimin estetik olması gerekiyor, psikolojisi bozuldu. Hastanelere karşı çok acı çektik. Dava açtık ÅŸu an süreç devam ediyor" ifadelerine yer verdi.
28.06.2024Gündem
Ä°ki kiÅŸinin korneasını taşıyor! Kornea nakliyle 52 yaşında net görmeye baÅŸladı
Ä°ki kiÅŸinin korneasını taşıyor! Kornea nakliyle 52 yaşında net görmeye baÅŸladıGaziantep'te yaÅŸayan keratokonus (uzak ve yakını net görememe) hastası Ali Sami Zabun, kornea nakliyle 52 yaşında iki gözüyle net görmeye baÅŸladı.
26.06.2024Gaziantep
BeÅŸiktaÅŸ'a Amir Hadziahmetovic müjdesi!
BeÅŸiktaÅŸ'a Amir Hadziahmetovic müjdesi!Fatih Karagümrük’le 13 Ocak’ta oynanan lig maçında sol diz çapraz baÄŸları kopan ve ameliyat olan Bosna Hersekli futbolcu tamamen iyileÅŸti. Sıkı bir program uygulayan Amir, 1 Temmuz’da baÅŸlayacak kampta yer alabilecek.
25.06.2024BeÅŸiktaÅŸ
Ahu TuÄŸba'dan kahreden haber! Kızı açıkladı, yıllar önce itiraf etmiÅŸ: 14 yaşında evlendim, CIA ajanı çıktı
Ahu TuÄŸba'dan kahreden haber! Kızı açıkladı, yıllar önce itiraf etmiÅŸ: 14 yaşında evlendim, CIA ajanı çıktıYeÅŸilçam'ın usta isimlerinden Ahu TuÄŸba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ãœnlü ismin gözlerden uzak büyüttüğü kızı Anjelik, annesi için dua istedi.
19.06.2024Magazin
Leman Sam endiÅŸelendirdi, operasyon geçitmiÅŸ! 'Sinirleri kestiler, kemiÄŸi kestiler'
Leman Sam endiÅŸelendirdi, operasyon geçitmiÅŸ! 'Sinirleri kestiler, kemiÄŸi kestiler'Usta sanatçı Leman Sam, geçtiÄŸimiz gün Cihangir’de sokak hayvanlarını beslerken objektiflere yansıdı. Ãœnlü isim, omuriliÄŸinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını belirtip, geçirdiÄŸi zorlu ameliyatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
19.06.2024Magazin
Babasına hayat verdi
Babasına hayat verdi Karaciğer nakli ile hayata tutunan baba oğul, şimdi bayramı ve babalar gününü sağlıklı bir şekilde kutlayacak.
13.06.2024Gündem
BaÅŸ aÅŸağı doÄŸdu tüm dünyaya ders oldu! 48 yaşındaki adam ameliyat olmayı neden reddettiÄŸini açıkladı
BaÅŸ aÅŸağı doÄŸdu tüm dünyaya ders oldu! 48 yaşındaki adam ameliyat olmayı neden reddettiÄŸini açıkladıGörenlerin ÅŸaÅŸkına döndüğü adam baÅŸ aÅŸağı doÄŸdu. 24 saat yaÅŸamaz dendi ancak 48 yaşında tüm dünyaya ders veriyor. Claudio Oliveira yaÅŸam mücadelesiyle baÅŸladığı yaÅŸam yolculuÄŸuna motivasyon konuÅŸmacısı olarak devam ediyor. Ancak baÅŸ aÅŸağı adam ameliyat tekliflerini reddediyor. Ä°ÅŸte nedeni..
13.06.2024YaÅŸam
Gaziantep'te skolyoz hastalığı olan kız çocuÄŸu saÄŸlığına kavuÅŸtu
Gaziantep'te skolyoz hastalığı olan kız çocuÄŸu saÄŸlığına kavuÅŸtuÜç yıl önce skolyoz hastalığı tanısı konulan kız çocuÄŸu, Gaziantep Åžehir Hastanesi'nde yapılan ameliyatla saÄŸlığına kavuÅŸtu.
11.06.2024Gaziantep
Burcu Kara taburcu oldu! Evinden ilk paylaşım geldi
Burcu Kara taburcu oldu! Evinden ilk paylaşım geldiKanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterini canlandıran iki çocuk annesi Burcu Kara, ameliyat olduğunu duyurmuştu. İyileşme süreci devam eden ünlü oyuncu, oğluna kavuştuğu anları takipçileriyle paylaştı.
8.06.2024Magazin
Tıp dünyası ÅŸokta Aynı anda hem öksürüp hem hapşırınca kalın bağırsakları dışarı fırladı!
Tıp dünyası ÅŸokta Aynı anda hem öksürüp hem hapşırınca kalın bağırsakları dışarı fırladı!63 yaşındaki ABD'li adam karısı ile kahvaltı yaptığı sırada aynı anda öksürüp hapşırınca, vücudunda bir ıslaklık hissetti. Tişörtünü kaldırınca bağırsaklarının dışarı çıktığını gören adam acilen hastaneye kaldırıldı. Sıra dışı vaka 'American Journal of Medical Case Reports' dergisinde yayınlandı.
7.06.2024Gündem
Burcu Kara apar topar ameliyata alındı! Son durumunu paylaştı
Burcu Kara apar topar ameliyata alındı! Son durumunu paylaştıKanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterini canlandıran iki çocuk annesi Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Güzel ismin apar topar ameliyat olduğu ortaya çıktı.
7.06.2024Magazin
Türkiye'de estetik yaptıran Hollandalı ameliyattan 2 gün sonra öldü, aile dava açtı
Türkiye'de estetik yaptıran Hollandalı ameliyattan 2 gün sonra öldü, aile dava açtıHollanda’dan Ä°stanbul’a Brezilya tipi popo kaldırma ve karın germe operasyonu için gelen Sharida Tamara Celeste Tuinfort, ameliyattan 2 gün sonra hayatını kaybetti. Kızının göz göre göre öldüğünü iddia eden Julie Ann Hari, doktor ve hastane yönetimi hakkında ÅŸikâyetçi olduktan sonra bir de 404 bin liralık tazminat davası açtı.
6.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ameliyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ameliyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.